• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۵۷۰۵
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تدابیر دادستانی تهران در آستانه ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز

دادستان تهران از افزایش گشت‌های مشترک بازرسی و نظارت بر بازار با حضور نمایندگان دستگاه‌های متولی خبر داد و گفت: با محتکران و گرانفروشان در ماه مبارک رمضان و ایام تعطیلات نوروز برخورد قاطع و بازدارنده صورت می‌گیرد.

 
تدابیر دادستانی تهران در آستانه ماه مبارک رمضان و تعطیلات نورو
 
به گرازش خبرگزاری صدا و سیما، جلسه کارگروه نظارت و پیگیری حقوق عامه دادستانی تهران با حضور علی صالحی دادستان تهران و جمعی از مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی ذیربط برگزار شد.
 
علی صالحی در این جلسه با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال، اظهار کرد: با توجه به هم زمانی ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز باید فضاسازی لازم جهت ورود به ماه مبارک رمضان و ایجاد فضای روحانی و معنوی در جامعه ایجاد شود. در این رابطه دستگاه‌های فرهنگی، رسانه‌ها و صداوسیما باید با همکاری و هماهنگی، فضا سازی لازم را ایجاد کنند.
 
وی افزود: این جلسه با دستور کار بررسی و اتخاذ تدابیر لازم جهت کنترل و تنظیم بازار به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها و کمبود کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز، هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی ذیربط جهت تشدید نظارت‌ها بر بازار و برخورد با متخلفان و نظارت بر نحوه توزیع کالا‌های اساسی و تنظیم بازاری، شناسایی و برخورد قاطع با محتکران و گرانفروشان کالا‌ها و اقلام ضروری مردم و تعیین سازوکار‌های لازم جهت جلوگیری از احتکار و گرانفروشی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان، ارائه راهکار‌های فرهنگی و ارشادی جهت ترویج فرهنگ روزه‌داری و احترام به شعائر اسلامی و برخورد قانونی با افرادی که به صورت عمدی روزه‌خواری می‌کنند و همچنین تشدید گشت‌های امنیتی و انتظامی در سطح شهر به منظور شناسایی و دستگیری مزاحمین نوامیس و سارقان و برخورد جدی و قاطعانه با این افراد به منظور حفظ امنیت جامعه تشکیل شد.
 
 افزایش گشت‌های مشترک به منظور نظارت و کنترل بازار کالا‌های اساسی
 
دادستان تهران تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد گشت‌های مشترک تعزیرات با حضور بازرسان جهاد کشاورزی، اداره تعزیرات حکومتی، وزارت صمت، اتاق اصناف و نماینده قضایی سرپرستان دادسرا‌های نواحی با تمرکز بر مراکز اصلی خرید و فروش کالا‌های اساسی تشکیل و با نظارت مستمر و دقیق بر این مراکز با متخلفان برخورد‌های قانونی لازم را داشته باشند. در این زمینه لازم است دستگاه‌های مربوطه علاوه بر افزایش تعداد گشت‌های بازرسی نظارت‌ها و بازدید‌های فنی و دقیق از مراکز عرضه کالا داشته باشند. همچنین برخورد‌ها باید در صحنه و قاطع و بازدارنده باشد، چون همین برخورد‌های در صحنه علاوه بر ایجاد رضایتمندی در بین مردم، از بازدارندگی بیشتری برخوردار است و مانع از تکرار تخلف می‌شود.
 
وی افزود: همچنین گشت مشترک با همکاری بازرسان اداره بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی، سازمان غذا و دارو و نماینده قضایی سرپرستان دادسرا‌های نواحی تشکیل و بر فعالیت مراکز طبخ، تهیه و توزیع مواد غذایی و اغذیه فروشی‌ها نظارت خواهند کرد.
 
 تشدید نظارت‌ها در فرودگاه‌ها، ترمینال‌ها و ایستگاه‌های راه‌آهن
 
صالحی خاطرنشان کرد: همچنین گشت‌های ویژه با حضور نمایندگان تعزیرات حکومتی، مدیریت پایانه‌ها و پلیس تخصصی مربوطه در ایام تعطیلات و ماه مبارک رمضان در فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های راه آهن، ترمینال‌ها و مراکز مسافربری حضور می‌یابند و ضمن نظارت بر رعایت شئونات اسلامی و حفظ حرمت ماه مبارک رمضان در اماکن توزیع غذا بر رعایت نرخ‌های مصوب در فروشگاه‌های مستقر در این مرکز نظارت خواهند کرد. 
 
نظارت بر مراکز تفریحی و جشنواره‌ها به منظور حفظ شئونات اسلامی و حفظ حرمت ماه مبارک رمضان، اتخاذ تدابیر لازم توسط پلیس راهور جهت حفاظت از جان مردم، شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز در محور‌های مواصلاتی و همچنین آشکارسازی نقاط پرخطر جهت آگاه‌سازی رانندگان و افزایش گشت‌های انتظامی و امنیتی در محلات و مناطق پرخطر و آسیب پذیر جهت صیانت و حراست از اموال مردم در ایام تعطیلات از دیگر دستورات و تاکیدات دادستان تهران به مسئولان دستگاه‌های اجرایی در این جلسه بود.
 
 تاکید بر جلوگیری از تغییر کاربری اراضی در ایام تعطیلات نوروز
 
وی یادآور شد: با توجه به اینکه برخی فرصت‌طلبان و سودجویان با سوءاستفاده از تعطیلات نوروزی ادارات و سازمان‌های دولتی، نسبت به تغییر غیرقانونی کاربری اراضی، تعرض به اموال عمومی، منابع طبیعی، اراضی ملی و کشاورزی، مناطق محیط زیست و بیت‌المال اقدام می‌کنند؛ لذا ضروریست دستگاه‌های مسئول در این حوزه ضمن انجام هماهنگی و همکاری‌های لازم نسبت به صیانت از اموال عمومی، انفال و بیت‌المال اقدام کرده و نتیجه اقدامات خود را به این دادستانی اعلام کنند. 
 
 پایش تصویری و گشت‌های مستمر با هدف پیشگیری از سرقت
 
صالحی با تاکید بر اینکه روشنایی معابر شهری سهم بسیار زیادی در کاهش سرقت دارد، عنوان کرد: معابر شهری به ویژه در مناطق و نواحی پر خطر باید از روشنایی کافی و مناسب برخوردار باشند. ضمن آنکه دستگاه‌های زیربط باید نسبت به پایش تصویری و گشت‌های مستمر در تمامی مناطق به ویژه نقاط حساس، با هدف پیشگیری از سرقت در ایام نوروز اقدامات لازم را انجام دهند.
 
فعالیت واحد‌های کشیک نوروزی در دادسرای تهران
 
وی تاکید کرد: همچنین واحد‌های کشیک نوروزی در تمامی نواحی دادسرای تهران در ساعات تعیین شده و به صورت منظم فعال هستند و سرپرستان نواحی بر نحوه فعالیت این واحد‌ها نظارت دارند.
 
به سارقان و مجرمان حرفه‌ای مرخصی نمی‌دهیم
 
دادستان تهران با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی در هیچ زمانی و هیچ فصلی ارفاقات قانونی به سارقان و مخلان امنیت اعطا نمی‌کند، گفت: کنترل و نظارت بر مجرمان حرفه‌ای و سابقه‌دار و عدم اعطای مرخصی به سارقان و برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی در ایام تعطیلات نوروز در دستور کار قرار دارد.
 
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با همدلی و هم‌افزایی بین‌دستگاهی اقدامات مطلوب و مثبتی را در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان انجام دهیم و نتیجه این اقدامات در زندگی مردم ملموس و مشهود باشد. در شرایط کنونی که دشمن از طریق فشار‌های اقتصادی به دنبال ایجاد نارضایتی در بین مردم است؛ لازم است که تلاش و فعالیت بیشتری داشته باشیم؛ بنابراین همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها باید به وظایف و تکالیف شرعی و قانونی خود عمل کنند.
 
گفتنی است؛ در این جلسه نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات انجام شده در دستگاه‌های متبوع خود را ارائه کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)