• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۶۰۰۶
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
سیاسی » عمومی

موافقت دولت با تخصیص ۳۰۳ میلیون دلار برای خرید واگن

وزیر کشور گفت: هیئت دولت با تخصیص ۳۰۳ میلیون دلار برای خرید واگن قطار شهری موافقت و مصوبه آن را ابلاغ کرده است.

موافقت هیئت دولت با تخصیص ۳۰۳ میلیون دلار برای خرید واگن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اسکندر مؤمنی وزیر کشور در همایش شهرداران کلان‌شهرهای کشور و مراکز استان‌ها گفت: معتقدم آنچه را در قانون‌ در مورد مدیریت شهری وجود دارد، باید اجرایی کنیم.

اسکندر مؤمنی با اشاره به موضوع نبود ثبات مدیریت شهری، اضافه کرد: اولین موضوعی که در زمان آغاز به کار مطرح کردم، این موضوع بود. بر اساس بررسی‌هایی که انجام شد، دیدیم که میانگین عمر مدیریت شهری زیر ۲ سال است؛ حتی مناطقی وجود دارد که عمر مدیریت شهری، کمتر از یک سال است.

وزیر کشور تأکید کرد: اولین مؤلفه مدیریتی، ثبات است؛ بنابراین شوراها نباید بتوانند یک شهردار منتخب خود را بعد از چند ماه تغییر دهند.

اسکندر مؤمنی با بیان اینکه نگاه مردم به نظام اجرایی یکپارچه است، گفت: برای مردم مدیریت شهری و ملی تفاوت چندانی ندارد و بین ناکارآمدی یا کارآمدی هر یک تفکیکی قائل نمی شوند.

وزیر کشور در ادامه به موضوع خرید واگن‌های مترو که یکی از دغدغه‌های مطرح شده در این جلسه بود، اشاره کرد و گفت: باوجود محدودیت‌ها، هیئت دولت با تخصیص ۳۰۳ میلیون دلار موافقت کرد و مصوبه آن هم ابلاغ شد. دو جلسه برای خرید واگن نیز با حضور رئیس جمهور برگزار کردیم.

اسکندر مؤمنی با بیان اینکه حمل‌ونقل و ترافیک از موضوعات اساسی کشور است، افزود: ما باید نگاهمان را در حمل‌ونقل از نگاه خودرومحور به سمت نگاه انسان‌محور ببریم. ما وظیفه داریم شرایط را برای تسهیل دسترسی شهروندان به حمل‌ونقل عمومی فراهم کنیم.

وزیر کشور ادامه داد: اگر به جای اینکه نگاهمان این باشد که صرفا بزرگراه و پارکینگ درست کنیم، نگاهمان را به این تغییر دهیم که انسان‌ها را از نقطه‌ای به نقطه دیگر برسانیم، مشکل حل خواهد شد. منظور این نیست که به ساختن بزرگراه ادامه ندهیم، اما اولویت باید حمل‌ونقل عمومی و توسعه آن باشد.

وزیر کشور همچنین با اشاره به پدیده زمین خواری و ساخت‌وساز غیرمجاز، تصریح کرد: این اتفاق به هر دلیلی ناخوشایند است. نباید تصور شود می توان در ساخت و ساز مرتکب تخلف شد و بعد موضوع با جریمه حل خواهد شد، از هرجایی که شروع کنیم می‌توانیم جلوی ضرر را بگیریم.

اسکندر مؤمنی همچنین با اشاره به لزوم ترویج معماری ایرانی و اسلامی بیان داشت: شهری نیست که در آن اماکن تاریخی نداشته باشیم. یکی از دلایلی که تأکید داریم مدیریت شهری باید ثابت باشد همین است تا شهر یک روح و کالبد جمعی داشته باشد. مردم ما را انتخاب کردند که زندگی‌شان را تسهیل کنیم و یکی از راه‌های این تسهیل، وجود ثبات در مقررات است. اینطور نباشد که مردم بیدار شوند و ببینند که دستورالعمل‌ها عوض شده است.

وزیر کشور تأکید کرد: ثبات در تصمیم‌گیری‌ها جلوی بسیاری از سوءاستفاده‌ها را می‌گیرد. تغییر نکردن پیوسته مقررات نیز به آرامش مردم کمک می‌کند؛ اما تغییر پی‌درپی این قوانین و آیین‌نامه‌ها، باعث سلب آرامش مردم و رانت می‌شود.

وزیر کشور همچنین گفت: موضوع شهر هوشمند که اشاره شد، حرف کاملاً درستی است. هوشمندسازی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است؛ ما نمی‌توانیم یک کلانشهر را بدون هوشمندسازی اداره کنیم. سرعت، دقت و صحت عمل از پیامدهای هوشمندسازی است. بخش‌هایی را که مربوط به ماست، پیگیری خواهیم کرد.

اسکندر مؤمنی با اشاره به موضوع آسیب‌های اجتماعی، تصریح کرد: آسیب‌های اجتماعی موضوعی است که نمی‌توانیم بر عهده دیگران بگذاریم و دیگران را متولی بدانیم. در این خصوص ما نیز حمایت‌های لازم را خواهیم داشت.

وزیر کشور با اشاره به ناترازی انرژی، گفت: توسعه انرژی‌های غیرفسیلی می‌تواند کمک بسیار بزرگی به رفع ناترازی و آلودگی هوا کند. حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد منابع سیار باعث آلودگی هوا هستند، اما ۴۰-۴۵ درصد هم منابع ثابت و خانگی هستند.

اسکندر مؤمنی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر را یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر دانست و گفت: ممکن است هزینه اولیه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی زیاد باشد، اما هزینه‌های نگهداری آن بسیار پایین است. دولت هم در این زمینه تسهیلاتی قائل خواهد شد.
مؤمنی بیان داشت: پسماند و تولید زباله نیاز به تدوین قوانین و مقررات دارد. در سیاست‌گذاری‌ها هم باید بازدارندگی وجود داشته باشد و هم تشویق.

وزیر کشور در ادامه بر نقش شهرداری‌ها در پیشگیری‌ از مدیریت بحران اشاره کرد و افزود: اگر از بحران پیشگیری نکنیم، بحران به سراغ ما می‌آید و خسارات آن هم خیلی بیشتر خواهد بود.

اسکندر مؤمنی در پایان خطاب به شهرداران گفت: شرایط و زمینه‌ها را برای دسترسی مردم به نمایشگاه‌های فصلی و خریدهای نوروزی و ایام ماه مبارک، فراهم کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت ۲۰ هزار تن وش پنبه از کشتزار‌های خراسان شمالی 
توسعه نخلستان های هویزه
تقویم روز و اوقات شرعی ششم آذر به افق آبادان و خرمشهر
افتتاح مجموعه فرهنگی اوحدیه مراغه 
«شریک جرم» و «نبرد خاموش»، از شبکه مستند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق ایوانکی
تهران حاضر، ایران غایب؛ روایتی کوتاه از کنفرانس تهران
پایان سرشماری پاییزه حیات وحش در خراسان شمالی
تولید ۱۱۰ تن گوشت شتر در خراسان شمالی
به پنج‌شنبه خوش آمدید
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۶ آذر
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش آمریکا در تجاوز به تهران
گلایه شهروندخبرنگار اشنویه‌ای از مشکل تجهیزات گرمایشی سالن‌های ورزشی
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
اعلام آثار راه‌یافته به ۲ بخش جشنواره جهانی فیلم فجر
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)