• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۷۶۳۷
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

بررسی «سهم زنان در توسعه و تحکیم بنیان‌های خانوادگی و اخلاقی جامعه» در بیشکک

به مناسبت روز جهانی زن، نشست تخصصی «سهم زنان در توسعه و تحکیم بنیان‌های خانوادگی و اخلاقی جامعه» با مشارکت رایزنی فرهنگی ایران در بیشکک، برگزار شد.

بررسی «سهم زنان در توسعه و تحکیم بنیان‌های خانوادگی و اخلاقی جامعه» در بیشکک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، غلامحسین یادگاری سفیر ایران در جمهوری قرقیزستان، گفت: فناوری‌های مدرن و توسعه علم فرصت‌های جدیدی را در اختیار زنان قرار می‌دهد و به آنها اجازه می‌دهد تا فعال‌تر در زندگی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جامعه مشارکت کنند. با این حال، با وجود این دستاوردها، در بسیاری از کشور‌ها زنان همچنان با محدودیت‌هایی رو‌به‌رو هستند که آنها را از مشارکت کامل در توسعه دولت باز می‌دارد.

سفیر ایران در جمهوری قرقیزستان افزود: اسلام همان طور که ۱۴۰۰ سال پیش در قرآن کریم آمده است، از همان ابتدا تساوی زن و مرد را اعلام و تأکید کرد که برتری آنها بر یکدیگر تنها با میزان تقوا مشخص می‌شود.

یادگاری گفت: زنان از نخستین روز‌های شکل گیری جامعه اسلامی نقش فعالی داشتند. آنها به همراه مردان به پیامبر (ص) سوگند یاد کردند که نماد مشارکت برابر آنها در زندگی جامعه بود.

وی افزود: امروزه تقویت تعامل بین زنان به ویژه در عرصه علمی و آموزشی می‌تواند گام مهمی در جهت توسعه پایدار جامعه باشد.

سفیر ایران در جمهوری قرقیزستان در پایان سخنانش، گفت: امیدوارم این گونه جلسات به تقویت همکاری‌ها و گسترش فرصت‌ها برای زنان کمک کند.

سلطان غفوروف، نماینده اداره امور دینی مسلمانان قرقیزستان افزود: زنان نقش مهمی در زندگی ما در ایجاد خانواده، حفظ سنت‌ها، تشکیل جامعه، ساختن کشور و بسیاری موارد دیگر دارند. همه چیز در این دنیا بر اساس اراده خداوند متعال اتفاق می‌افتد که این تنوع را ایجاد کرده است.

نماینده اداره امور دینی مسلمانان قرقیزستان گفت: زنان در شکل گیری و تربیت نسل آینده و حفظ ارزش‌های خانوادگی و اخلاقی نقش اساسی دارند. این مادران هستند که زمان بیشتری را به فرزندانمان اختصاص می‌دهند و سهم ارزشمندی در رشد آنها دارند.

ابوذر طوقانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قرقیزستان افزود: گفت‌وگوی مستقیم مهمترین ابزار برای تقویت درک متقابل بین کشور‌ها و مردم در زمینه‌های مختلف است و یکی از موضوعات کلیدی زمان ما نقش زنان در جامعه است.

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قرقیزستان گفت: متکلم در فارسی به معنای سخنران است و نام این سازمان نشان دهنده هدف آن از برقراری ارتباط مستقیم و گفت‌و‌گو است و این راهکار بهترین ابزار برای نمایش تصویر واقعی و مقابله با اطلاعات نادرست در رسانه‌ها است. امیدوارم رویداد امروز آغازی برای درک عمیق‌تر از یکدیگر باشد.

جمال فرانت بیک کیزی، رئیس انجمن عمومی زنان مترقی "متکلم" در مورد اقدامات انجام شده برای ایجاد فرصت برای زنان در قرقیزستان در سطح ابتکارات عمومی سخن گفت.

فاطمه ابراهیمی، مشاور زنان و خانواده رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سرپرست اداره ارتباطات فرهنگی بین‌المللی زنان و خانواده این سازمان تاکید کرد: حفظ یک خانواده قوی و ارزش‌های اخلاقی، نه تنها یک اولویت فرهنگی، بلکه یک اولویت استراتژیک برای هر جامعه است.

وی گفت: در دنیای مدرن، نهاد خانواده روز‌های سختی را می‌گذراند. فردگرایی، آزادی جنسی و محو شدن نقش‌های سنتی منجر به افزایش نرخ طلاق، کاهش نرخ ازدواج و افزایش خانواده‌های تک والدی شده است. این دیگر فقط یک روند اجتماعی نیست، بلکه یک مشکل سیستماتیک است که بر ثبات جامعه تأثیر می‌گذارد.

فاطمه ملک خانی در سخنانی، در خصوص جایگاه فرهنگی و اجتماعی زنان در ایران سخن گفت. وی خاطرنشان کرد: زنان همواره نقش اساسی در حفظ خانواده و فرهنگ داشته‌اند.

در بخش پایانی این نشست که با استقبال بسیار خوبی رو‌به‌رو شد، نمایندگان و اساتید اعزامی از جمهوری اسلامی ایران به سوالات حاضران در خصوص وضعیت زنان در جامعه ایران پاسخ دادند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سرانه تفرجگاهی فضای سبز در اصفهان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بکارگیری سامانه‌های جدید برای تسهیل صادرات و واردات مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی: فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح
اهدا ۲۰ دستگاه یخچال به مددجویان در دشت آزادگان
برگزاری مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی
کشف ۱۲ هزار نوع داروی قاچاق در بافق
بهره برداری از دومین واحد تولید شمش چدن و گندله آهن در خوسف با سرمایه گذاری چینی‌ها
المپیک ۲۰۲۶ در ایتالیا؛ قهرمانی کلایبو در اسکیاتلون، قهرمانی کارل در ۴۰ سالگی
«پنج‌گاه»، «برنامه هفتم» و «غروب آخرین روز اردیبهشت»، از رادیو
کشف ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شادگان
چهار نشان طلا، رهاورد نونهالان وزنه‌بردار استان همدان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
از زمین‌های خاکی شاهنشاهی تا ۲۱۲ مجموعه ورزشی جمهوری اسلامی
برخی بیمارستان‌ها مخالف بازدید هستند
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی تا عصر امروز
بازگشت قهرمانان فوتسال آسیا به کشور
آغاز ساخت دو طرح بزرگ صنایع تبدیلی کشاورزی در رامشیر
فقط ۳ درصد از داوطلبان انتخابات شورای شهر در خراسان رضوی رد صلاحیت شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)