• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۹۲۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

دستور رئیس قوه قضائیه برای برخورد با جرائم خشن و سرقت

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر تحکیم امنیت مردم و مقابله قاطعانه با جرائم خشن و سرقت، گفت: عناصری که در کشور به ناامنی روی می‌آورند و با سرقت‌ و جرائم خشنی که انجام می‌دهند موجبات زحمت مردم و سوء‌استفاده دشمنان را فراهم می‌آورند قطعا با برخورد قاطعانه و قانونی مواجه خواهند شد.

دستور رئیس قوه قضائیه برای برخورد قاطع با جرائم خشن و سرقت
 

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۱۳ اسفند) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن است؛ قرآنی که «هدی‌لِلناس» و «بَینات‌مِنَ‌الهُدی» است؛ در ماه مبارک رمضان، زمینه‌های تقرب و کمال، بسیار گسترده و فراخ است و اگر از این زمینه‌ها بهره نگیریم، قطعا از خاسرین خواهیم بود. متأسفانه آنطور که شایسته است عظمت ماه مبارک رمضان تبیین نشده است؛ این ماه مبارک، دانشگاهی معظم، جهت رسیدن به مدینه فاضله است.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به در پیش بودن روز احسان و نیکوکاری، گفت: همه ما باید در حد وسع خود، به دیگران کمک‌های مادی، معنوی و فکری کنیم؛ ما که در جایگاهی حقوقی قرار داریم باید در احسان و نیکوکاری پیشقدم باشیم و از جایگاهی که داریم برای گره‌گشایی از امورات مردم استفاده کنیم.

رئیس دستگاه قضا در ادامه، بار دیگر خطاب به همه مقامات و مسئولان قضایی تاکید کرد که با عنایت به روز‌های پایانی سال، بر تسریع در پیشبرد امور قضایی و حقوقی مردم، اهتمام داشته باشند و چنانچه به واسطه تعطیلی‌ها، اوقات رسیدگی‌های قضایی در محاکم تجدید شده است، جلسات رسیدگی به پرونده‌های تجدید وقت شده در اسرع وقت برگزار شوند تا مردم و اصحاب پرونده‌ها متحمل زیان‌های مادی و روحی نشوند.

دستور ویژه محسنی اژه‌ای؛ در رابطه با ارز، بازار و امنیت مردم به دولت کمک کنید

رئیس عدلیه همچنین خطاب به کلیه‌ی مقامات و مسئولان ذیربط قضایی به‌ویژه دادستان کل کشور و همه دادستان‌ها در سراسر کشور دستور داد تا با عنایت به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و روز‌های منتهی به نوروز، برای کنترل بازار در جهت رفاه حال مردم، مساعدت‌های لازم را به سازمان تعزیرات داشته باشند.

قاضی‌القضات این را هم گفت که درصورت درخواست بانک مرکزی جهت کنترل ارز، مسئولان ذیربط قضایی در چارچوب موازین قانونی، کمک‌ها و مساعدت‌های لازم را داشته باشند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محسنی اژه‌ای تاکید کرد: قوه قضاییه کمک به دولت برای ارتقاء وضعیت معیشتی مردم و تقویت بنیه اقتصادی کشور را وظیفه خود می‌داند و در این راستا، با مظاهر مختلف فساد، اختلاس و احتکار برخورد قاطعانه و قانونی می‌کند و ایضاً در راستای کمک به فعالان سالم اقتصادی و تولیدی، برای رفع موانع تولید و تأمین امنیت سرمایه‌گذاران اهتمام جدی دارد.

رئیس قوه قضاییه به مقوله مبارزه قاطعانه با قاچاق به ویژه قاچاق سوخت نیز اشاره کرد و گفت: مسئولان و بخش‌های ذیربط قضایی در راستای مبارزه با پدیده قاچاق و به طور ویژه قاچاق سوخت که به ناترازی‌ها دامن می‌زند، اقدامات و تدابیر مقتضی را اتخاذ کنند و در این جهت، با سایر بخش‌ها و دستگاه‌های مسئول، نهایت همکاری و مساعدت را داشته باشند.

رئیس دستگاه قضا با تاکید مؤکد بر موضوع ضرورت تحکیم امنیت روانی و فیزیکی مردم و شهروندان، بیان داشت: مسئولان ذیربط قضایی در همه ایام سال، بویژه در این روز‌های پایانی سال، مساعدت‌های لازم را به نیرو‌های تأمین‌کننده امنیت مردم در بخش‌های مختلف داشته باشند.

قاضی‌القضات این را هم گفت که عناصری که در کشور به ناامنی روی می‌آورند و با سرقت‌ها و جرایم خشنی که انجام می‌دهند موجبات زحمت مردم و سوء‌استفاده دشمنان را فراهم می‌آورند قطعا با برخورد قاطعانه و قانونی مواجه خواهند شد و هیچگونه تسامحی در قبال آنها در کار نخواهد بود.

قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران بازداشت نمی‌شدند، می‌توانست روی ناامنی‌های دیگر تاثیر بگذارد

رئیس عدلیه ضمن قدردانی از آن دسته از مقامات قضایی که به دستگیری و محاکمه عناصر ناامن‌کننده در کشور اهتمام جدی دارند، به طور ویژه از رئیس‌کل دادگستری و دادستان تهران به واسطه سرعت‌عمل در تعقیب و دستگیری و صدور کیفرخواست برای متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران قدردانی کرد و گفت: در برخی از جرائم به‌وقوع پیوسته از جمله اتفاق تلخ رخ داده برای دانشجوی دانشگاه تهران، اگر سرعت عمل در تعقیب و دستگیری متهمان و همچنین تسریع و تدقیق در پیشبرد امور پرونده نباشد، علاوه بر ناراحتی و آزردگی‌ای که برای خانواده مقتول یا بزه‌دیده ایجاد می‌شود، دشمنان نیز سوء‌استفاده می‌کنند و سعی می‌کنند تا اغراض شوم خود را در بستر آن جنایت حادث شده پیش ببرند؛ فلذا کلیه مقامات قضایی در سراسر کشور به تعقیب، دستگیری، محاکمه و مجازات بازدارنده، قانونی و سریع مرتکبان جرائم خشن و کلیه‌ی جرایمی که امنیت روانی و فیزیکی مردم را سلب می‌کند، اهتمام جدی داشته باشند. 

با همکاری رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی و مدیران عالی استان مشکلات چندین دهه‌ای مردم حل شده است

رئیس قوه قضاییه در بخشی از سخنان خود در جریان نشست امروز با اشاره به سفر اخیر هیئت عالی قضایی به استان آذربایجان‌غربی و برخی برنامه‌ها و اقدامات صورت گرفته در این استان برای پیشبرد امور قضایی و حقوقی مردم و همچنین رفع موانع تولید و کمک به جذب سرمایه‌گذاری در استان، گفت: بحمدالله همگرایی، همدلی و همفکری مقامات و مسئولان استان آذربایجان‌غربی، در حد مطلوب است و عزم آنها برای همکاری با یکدیگر جهت رفع مسائل و مشکلات استان و خدمت به مردم جزم است؛ این روحیه همکاری، همگرایی، همدلی و همفکری باید میان مقامات و مسئولان در سراسر کشور حکمفرما باشد. ما در قوه قضاییه بر تحکیم همکاری و همگرایی با سایر قوا و دستگاه‌ها برای حل مشکلات مردم و کشور تاکید مؤکد داریم و راهبردمان همکاری و همگرایی با بخش‌های دیگر در جهت خدمت به مردم و پیشرفت کشور است.

گفتنی است بخش دوم جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه، به بحث و بررسی اعضای شورا پیرامون موضوع تعیین نرخ دیه سال ۱۴۰۴ اختصاص داشت. در این بخش، کلیه اعضای شورای عالی دستگاه قضا، دیدگاه‌ها و پیشنهادهای تخصصی خود را حول محور نرخ دیه سال آینده مطرح کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)