پخش زنده
امروز: -
معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار گفت: ادبیات پایداری و مقاومت ابزاری برای انتقال آموزههای دوره درخشان دفاع مقدس به نسل جوان است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حامد قربانی روز چهارشنبه در نشست هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس افزود: جوانان غیور دیار سربداران با جانفشانی و ایثارگری خود در دوران دفاع مقدس حماسه ها آفریدند و این دیار بیش از ۲ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
وی با اشاره به اهمیت حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گفت: در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکنون کارهای ارزشمندی در شهرستان سبزوار انجام شده است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار افزود: برپایی اجلاسیه نخستین کنگره ملی ۲ هزار شهید دیار سربداران، آیین های مختلف تکریم و تجلیل از خانواده معظم شهدا و ایثارگران، سرکشی و بازدیدها و بهرهگیری از ظرفیت شهدا در نشست های رسمی، اداری، کارگروه های آموزش و پرورش و ستادهای شهرستانی برخی از این موارد است.
قربانی گفت: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت علاوه بر رونمایی از کتاب های شهدا در گذشته به زودی کتاب «مسافری که نیامد» ویژه زندگینامه «سردار شهید حاج حسین ریوندی» به همت دفتر حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سبزوار رونمایی می شود و آثار دیگری همچون منظومه شعر شهدای شهرستان سروده می شود.
وی افزود: در همین راستا با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و نهاد کتابخانه های عمومی سبزوار، انجمن شهدا تشکیل و تفاهم نامه هایی برای خلق آثار ارزشمند دفاع مقدس و مقاومت ایجاد شده است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار گفت: همچنین در کنار تولیدات ماندگار فرهنگی، تدوین فیلم، سرود، المان های ۳۴ شهید گمنام که در این منطقه مدفون هستند، بهسازی شده که این بناهای یادمان به مکان های مذهبی و فرهنگی برای زیارت خانواده ها و نسل جوان تبدیل شده است.
قربانی افزود: در کنار توجه به مسائل رفاهی و حوزه اشتغال، پیگیر توانمندسازی خانواده معظم شهدا و ایثارگران هستیم، همچنین سامانه ثبت اقدامات و عملکرد، در شورای اداری ابلاغ شده که نتایج خوبی داشته است و تا کنون ۲۸ کاربر، ۹۵۵ گزارش را ثبت کرده اند و ۷۹۹ گزارش به تایید رسیده است و از این حیث رتبه سوم استان را داریم.
منطقه غرب خراسان رضوی شامل شهرستانهای سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در مجموع ۲ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده اند.