• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۲۷۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

تجربه‌ای متفاوت و تأمل برانگیز در لحظات افطار با «بی انتها»

برنامه بی انتها­ که هر شب ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه نسیم پخش می‌شود، ­با شعار «بی انتها دوستت دارم»، در هر قسمت به یک آیه از قرآن کریم پرداخته و مفاهیم معنوی و اخلاقی را در فضایی دلنشین بررسی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بخش‌های مختلف برنامه شامل گفت‌و‌گو با کارشناسان، شعرخوانی، نمایش‌نامه‌خوانی و اجرا‌های نمایشی است که تلاش می‌کند تجربه‌ای متفاوت و تأمل‌برانگیز را در لحظات افطار رقم بزند.

آقای بهراد رحمانی تهیه کننده برنامه «بی انتها» با حضور در استودیو شبکه خبر درباره تفاوت این ویژه برنامه با سایر ویژه برنامه‌های زمان افطار دیگر شبکه هاگفت: بی انتها امسال سال پنجم خود را پشت سر می‌گذاردو سال‌های ابتدایی برنامه بیشتر سبک و سیاقی که در برنامه به کار گرفته می‌شد بخش‌های تک نفره و با واگویه‌های درونی افراد به سمت دوربین و مناجات‌هایی با خداوند منان بود و پارسال هم به همین طریق برنامه پیش رفت، اما امسال تغییراتی در برنامه ایجاد شد، اولین تغییر مدت زمان برنامه است که ما حدودا ۵۰ دقیقه قبل از افطار از شبکه نسیم میزبان و همزمان میهمان خانه‌های مردم خواهیم بود، بخش‌های مختلفی هم در برنامه تدارک دیده شده از مناجات‌های درونی و درد ودل‌های عارفانه و عاشقانه مردم با خداوند بخشنده که بگذریم، بخش نمایشنامه خوانی، بخش شعر خوانی و بخش گفت‌و‌گو داریم که هرشب میزبان میهمانی هستیم که مرتبط با محتوای آن شب ما گپ و گفتی را رقم خواهیم زد.

رحمانی در باره محتوای برنامه توضیح داد: ماه، ماه قرآن و ماه مهمانی خداست و محور برنامه ما هم بر همین منوال است، ما ۳۰ شب، ۳۰ آیه از قرآن کریم را انتخاب کردیم و محتوای کلی برنامه هر شب حول یکی از آیه‌های قرآن کریم رقم می‌خورد.

وی در باره انتخاب مهمان گفت: ماه رمضان ماه تغییر است و همه ما سعی می‌کنیم که در درون خود تغییراتی ایجاد کنیم، ما بر خلاف قواعد کلی رسانه به سراغ آدم‌های معروف و مشهور و محبوب نرفتیم و به سراغ افرادی رفتیم که در دل خود و در دل قصه زندگی خود یک تغییری دارند و اولین بار است که در رسانه حاضر می‌شوند، ما به سراغ داستان‌ها و روایت‌هایی رفتیم که برای مردم جذاب باشد و منطبق با آیات انتخاب شده محتوای برنامه باشد و ما در این برنامه از دل خود مردم با مردم صحبت می‌کنیم.

تهیه کننده برنامه بی انتها ادامه داد: یک بخشی از برنامه حول یک نمایش می‌گذرد و یک نمایشنامه خوانی محتوا و درون مایه این نمایش همان پیام و شعاری است که ما می‌خواهیم در دل برنامه تقدیم مردم می‌کنیم، اگر به سراغ این می‌رفتیم که آن شعار و پیام و معنای آیه آن روز را مستقیم بیان کنیم قطعا کارکرد و تاثیر لازم را نداشت؛ برای همین هم به سراغ فرم نمایشنامه خوانی رفتیم.

وی درباره انتخاب مجریان برنامه هم گفت: ما امسال دنبال یک نوآوری در روایت بودیم، از دل همین اتفاق بود که خودمان به سمت جامعه مداحان رفتیم و اگر می‌خواستیم در خدمت یکی از مجریان همیشگی رسانه ملی باشیم، اگر می‌خواستیم سراغ یکی از بازیگران برویم یا سراغ­یکی از ورزشکاران برویم، همکاری که با آن عزیزان زیاد انجام شده­ بود ولی ما دنبال نقطه اشتراک بودیم برای همین به سراغ مداحان رفتیم.

رحمانی در پایان افزود: همیشه برای بهتر شدن برنامه راهکار‌ها و فرصت‌های زیادی هست ما این یک ماه را باید مغتنم بشماریم، و این یک بستر مهمی است که در اختیار ما قرار داده شده و ما باید قدر آن را بدانیم، بحث مخاطب خیلی مهم است و کارکرد‌هایی دارد این ساعت (افطار شبکه نسیم) که خودش برای ما کمک کننده است ولی چیزی که مهم است ما سعی کردیم که از دل مردم با مردم صحبت کنیم، سعی کردیم شعار ندهیم، سعی کردیم صادقانه با مردم صحبت کنیم و سعی کردیم برنامه را برای اسفند ۱۴۰۳ بسازیم یعنی با یک نگاه سنتی و قدیمی به سراغ برنامه نرفتیم و سعی کردیم که هم به چارچوب‌ها پایبند باشیم و هم برنامه ما با حال و هوای شبکه نسیم هم همخوانی داشته باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ثبت بیش از ۱۱ میلیون خدمت در مراکز شماره‌گذاری پلیس راهور
رقابت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز مارگونی در مسابقات قرآن و عترت
درخشش خوزستانی‌ها در المپیاد استعداد‌های برتر ایران
برگزاری مانور سراسری مقابله با آفت کش‌های تقلبی از فردا در گیلان
بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون گشایش یافت
صحن علنی مجلس شورای اسلامی /۲۶ بهمن ۱۴۰۴
عفو ۷۰ هزار نفر محکومان قضایی در کشور
استان‌ها در آستانه نقش‌آفرینی جدید در تجارت کالاهای اساسی
آمادگی بنیاد شهید برای تکریم شهدای اغتشاشات اخیر
دیدار رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با خانواده شهید یاوری
معرفی سرپرست جدید جهاد دانشگاهی واحد همدان
ورود ۶۴۰ هزار تن نهاده دامی به خراسان رضوی
پرونده جفری اپستین؛ چالشی برای عدالت قضائی و حقوق بشر در آمریکا
انهدام دو باند سرقت طلا در فارس
واکسیناسیون HPV مؤثرترین راه پیشگیری از سرطان دهانه رحم
۳ پروژه جدید در مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست شیروان افتتاح شد
آغاز ششمین دوره پویش مردمی کودکان سایبری اردبیل
برخورد با حمل بار نامتعارف وانت بار‌ها
جذب ۱۴۲ هزار داوطلب جدید در هلال احمر و بهره‌مندی ۱۲۸ هزار نفر از طرح نذر خدمت
تحول در صدور مجوزهای محصولات کشاورزی ؛ از ۲۷۰ روز به ۵۰ روز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
پیش بینی بارش برف و باران با ورود سامانه بارشی جدید
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)