• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۳۵۱۲
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
بین الملل » آمریکا

ترودو: همچنان سرود ملی آمریکا را «هو» می‌کنیم!

نخست وزیر کانادا می‌گوید که مردم این کشور به نشانه اعتراض به سیاست‌های آمریکا علیه اتاوا، همچنان به «هو» کردن سرود ملی آمریکا ادامه خواهند داد.

ترودو: همچنان سرود ملی آمریکا را «هو» می‌کنیم!

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا در اظهاراتی با اشاره به جنگ تجاری درگرفته بین این کشور و آمریکا و همچنین ادعای واشنگتن برای تبدیل شدن کانادا به یکی از ایالت‌های این کشور، از تداوم اعتراض نمادین کانادایی‌ها علیه آمریکا خبر داد.

ترودو در پاسخ به این پرسش که آیا از نظر کانادا، تعرفه‌های اعمال‌شده از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اقدام جنگی علیه کاناداست، گفت: کانادایی‌ها از بابت این موضوع از آمریکایی‌ها عصبانی نیستند. مشکلی با آمریکایی‌ها نداریم. آنها همسایه، دوست و شریک ما هستند و با آنها کار‌ها را انجام می‌دهیم و دهه‌ها و نسل‌ها خیلی از کار‌ها را با هم انجام داده‌ایم.

وی افزود: این یک تصمیم سیاسی از جانب دولت آمریکاست. این یک جنگ تجاری است؛ بله، اما آیا کانادایی‌ها آزرده و عصبانی هستند؟!

ترودو همچنین درباره نحوه اعتراض به این جنگ تجاری اضافه کرد: تصمیم گرفته‌ایم که دیگر برای تعطیلات به فلوریدا یا ساحل «اولد اورچرد» یا هر جای دیگری (در آمریکا) نرویم. محصولات کانادایی بخریم. از مشروبات الکلی آمریکایی صرف نظر کنیم و بله، احتمالاً همچنان به «هو» کردن سرود ملی آمریکا ادامه خواهیم داد! البته به مردم آمریکا می‌گویم که ما شما، تیم‌های‌تان، بازیکنان‌تان را «هو» نمی‌کنیم بلکه این کار را علیه سیاستی انجام می‌دهیم که با هدف ضربه زدن به ما طراحی شده است.

به‌دنبال جنجال برخاسته پس از اظهارات ترامپ و طرح رویایی او برای تبدیل کانادا به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا، کافه‌های کانادایی نیز علیه این طرح اعتراضی نمادین ترتیب و نام قهوه «آمریکانو» را به «کانادیانو» تغییر داده و از این طریق، با این طرح مخالفت کردند.

ترامپ ۷۸ ساله که ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ پس از مراسم تحلیف به طور رسمی به کاخ سفید بازگشت، پیش از تحلیف در جریان یک ضیافت شام با جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا به طور فکاهی این پیشنهاد را مطرح کرد.

ترامپ گفته است که اگر کانادا نتواند مانع مهاجرت غیرقانونی و قاچاق مواد مخدر شود، علیه کالا‌های وارداتی این کشور تعرفه اعمال خواهد کرد. وی با اشاره به اینکه آمریکا سالانه میلیون‌ها دلار بابت کسری تجاری به کانادا پرداخت می‌کند، اضافه کرده بود: «نمی‌خواهم صد‌ها میلیون دلار برای حمایت از این کشور هزینه کنم مگر اینکه آن کشور ایالت آمریکا بشود. همچنین اگر یک ایالت باشد، مردم کانادا مالیات کمتری پرداخت خواهند کرد.»

ترامپ همچنین به طعنه گفته است که «کانادا پس از پیوستن به آمریکا و تبدیل شدن به پنجاه‌ویکمین ایالت این کشور، می‌تواند سرود ملی خود را نگه دارد»!

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)