پخش زنده
امروز: -
همزمان با هفته درختکاری و روز بزرگداشت مقام شهدا، ۴۱ اصله درخت افرای قرمز به یاد شهدا و جانباختگان مدافع سلامت استان گیلان، در حاشیه پیاده راه بازار این شهر کاشته شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ شهردار رضوانشهر در این مراسم با تأکید بر لزوم زنده نگهداشتن یاد و خاطره مدافعان سلامت، از شهید دکتر سید سعید ممدوح پزشک رضوانشهری که در دوران کرونا در راه خدمت به بیماران به کرونا مبتلا و شهید شد، به عنوان نمادی از فداکاری یاد کرد.
رضا رسولی با گرامیداشت یاد شهدای سلامت گفت: درختان امروز تنها نماد سرسبزی نیستند، بلکه ریشه در ایثارهای کادر درمانی دارند که در سختترین روزهای همه گیری کرونا، جان بر کف، در خط مقدم خدمت به بیماران ایستادند.
وی با اشاره به شهید دکتر سید سعید ممدوح پزشک خانواده شبکه بهداشت رضوانشهر، گفت: شهید ممدوح نماد بی بدیل ایثار در شهرستان ماست، او در اوج دوران مرگبار کرونا، بی آنکه به سلامت خود بیاندیشد، شبانه روز برای نجات بیماران تلاش کرد و در نهایت، قربانی عشق به همنوع شد و امروز این درختانِ افرای سرخ، همچون یاد او، سرخِ ایثار و سبزِ امید هستند و ما متعهدیم از این یادمانهای زنده به عنوان میراثی ماندگار حفاظت کنیم.
رضا رسولی در ادامه افزود: بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده، شهرداری رضوانشهر قصد دارد با نصب پلاکهایی نام و سوابق شهدای سلامت استان را در کنار هر درخت، نصب کند.
این طرح علاوه بر جلب مشارکت عمومی، به ترویج همزمان فرهنگ ایثار و حفاظت از محیط زیست کمک شایانی خواهد کرد.