• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۷۰۲۲
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۹
بین الملل » اروپا

فشار افکار عمومی و نمایندگان مجلس به دولت انگلیس

شماری از نمایندگان مجلس و افکار عمومی و فعالان صنعت فولاد این کشور از نخست وزیر انگلیس به خاطر موضع ضعیفش در برابر آمریکا انتقاد کردند.

فشار افکار عمومی و نمایندگان مجلس به دولت انگلیس
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  پس از اینکه معلوم شد دونالد ترامپ رئیس جمهورآمریکا در اعمال تعرفه علیه اروپا انگلیس متحد سنتی خود را مستثنی نکرده است شماری از نمایندگان مجلس و افکار عمومی و فعالان صنعت فولاد این کشور از نخست وزیر انگلیس به خاطر موضع ضعیفش در برابر آمریکا انتقاد کردند و ایستادگی دولت در برابر دولت آمریکا را همچون اتحادیه اروپا و کانادا خواستار شدند.
در پی فشار افکار عمومی و نمایندگان مجلس ویژه اد دیوی نماینده مجلس و رهبر حزب لیبرال دموکرات، سومین حزب بزرگ انگلیس برای ایستادگی در برابر اقدامات و جنگ تجاری ترامپ علیه فولاد و الومنیوم انگلیس، استارمر نخست وزیر انگلیس گفت: با اجرایی شدن تعرفه های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر واردات فولاد و آلومینیوم، بریتانیا «همه گزینه ها را روی میز نگه خواهد داشت».
بر اساس گزارش های رسمی منتشر شده انگلیس سالانه صدها میلیون پوند فولاد به ایالات متحده صادر می کند که مشمول مالیات 25 درصدی شده است.
اتحادیه اروپا که با همین تعرفه ها مواجه است، روز چهارشنبه اعلام کرد برابر با ارزش تعرفه های ترامپ یعنی 26 میلیارد یورو بر کالاهای وارداتی آمریکا تعرفه اعمال خواهد کرد اقدامی که کانادا نیز بر اجرای آن تاکید کرده است.
نخست وزیر انگلیس در پاسخ به انتقادها درباره آنچه موضع منفعلانه لندن در برابر واشنگتن خوانده شده گفت: بریتانیا رویکردی «عمل‌گرایانه» در پیش گرفته و برای انعقاد توافق بازرگای ویژه در حال مذاکره است و نمی خواهد مانند اتحادیه اروپا بلافاصله پاسخ دهد اما سیاستمداران مخالف رویکرد او پاسخ «قوی‌تر» دولت را خواستار شده اند.
اکنون معلوم شده است که سفر ماه پیش نخست وزیر انگلیس به واشنگتن و دیدار و گفتگو با ترامپ دست کم بر سر تعرفه ها هیچ نتیجه ای نداشته است.
دونالد ترامپ پس از اقدام تلافی جویانه اتحادیه اروپا برای وضع تعرفه متقابل بر کالاهای امریکایی گفت که "البته" به این اقدام تلافی جویانه آنها پاسخ خواهد داد و تاکید کرد تعرفه های "متقابل" بر کشورها اعمال می کند.
ترامپ افزود: «هر چه که باشد، فرقی نمی‌کند که چه باشد، اگر از ما پول بگیرند ما هم از آنان می گیریم، اگر از ما 25 درصد یا 20 درصد یا 10 درصد یا 2 درصد یا 200 درصد بگیرند، ما هم همین میزان از آنها می‌گیریم.»
به نوشته رسانه های انگلیسی رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به نگرانی‌ها درباره مجازات‌های قانونی این اتحادیه برای اپل و تعرفه هایی که محصولات کشاورزی و خودروهای ایالات متحده را در معرض آسیب قرار می‌دهد، گفت از سیاست‌های تجاری اتحادیه اروپا «راضی نیست».
رئیس جمهور آمریکا با تکرار تهدید خود مبنی بر ضربه زدن به خودروهای اروپایی با تعرفه تاکید کرد که در این نبرد مالی ما پیروز خواهیم شد.
بر اساس گزارش های منتشر شده در انگلیس این کشور در مقایسه با نیاز آمریکا مقدار نسبتا کمی فولاد و آلومینیوم به آمریکا صادر می کند که در مجموع حدود 700 میلیون پوند است. با این حال، این تعرفه ها محصولات ساخته شده از فولاد و آلومینیوم را نیز شامل می شود که ارزش بسیار بیشتری دارند، حدود 2.2 میلیارد پوند یا حدود 5 درصد از صادرات بریتانیا به آمریکا را تشکیل می دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای اجرای طرح های آب رسانی در جنوب دامغان
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در کیش
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
آتش‌سوزی جنگل‌ها معضل جهانی است
وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور شوش به اهواز
سوگواره آیینی «یاس کبود» برگزار شد
تمام واحد‌های قضایی استان البرز در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دورکار شدند
نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن ۲۰۲۵ پاکستان
پایان کار نمایشگاه فرصت‌های صادراتی گلستان در ترکمنستان
ایجاد رشته‌های مهارتی و علوم پایه در دانشگاه آزاد بروجن
پخت سمنو نذری در چهارمحال و بختیاری
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)