• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۸۷۹۱
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

موسسه نور مجری رصد ، ویرایش و پایش پایان نامه‌ها شد

دانشگاه آزاد اسلامی در تفاهمنامه ای ، رصد ، ویرایش و پایش پایان نامه‌ها را به موسسه نور سپرد.

موسسه نور مجری رصد ، ویرایش و پایش پایان نامه‌ها شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست اجرایی سازی تفاهم‌نامه همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی با مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدحسین بهرامی رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) و دکتر محمد علی اکبری معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی امروز در سازمان مرکزی برگزار شد.

دکتر طهرانچی در این نشست ضمن تبریک ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع) و با اشاره به همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با مجموعه نور گفت: مجموعه نور یک مجموعه وسیعی است و کار بزرگی در همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علم کشور صورت گرفته که بلاشک جریان علمی کشور از آن سود خواهد برد. 

وی با بیان اینکه حدود ۴ ماه است همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی و مجموعه نور آغاز شده است، اظهار کرد: در همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با مرکز نور که در زمینه مشابهت‌یابی پایان‌نامه‌هاست، کار به این گونه است که تا کنون پایان‌نامه‌ها فقط با پایان‌نامه‌های موجود قبلی مشابهت‌یابی می‌شد، اما در حال حاضر پایان نامه‌ها با مقالات نیز مشابهت‌یابی می‌شود که این موضوع برای ارتقای علم کشور بسیار مهم است و اولین بار است که در کشور انجام می‌شود و باعث صیانت از کار‌های اصیل علمی خواهد شد. 

طهرانچی ادامه داد: مرحله تست آزمایشی در این زمینه به اتمام رسیده و از امروز مرحله رسمی کار مشابهت‌یابی طرح‌نامه‌ها، پیشنهاد‌های پایان‌نامه و رساله و اصل پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها و مقالات با مجموعه فاخر نور آغاز می‌شود. همچنین مقرر شد که در مرحله دوم خطایابی پایان‌نامه‌ها و اصلاح ویراستاری و در مرحله سوم علم سنجی نیز به این همکاری اضافه شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با بیان اینکه یکی از مباحثی که بسیار مورد تأکید این دانشگاه است، بحث هوش مصنوعی است، گفت: امیدواریم در این حوزه نیز به همراه مرکز نور یک شبکه داشته باشیم تا کار‌های علمی و مثمرثمری انجام دهیم. ما هوش مصنوعی را رقیب علم نمی‌دانیم، بلکه آن را دستیار آموزش و پژوهش می‌دانیم و در نظر داریم در گام‌های بعدی همکاری با مرکز نور در این حوزه به طور جدی و با هوشیاری کامل وارد شویم. 

طهرانچی افزود: گام اول پروژه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و موسسه نور به بهترین شکل ممکن اجرا شده است.

در ادامه دکتر علی اکبری معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از ابتدای تفاهم‌نامه با مرکز نور اظهار کرد: قرارداد اولیه در خردادماه سال جاری امضا شد و از آبان ماه کار با مرکز نور آغاز شد که طی این ۴ ماه از سامانه سمیم که سامانه مشابهت‌یابی بین طرحنامه‌ها، پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها است، تست گرفته شد و ان‌شاءالله از امروز کار به صورت رسمی آغاز می‌شود.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین بهرامی گفت: سامانه سمیم که اولین سامانه مشابه یاب است، از ۱۰ سال گذشته کار خود را آغاز کرده و دارای بزرگترین بانک داده‌ها از داده‌های اسلامی است که با، ۶۵ هزار جلد کتاب، ۱۶۰ هزار پایان نامه، یک میلیون مقاله، ۴ میلیون صفحه وب، کتب اصلی علوم انسانی و داده‌های که کاربران به صورت داوطلبانه وارد می‌کنند، پشتیبانی انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه سامانه سمیم زیرساخت‌های فنی خوبی و ظرفیت خوبی را ایجاد کرده است، خاطرنشان کرد: این سامانه در مشابه یابی زبان عربی در کشور منحصر‌به‌فرد است. در حال حاضر مجلات، پایان نامه‌ها و رساله‌ها به این سامانه ارجاع شده و کار مشابهت یابی انجام می‌شود. 

بهرامی با اشاره به همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما طی ۴ ماه گذشته زیرساخت‌های سخت افزاری و سامانه نرم افزاری خود را ارتقا دادیم که پاسخگوی مراجعین دانشگاه آزاد اسلامی باشیم. امسال مدت زمان پاسخگویی برای ارزیابی در سامانه سمیم به زیر یک ساعت رسیده است. همچنین برای بهتر انجام دادن کار‌ها یک کارگروه مجازی تشکیل شد که ۲۴ ساعته و بدون تعطیلی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی کار‌ها را انجام می‌دادند. 

وی تأکید کرد: ما همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی را یک همکاری راهبردی می‌بینیم و منحصر به این پروژه نمی‌دانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان دو جشنواره ملی پایان‌نامه و کتاب سال دانشجویی منتشر شد
اجلاس وزیران حمل و نقل سازمان همکاری اسلامی
گام بلند چین برای فرستادن انسان به ماه
ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی در روستای خورمیز علیای مهریز
افتتاح آموزشگاه شهید کارآزموده روستای هرج بخش اسیر شهرستان مهر
بازسازی مصلی جوادالائمه (ع) رامسر
انقلاب اسلامی نشان داد راه پیشرفت از مقاومت می‌گذرد
فراخوان سومین همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با محوریت آب
ارائه خدمات بهداشتی به سالمندان ورزنه
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در آذربایجان‌شرقی
تمایل رئیس جمهور آمریکا برای سفر به چین
روایت زندگی و ایثار پاسدار شهید محمد شیخی
گنجاندن «سیمرغ پارسی» در بخش اصلی جشنواره فیلم فجر ضروری است
پیروزی آکادمی سحر و نفت برابر حریفان
افتتاح واحد پزشکی قانونی در زندان دزفول با هدف تسریع در رسیدگی‌های قضائی
۱۰۰ ثانیه با اخبار ایلام، امروز ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
استقامت و ولایتمداری تا پای جان، نقطه اشتراک مردم در ۴۷ سال تاریخ انقلاب اسلامی است
ارائه خدمات جهادی به شهروندان شمال شرق پایتخت
پایداری هوا تا شنبه در گلستان
همدلی مردم رامسر برای بازسازی مصلی شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)