• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۹۵۶۸
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
خوزستان » اجتماعی

اعطای تندیس و نشان اقتصاد مقاومتی خوزستان به مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز

برای نخستین بار و به منظور تجلیل از تولید پایدار و تاب آوری در برابر تحریم‌ها تندیس و نشان اقتصاد مقاومتی خوزستان به مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز اعطا شد.

اعطای تندیس و نشان اقتصاد مقاومتی خوزستان به مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، برای نخستین بار و با حضور استاندار خوزستان، فرمانده سپاه حضرت ولی عصر (عج) استان خوزستان و سایر مسئولان استانی، تندیس و لوح نشان اقتصاد مقاومتی در راستای پایداری تولید پایدار انرژی برق، اشتغال زایی، خدمت رسانی مستمر و گام نهادن در استفاده از ظرفیت‌های داخلی به محسن حافظی مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز اهدا شد.

این جشنواره در راستای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی که توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی تدوین و بر خودکفایی، تولید پایدار و کاهش وابستگی به واردات تأکید دارد و نشان‌دهنده اهمیت توسعه صنایع داخلی و استفاده بهینه از منابع طبیعی برای کاهش وابستگی به واردات و تقویت اقتصاد ملی است برگزار شد.

عباس نبگان فرمانده بسیج کارگران و کارخانجات استان خوزستان با خیر مقدم گویی به حاضران در مراسم گفت: لازمه اقتصاد مقاومتی در صنایع بر پایداری خطوط تولید، اشتغال‌زایی، ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و همچنین با توجه به محدودیت‌های انرژی، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر استوار است.

سردار حسن شاهوارپور فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) گفت: تنها راه برای ایستادگی در مقابل دشمن، کمک به بخش تولید است. امروز برخلاف گذشته، استکبار جهانی  اقتصاد را به عنوان مهم‌ترین مولفه در جنگ با کشور‌های مخالف خود، مورد توجه قرار می‌دهد.

وی افزود: دشمن با کار رسانه‌ای از طریق ماهواره و فضای مجازی، به شدت در حال تلاش برای ضربه زدن به میهن اسلامی ما است. از طرفی مقام معظم رهبری، عبارت اقتصاد مقاومتی را، در شعار هر ساله خود در اولویت قرار داده‌اند، اما ما باید در این جنگ اقتصادی با خودباوری و ضریب هوشی جوانان، تاب آوری و توان دانش اقتصادی و صنعتی خود را بالا ببریم.

سردار شاهوارپور ادامه داد: مدیران تمام شرکت‌های ما در جایگاه یک افسر و سرباز در جبهه جنگ تولید، باور داشته باشند که یک مسیر مهم و سخت به سوی قله داریم و در حال سپری کردن آن هستیم.

سید محمدرضا موالی زاده استاندار خوزستان گفت: اقتصاد مقاومتی نیازمند روحیه‌ی جهادی و بسیجی است. اقتصاد مقاومتی با اقتصاد ریاضتی بسیار متفاوت است. اقتصاد مقاومتی متکی بر نیرو‌های بومی با استفاده از استعداد‌ها و قابلیت‌های داخلی است که اگر همه بردار‌ها در این مجموعه هم‌راستا شوند، تاثیر قابل توجهی در پیشبرد اقتصاد خواهد داشت و به عنوان پیشران اقتصاد ما مورد توجه قرار خواهد گرفت.

وی افزود: تحریم آثار خود را به دنبال خواهد داشت، اما آنچه می‌تواند در مقابل تحریم، میزان تاب‌آوری را در اقتصاد افزایش دهد، تکیه بر اقتصاد مقاومتی است و این یک قالب علمی و شناخته‌شده دارد.

در پایان این جشنواره از محسن حافظی مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز به نمایندگی از سایر تلاشگران این مجموعه نیز به پاس عملکرد و اقدامات شایسته در عرصه تولید برق، اشتغالزایی، توجه به ساخت داخل و خودکفایی ملی بعنوان یکی از شرکت‌های برتر استان خوزستان تحلیل بعمل آمد.

لازم بذکر است مهمترین شاخصه‌های ارزیابی این جشنواره خودکفایی ملی و تحقق رهنمود‌های مقام معظم رهبری در عرصه اقتصاد مقاومتی بوده که نیروگاه رامین اهواز طی سال‌های اخیر با برنامه‌ریزی‌ها، اقدامات هدفمند و استفاده از ظرفیت‌های داخلی ضمن تولید پایدار انرژی برق و افزایش این انرژی حیاتی، اقدامات شاخصی در انجام فرآیند‌های بهره برداری، تعمیرات، مهندسی، ساخت و بازسازی قطعات و تجهیزات، اشتغال زایی و توجه به نیروی انسانی متخصص داشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)