• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۹۹۹۳
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۲
بین الملل » اروپا

کرملین: پوتین و ترامپ روز سه شنبه گفتگوی تلفنی خواهند کرد

 کرملین روز دوشنبه تأیید کرد: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه فردا سه شنبه با دونالد ترامپ همتای آمریکایی خود گفت‌و‌گو خواهد کرد که دومین گفتگوی رسمی آنها پس از بازگشت ترامپ به کاخ سفید خواهد بود. 

کرملین: پوتین و ترامپ روز سه شنبه گفتگوی تلفنی خواهند کردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دونالد ترامپ در پی آن است تا همتای روس خود را درباره آتش بس در اوکراین متعهد کند. نخستین گفتگوی بین رهبران دو کشور در دوازدهم فوریه به شکست تلاش کشور‌های غربی به منزوی کردن رهبر روسیه منجر شد و امید‌ها را برای احیای روابط مسکو و واشنگتن حدود سه سال پس از حمله روسیه به اوکراین، همسایه خود زنده کرد. 
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مسکو، دمیتری پسکف سخنگوی کرملین در نشست خبری خود اعلام کرد«مقدمات گفت‌و‌گو در واقع در حال آماده سازی است. »
 دونالد ترامپ یکشنبه شب با اعلام اینکه روز سه شنبه با ولادیمیر پوتین گفت‌و‌گو می‌کند، تاکید کرد «پیش از این درباره بسیاری از موارد با هر دو طرف، اوکراین و روسیه» پس از دیدار‌های جداگانه بین مقامات آمریکایی، روسیه و اوکراین در عربستان سعودی و مسکو گفت‌و‌گو شده است.
 رئیس جمهور آمریکا به «تقسیم برخی دارایی ها» از جمله «زمین» و «کارخانه‌های تولید انرژی»  اشاره کرد.
 استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا که کشورش به روسیه برای پذیرش آتش بس با اوکراین فشار می‌آورد، روز یکشنبه اعلام کرد ترامپ و پوتین قرار است این هفته گفتگوی واقعا خوب و مثبت داشته باشند. 
 کرملین روز جمعه اعلام کرد رهبر روسیه پیامی خطاب به ترامپ در مورد پیشنهاد او برای آتش بس سی روزه به نماینده آمریکا داده است. اوکراین اصل این پیشنهاد را پذیرفته، اما روسیه آن را نپذیرفته است. 
 روسیه تاکنون خواسته‌های حداکثری را برای توقف خصومت‌ها از جمله واگذاری پنج منطقه‌ای را که مسکو ضمیمه کرده است از سوی اوکراین، کنار گذاشتن جاه‌طلبی‌های کی‌یف برای پیوستن به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو و کنار رفتن دولت فعلی اوکراین مطرح کرده است.
 اوکراین این شرایط را رد و اعلام کرده است نمی‌خواهد سرزمینی را واگذار کند و تضمین‌های امنیتی را از متحدان غربی خود و استقرار یک نیروی مداخله‌گر را برای تضمین آتش‌بس احتمالی خواستار شده است.
حدود سی تن از رهبران کشور‌ها و سازمان‌های حامی اوکراین روز شنبه در یک نشست مجازی که لندن آن را سازماندهی کرد، تصمیم گرفتند «فشار جمعی» بر روسیه اعمال کنند، کشور‌هایی که مسکو آنها را به طولانی کردن بحث‌ها برای پیشبرد برتری نظامی خود متهم می‌کند. 
 در منطقه، اوضاع برای نیرو‌های اوکراینی، به ویژه در منطقه کورسک روسیه، که از تابستان گذشته صد‌ها کیلومتر مربع آن را اشغال کرده بودند و در ماه مارس از بخش عمده آن بیرون رانده شدند، همچنان دشوار است. 
 وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه اعلام کرد به «عملیات نابودی» ارتش اوکراین که در منطقه کورسک در حال عقب نشینی است، ادامه می‌دهد.
مسکو همچنین مدعی تصرف روستای استپووه Stepové در منطقه زاپوریژیا در جنوب اوکراین شد، منطقه‌ای که اوکراینی‌ها تابستان ۲۰۲۳ آن را در جریان ضدحمله خود بازپس گرفته بودند و بنابراین اکنون تحت کنترل روسیه قرار گرفت.
در چنین شرایطی، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین روز یکشنبه آناتولی بارگوییلویچ، رئیس ستاد مشترک ارتش را برکنار کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطعی گاز، روز شنبه در مناطقی از شاهین شهر
هفته ۷ بسکتبال سوپرلیگ غرب آسیا؛ آستانه قزاقستان صدرنشین شد
اجرای توسعه شبکه برق روستای سالمی شهرستان شادگان
راه‌اندازی سامانه یکپارچه تقسیط و بخشودگی مالیاتی، به زودی
️ امدادرسانی به ۵ مصدوم تصادف رخ‌به‌رخ پراید و پژو پارس در محور بروجن–لردگان
دعوت از دو تکواندوکار زنجانی به مرحله دوم انتخابی تیم ملی نوجوانان
آسمانی شدن پدر دو شهید در کازرون
مهدی جان ایران
موفقیت ۳۸۴ دانش آموز فارسی در حفظ جز سی قرآن کریم
ادامه بارش‌ها تا اوایل وقت امشب در خراسان جنوبی
بسکتبال ان بی‌ای؛ اوکلاهما در خانه سن آنتونیو غافلگیر شد
استاندار آذربایجان‌غربی: شاهین‌دژ از ظرفیت‌های کم نظیری برخوردار است.
انقلاب اسلامی با اندیشه مهدویت پیوند عمیق دارد
فراخوان شرکت در جایزه ملی روایت پیشرفت
کُرُه قائنات با ۲۰ میلی‌متر بارندگی رکورددار بارش‌ها در خراسان جنوبی
بهره برداری از ۳۶۱ طرح برقی در غرب مازندران
توسعه عمران و آبادانی در روستا‌های سردشت
افتتاح ۵ طرح صنایع معدنی در زرند و سیرجان
تعداد مشترکان برق هزار و ۱۱۲ درصد افزایش یافت
پایان هفته ۲۶ بسکتبال یورولیگ؛ شکست بولونیا از لیون ته جدولی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)