پخش زنده
امروز: -
اعتبارات هزینه ای در سال ۱۴۰۳ در استان خراسان رضوی به صورت ۱۰۰ درصدی اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی گفت: مبلغ مصوب اعتبارات هزینه ای در خراسان رضوی بیش از سه همت بوده که ۱۰۰ درصد آن در سال ۱۴۰۳ تخصیص یافته است.
سید جمال الدین حسینی افزود: اعتبارات مصوب تملک دارایی در استان نیز چهار همت بوده که حدود ۶۰ درصد آن به حوزه های مختلف اختصاص داشته است.
حسینی ادامه داد: در حوزه محرومیت زدایی استان نظیر راه روستایی و عشایری، مسکن محرومان، مدارس، آب روستایی و عشایری و آبخیزداری در سال جاری بیش از ۳۱۸ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته که معادل ۸۷ درصد اعتبار مصوب آن بوده است.
وی بیان کرد: همچنین ۴۶۲ میلیارد تومان به ساخت زائرسرا و موزه آستان قدس رضوی و ۴۱ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان به احداث مجتمع تربیتی آموزشی حضرت مهدی (عج) از اعتبارات استان در سال ۱۴۰۳ کمک شده است.
حسینی تصریح کرد: امسال بیش از ۱۸۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در مجموع در اعتبارات هزینه ای دستگاه اجرایی و ادارات کل استان افزایش داشته ایم که البته این اعتبارات مبتنی بر نیازها توزیع شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی اضافه کرد: سرجمع سهم شهرستان های استان از درآمدهای حقوق دولتی معادن در اسفندماه امسال طبق اعلام اداره کل صمت ۷۲۰۰ میلیارد تومان بوده که بیشترین سهم مربوط به شهرستان خواف است.
حسینی گفت: اغلب اعتبارات تملک دارایی استان در حوزه قانون اصلاح معادن در سال ۱۴۰۳ به مدرسه سازی، ورزش، آسفالت راه روستایی، مرمت قنوات، طرح های هادی روستایی و مراکز بهداشتی و آبرسانی روستایی اختصاص یافته است.
وی خاطرنشان کرد: انرژی های پاک و تجدیدپذیر را باید در سال آینده به طور ویژه ببینیم و به ۲۲ دستگاه استانی که مکلف به راه اندازی نیروگاه خورشیدی به میزان ۲۰ درصد مصرف شده اند، اعتبار تخصیص خواهیم داد و سایر دستگاهها نیز مکلف هستند از منابع خود بابت این موضوع تامین اعتبار کنند.