• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۵۴۱۶
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰
بین الملل » غرب آسیا

جمیل مزهر خواستار حضور گسترده مردم در مراسم روز جهانی قدس شد

معاون دبیر کل جبهه خلق برای آزای فلسطین، در سخنانی در منبر القدس به مناسبت روز جهانی قدس گفت: روز جهانی قدس یک مراسم جاودانه است و تاکید می‌کنم که فلسطین و قدس مسئله اصلی امت [اسلامی] است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المسیره، جمیل مزهر، معاون دبیر کل جبهه خلق برای آزای فلسطین، در سخنانی در "منبر القدس" به مناسبت روز جهانی قدس گفت: «روز جهانی قدس که امام خمینی (رحمت‌الله علیه)، رهبر انقلاب ایران، آن را در سال ۱۹۷۹ نامگذاری کردند، یک مراسم جاودانه است و تاکید می‌کند که فلسطین و قدس مسئله اصلی امت [اسلامی]است. فلسطین عنوانی برای سرزمین، هویت و کرامت است. از آن زمان تاکنون، روز جهانی قدس، سالانه محل تجمع آزادگان جهان است تا بر ادامه مقاومت و مبارزه تا آزادی قدس و فلسطین تاکید کنند. به این مناسبت، در برابر ملت مقاوم فلسطین و مقابله آن‌ها با جنگ نسل‌کشی، سیاست پاکسازی نژادی و کوچ اجباری سر تعظیم فرود می‌آوریم. همچنین به زخمی‌ها، اسرا و خانواده‌های شهدا درود می‌فرستیم؛ کسانی که بخاطر فلسطین و قدس فداکاری‌های بزرگی از خود نشان دادند. به قهرمانان سلحشور در غزه که با خون خود حماسه‌های عزت و کرامت خلق کردند درود می‌فرستیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به جبهه‌های مقاومت، از جمله لبنان، یمن، عراق و ایران که ثابت کردند نبرد قدس نبرد همه ملت‌هاست، درود ویژه می‌فرستیم. به هیئت‌های بین‌المللی برای احیای روز جهانی قدس درود می‌فرستیم.

این منبر بیانگر مواضع یکسان جبهه مقاومت و صدای آزادگان در هر مکان است.

در این روز، با افتخار فرماندهان و رهبران شهدای خود را یاد می‌کنیم که در مسیر مبارزه آثار عظیمی از خود برجای گذاشتند.

در راس این شهدا، یاد می‌کنیم از شهید امت، سید حسن نصرالله؛ شهید اسماعیل هنیه؛ شهید یحیی السنوار؛ شهید نضال عبدالعال و ستارگانی از رهبران، مبارزان و شهدای نبرد طوفان الاقصی؛ کسانی که جان خود را در راه فلسطین و قدس فدا کردند. همچنین یاد می‌کنیم از شهید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، که تا لحظات آخر زندگی خود همواره به مسئله فلسطین اهتمام داشت. این رهبران با خون و فداکاری خود الگوی مبارزه و ایستادگی در برابر طرح صهیونیسم بودند.

گرامیداشت روز جهانی قدس در جمعه آخر ماه مبارک رمضان پیام‌های مختلفی دارد: اعلام دوباره اتحاد امت [اسلامی]و تمسک امت به مسئله اصلی آن، یعنی فلسطین. بعد از عملیات طوفان الاقصی و تحولات بزرگی که منطقه شاهد آن است و حملات وحشیانه اشغالگران و آمریکا به فلسطین و منطقه، اهمیت این روز بیشتر و بیشتر آشکار می‌شود تا تاکید شود که مسئله فلسطین و قدس به عنوان قطب نمای امت [اسلامی]و متحد کننده آن در مقابله با اشغالگران باقی خواهد ماند؛ به ویژه اینکه نبرد طوفان الاقصی ثابت کرد این دشمن صهیونیستی شکننده و ترسو است و ملت فلسطین قادر به مقاومت و مبارزه است و فداکاری‌های بزرگ اهالی غزه، کرانه باختری و قدس هرگز به هدر نخواهد رفت. این نبرد از عمق ارتباط بین جبهه‌های مقاومت در منطقه پرده برداشت؛ جایی که لبنان، یمن، عراق و ایران در مقابله با دشمن در کنار غزه ایستادند. این جبهه‌ها تاکید کردند که فلسطین تنها نیست و با وجود هزینه‌های زیادی که مقاومت پرداخت و نیز فداکاری‌های بزرگی که ملت‌های فلسطین، لبنان، یمن، عراق و ایران از خود نشان دادند، با این حال مقاومت باقی است و به بازسازی خود ادامه می‌دهد و هیچ قدرتی در روی زمین نمی‌تواند آن را از بین ببرد.

ملت فلسطین شاهد افزایش حملات وحشیانه صهیونیستی در نوار غزه و حملات پی درپی در کرانه باختری و تلاش بی وقفه آنها برای یهودی سازی قدس و یورش‌های روزانه به مسجدالاقصی است. این حملات و اقدامات با حمایت آشکار آمریکا و سکوت مشکوک بین المللی همراه است ولی چیزی که اشغالگران نتوانسته‌اند با زور به دست بیاورند هرگز نمی‌توانند با سیاست گرسنه نگه داشتن، تهدید و جنایت‌ها به دست بیاورند و ملت ما در غزه مقاوم و استوار باقی خواهند ماند و به سرزمین خود چنگ خواهند زد و با جنایت‌های نسل‌کشی و تلاش‌های کوچ اجباری و اخراج با تمام اراده و عزم مقابله خواهند کرد. قدس برای فلسطین باقی خواهد ماند. اولویت ما امروز، با وجود وحشی‌گری دشمن، تلاش برای توقف کشتار و خونریزی در نوار غزه و تقویت مقاومت ملت ما در همه سطوح است. تاکید می‌کنیم این ملت فلسطین است که درباره آینده خود تصمیم خواهد گرفت و اجازه هیچ دخالت خارجی را نخواهد داد و هرگونه راه حلی که حق ثابت ما را نادیده بگیرد، قبول نخواهد کرد. مقاومت ما، چون خاری در گلوی اشغالگران و حامیان [آنها]باقی خواهد ماند؛ و در آخر، به مناسبت روز جهانی قدس تاکید می‌کنیم که حقوق ملت دادنی نیست، بلکه گرفتنی است و ملتی که بخاطر کرامت خود می‌جنگد، هرگز شکست نمی‌خورد. مقاومت تا تحقق کامل اهداف ملت ما در آزادی قدس و فلسطین ادامه دارد و خون شهدا هرگز به هدر نخواهد رفت و مانند نوری راه ما را به سوی پیروزی روشن خواهد کرد.‌ای قدس، ما تا آزادی به عهد خود می‌مانیم.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید بر انضباط مالی و جهش خدمات شهری در آستانه نوروز
آغاز مسابقات فوتسال آزاد جام رمضان در یاسوج
رسانه شریک عدالت است
کشف لاشه ۲ بز وحشی در ارتفاعات پیرانشهر
روسیه: به توسعه روابط خود با ایران ادامه می‌دهیم
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از دریاچه ارومیه
­بازآفرینی زندگی شهید کشتی‌گیر در قالب رمان نوجوان
صدور کیفرخواست پرونده شهادت شهید محمدجواد بخشیان
شناسایی انبار ۲۰۰ میلیاردی لوازم اداری در اصفهان
وقتی قند اضافی مصرف می‌شود چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟
دستگیری سارقین درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز
حضور یک مازندرانی در لیست کادر فنی تیم ملی بسکتبال
تشییع پدر شهید در شهر بهمن آباده
مسابقات قرآنی شهید کمال قاسمی در زنجان
آغاز پویش «اطعام مهدوی، ایران همدل» در خراسان رضوی
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
ورود ۷۰ هزار تن کالا از استان‌های مرزی برای تأمین سفره مردم
راهکار‌های دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت برای رفع تشنگی در ایام روزه‌داری
کمینه و بیشینه دمای سی ام بهمن ماه در سمنان
افزایش ۲۰ درصدی حضور دانشجویان در اردوی راهیان نور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
مشهد، رئیس کمیسیون بازرسی شهرداران کلانشهرهای ایران  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)