• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۵۵۵۰
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰
اردبیل » اقتصادی
استاندار اردبیل:

تمام توان خود را برای تحقق شعار سال به کار خواهیم گرفت

استاندار اردبیل با بیان اینکه کلید حل مشکلات اقتصادی سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف است، گفت: تمام تلاش خود را برای تحقق شعار سال به کار خواهیم گرفت.

تمام توان خود را برای تحقق شعار سال به کار خواهیم گرفتبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود امامی یگانه روز چهارشنبه در جلسه برنامه ریزی و سیاست گذاری برای تحقق شعار سال سرمایه‌گذاری برای تولید استان اردبیل که به صورت ویدیوکنفرانس با حضور اعضای کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع سرمایه‌گذاری شهرستان‌های استان اردبیل برگزار شد، بیان کرد: ماهیت نامگذاری سال‌ها از سوی مقام معظم رهبری برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی جامعه بوده و با توجه به تاکید رهبر فرزانه انقلاب و همچنین رئیس جمهور با تمام توان برای دستیابی و تحقق شعار امسال تلاش خواهیم کرد.
وی افزود: برای دستیابی سریع به شعار سال و حل مشکلات معیشتی اقتصادی و اشتغال مردم، جلسات کارگروه در مرکز استان و همچنین شهرستان‌ها به صورت متناظر و هدفمند برگزار خواهد شد.
استاندار اردبیل اضافه کرد: به همین منظور روز‌های سه شنبه هر هفته به عنوان سه شنبه‌های اقتصادی انتخاب شده و همه فرمانداران با تشکیل جلسات ستاد تسهیل و همچنین بازدید از واحد‌های تولیدی در این روز باید آخرین وضعیت طرح‌های سرمایه‌گذاری در مناطق مختلف استان را بررسی کنند.
امامی یگانه با اشاره به شکل‌گیری گفتمان سرمایه گذاری آسان در استان اردبیل ادامه داد: کارگروه سرمایه‌گذاری ملی که به دستور رئیس جمهور در مرکز کشور تشکیل شده به زودی به مراکز استان‌ها ابلاغ خواهد شد.
وی همچنین گفت: کلید واژه رفع مشکلات اقتصادی و نیل به رفاه مردم که مورد تاکید مقام معظم رهبری و رئیس جمهور است سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف و توسعه اقتصادی است.
استاندار اردبیل با دعوت از فرمانداران برای حضور مستمر مدیران استانی در شهرستان‌ها اظهار کرد: انتظار می‌رود فرمانداران زمینه را برای تسهیل در سرمایه‌گذاری طرح‌های تولیدی و همچنین ظرفیت سازی برای افزایش سرمایه‌گذاری و تولید فراهم کنند.
امامی یگانه گفت: لازم است فرمانداران شناسایی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری سهل الوصول با بازه زمانی یک تا سه ساله در استان و پرهیز از استفاده از هرگونه قوانین دست و پاگیر در پیش پای سرمایه‌گذاران طرح‌های اقتصادی را در دستور کار قرار دهند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۳۰ واحد تولیدی در بخش‌های صنعت، کشاورزی و خدمات با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۳۵ همت و همچنین اشتغال ۲۲ هزار نفر در استان فعال است، افزود: در کنار حمایت از سرمایه‌گذاران در حال تولید استان با تامین و تزریق تسهیلات سرمایه در گردش و همچنین تلاش برای رفع موانع تولید برای راه‌اندازی طرح‌های سرمایه‌گذاری جدید باید تلاش مضاعف صورت بگیرد.
مقام عالی دولت در استان اردبیل همچنین گفت: با تامین آب زراعی ۴۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان از محل پایاب سد‌های احداث شده، در نیمه اول سال جاری ظرفیت اشتغال حداقل ۴۰ هزار نفر در این بخش فراهم خواهد شد.
امامی یگانه در ادامه از تلاش برای تولید ۳۶۰ مگاوات برق از طریق انرژی‌های تجدید پذیر در استان اردبیل خبر داد و گفت: واحد‌های تولیدی که موفق به تامین ۳۰ تا ۳۵ درصد از برق مصرفی خود با استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر شوند، از فهرست برنامه خاموشی سال جاری حذف خواهند شد.
وی همچنین با اشاره به شناسایی ۹۰ فرصت سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری استان اردبیل ادامه داد: ۳۰ طرح از طرح‌های شناسایی شده شامل طرح‌های هتل سازی، ایجاد مجتمع‌های رفاهی، گردشگری و آب درمانی به خصوص توریسم درمانی عملیاتی و اجرا خواهد شد.
استاندار اردبیل همچنین از جذب ۱۷ همت تسهیلات سرمایه‌گذاری برای اجرای طرح‌های پیشران استان اردبیل در چهار ماه سال گذشته خبر داد.
امامی یگانه با تاکید بر لزوم تلاش مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برای تحقق شعار سال جاری از تفویض اختیار برای تسهیل در این کار از سوی دولت و مرکز کشور به استان‌ها خبر داد و گفت: دستیابی به اهداف و تحقق شعار سال تنها مختص استانداری نبوده و این تفویض اختیار شامل مدیران همه دستگاه‌های اجرایی استان می‌شود.
وی با اشاره به اقدامات در دست اجرا برای اجرا و تکمیل زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری در استان گفت: تکمیل راه آهن اردبیل- میانه، اقدام برای اجرای پروژه راه آهن اردبیل ـ پارس آباد و افزایش پرواز‌ها از فرودگاه اردبیل با محوریت توسعه گردشگری استان در دستور کار قرار گرفته است.
استاندار اردبیل خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری به میزان ۴۰ هزار میلیارد ریال و با هدف یک میلیون تن تولید در پهنه معدنی مشگین شهر از جمله اقدامات در دست اجرا در بخش سرمایه‌گذاری حوزه معدن بوده و تلاش خواهیم کرد که تا تولید این بخش به هفت میلیون تن برسد.
امامی یگانه همچنین گفت: افزایش ۱۰ برابری تولید گلخانه‌ای استان و همراه با افزایش پنج برابری اشتغال دراین حوزه در اولویت برنامه‌های دولت در استان اردبیل قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)