• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۶۱۴۸
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶
سیاسی » مجلس

تشریح عملکرد کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در سال ۱۴۰۳

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تلاش برای ایجاد ثبات اقتصادی، تقویت تولید و فعالان اقتصادی را در قالب تصویب لایحه بودجه، از جمله فعالیت‌های این کمیسیون در سال گذشته عنوان کرد. 

تشریح عملکرد کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، غلامرضا تاجگردون با اشاره به عملکرد کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در راستای حل مشکلات معیشتی مردم در سال ۱۴۰۳ ضمن تبریک ایام نوروز و سال جدید به مردم، گفت: بررسی بودجه سالیانه و عملکرد آن، مهمترین موضوعی است که کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی به آن می‌پردازد. با توجه به جایگاه کمیسیون و همچنین حضور نمایندگان آن در جلسات و نهاد‌های مختلفی مانند جلسات سران قوا قاعدتاً تبادل اطلاعات زیادی در جریان ماموریت‌های این کمیسیون اتفاق می‌افتد.

وی افزود: بیشترین وقت مجلس صرف بررسی بودجه سالیانه می‌شود با این حال تمام نمایندگان مجلس در جریان بررسی بودجه سال ۱۴۰۴ تلاش کردند تا سند دخل و خرج دولت را که با توجه به مقتضیات، لایحه مناسبی بود متناسب با رویکرد توجه به معیشت مردم، بررسی کنند، البته نمایندگان به ساختار‌های اجرایی کشور هم توجه داشتند. در شرایط تلاطم‌ها و بحران‌های تورمی و افزایش قیمت‌ها مهم‌ترین اولویت مجلس توجه به معیشت مردم بوده است. در خصوص نوسانات ارزی نیز ما در بودجه سال ۱۴۰۴ تلاش کردیم تا ما به التفاوت‌های نوسانات ارزی را در قالب ردیف‌های مشخصی نگاه داریم تا تحت عنوان کالابرگ برای قشرهای آسیب پذیر هزینه شود. از این رو ما منابعی را برای این منظور در بودجه پیش بینی کردیم.

نماینده گچساران با اشاره به بررسی مسائل مربوط به حقوق و مزایای کارکنان دولت و همچنین توجه به قشرهای ضعیف در بودجه گفت: اگرچه توجهات بودجه‌ای متناسب با شرایط موجود اقتصادی کشور نیست، ما متناسب با مقدوراتمان، به این موضوعات پرداختیم و به آنها توجه بیشتری کردیم. به عنوان مثال ما در بودجه سال ۱۴۰۴، مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی را ۴۰ درصد افزایش دادیم این در حالی است که حقوق کارمندان در این لایحه ۲۰ الی ۲۵ درصد رشد داشت.

وی افزود: همچنین در بودجه سال آینده تلاش کردیم قیمت‌ها افزایش پیدا نکند؛ بنابراین این موارد از جمله مواردی بود که نمایندگان در راستای توجه به معیشت مردم در لایحه بودجه مد نظر قرار دادند. به واقع بحث اقتصاد کشور را نمی‌توان تنها با معیشت مردم برطرف کرد، از این رو آن چیزی که مهم است، تقویت تولید است؛ بنابراین منابع لازم در تبصره‌ها برای کار و اشتغال فراهم شده است. همچنین ما موضوع آزادسازی در برخی از بخش‌ها در قالب فضای مشارکتی و رقابتی و فعال سازی بورس در این موضوعات را در احکام بودجه و جداول، مورد توجه قرار دادیم بنابراین کمیسیون مربوطه تلاش کرد تا در بودجه سال ۱۴۰۴ به موضوعات پیشران در اقتصاد کشور توجه کند.

تاجگردون گفت: مهمترین برنامه‌های کمیسیون بودجه در سال آینده بستگی به شرایط کشور دارد بر مبنای پیش‌بینی‌هایی که انجام دادیم تلاش خواهیم کرد تا ثبات اقتصادی در کشور به وجود بیاید، تا تولید کنندگان و فعالان اقتصادی تکلیفشان مشخص شود و مردم نیز با نوسانات شدید اقتصادی مواجه نشوند. البته ما برای رسیدن به این هدف باید شرایط لازم را بسنجیم. بودجه سال ۱۴۰۴ به نحوی تدوین و تنظیم شده است که بتواند متناسب با نوسانات اقتصادی، شرایط را کنترل کند بنابراین ما تلاش خواهیم کرد تا ثبات اقتصادی در سال ۱۴۰۴ به وجود بیاید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری آذرماه از امروز
تصویب و ابلاغ طرح ویژه توسعه و حفاظت شهر سلطانیه
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
عاقبت مرغ های تریاکی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)