• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۶۱۴۸
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶
سیاسی » مجلس

تشریح عملکرد کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در سال ۱۴۰۳

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تلاش برای ایجاد ثبات اقتصادی، تقویت تولید و فعالان اقتصادی را در قالب تصویب لایحه بودجه، از جمله فعالیت‌های این کمیسیون در سال گذشته عنوان کرد. 

تشریح عملکرد کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، غلامرضا تاجگردون با اشاره به عملکرد کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در راستای حل مشکلات معیشتی مردم در سال ۱۴۰۳ ضمن تبریک ایام نوروز و سال جدید به مردم، گفت: بررسی بودجه سالیانه و عملکرد آن، مهمترین موضوعی است که کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی به آن می‌پردازد. با توجه به جایگاه کمیسیون و همچنین حضور نمایندگان آن در جلسات و نهاد‌های مختلفی مانند جلسات سران قوا قاعدتاً تبادل اطلاعات زیادی در جریان ماموریت‌های این کمیسیون اتفاق می‌افتد.

وی افزود: بیشترین وقت مجلس صرف بررسی بودجه سالیانه می‌شود با این حال تمام نمایندگان مجلس در جریان بررسی بودجه سال ۱۴۰۴ تلاش کردند تا سند دخل و خرج دولت را که با توجه به مقتضیات، لایحه مناسبی بود متناسب با رویکرد توجه به معیشت مردم، بررسی کنند، البته نمایندگان به ساختار‌های اجرایی کشور هم توجه داشتند. در شرایط تلاطم‌ها و بحران‌های تورمی و افزایش قیمت‌ها مهم‌ترین اولویت مجلس توجه به معیشت مردم بوده است. در خصوص نوسانات ارزی نیز ما در بودجه سال ۱۴۰۴ تلاش کردیم تا ما به التفاوت‌های نوسانات ارزی را در قالب ردیف‌های مشخصی نگاه داریم تا تحت عنوان کالابرگ برای قشرهای آسیب پذیر هزینه شود. از این رو ما منابعی را برای این منظور در بودجه پیش بینی کردیم.

نماینده گچساران با اشاره به بررسی مسائل مربوط به حقوق و مزایای کارکنان دولت و همچنین توجه به قشرهای ضعیف در بودجه گفت: اگرچه توجهات بودجه‌ای متناسب با شرایط موجود اقتصادی کشور نیست، ما متناسب با مقدوراتمان، به این موضوعات پرداختیم و به آنها توجه بیشتری کردیم. به عنوان مثال ما در بودجه سال ۱۴۰۴، مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی را ۴۰ درصد افزایش دادیم این در حالی است که حقوق کارمندان در این لایحه ۲۰ الی ۲۵ درصد رشد داشت.

وی افزود: همچنین در بودجه سال آینده تلاش کردیم قیمت‌ها افزایش پیدا نکند؛ بنابراین این موارد از جمله مواردی بود که نمایندگان در راستای توجه به معیشت مردم در لایحه بودجه مد نظر قرار دادند. به واقع بحث اقتصاد کشور را نمی‌توان تنها با معیشت مردم برطرف کرد، از این رو آن چیزی که مهم است، تقویت تولید است؛ بنابراین منابع لازم در تبصره‌ها برای کار و اشتغال فراهم شده است. همچنین ما موضوع آزادسازی در برخی از بخش‌ها در قالب فضای مشارکتی و رقابتی و فعال سازی بورس در این موضوعات را در احکام بودجه و جداول، مورد توجه قرار دادیم بنابراین کمیسیون مربوطه تلاش کرد تا در بودجه سال ۱۴۰۴ به موضوعات پیشران در اقتصاد کشور توجه کند.

تاجگردون گفت: مهمترین برنامه‌های کمیسیون بودجه در سال آینده بستگی به شرایط کشور دارد بر مبنای پیش‌بینی‌هایی که انجام دادیم تلاش خواهیم کرد تا ثبات اقتصادی در کشور به وجود بیاید، تا تولید کنندگان و فعالان اقتصادی تکلیفشان مشخص شود و مردم نیز با نوسانات شدید اقتصادی مواجه نشوند. البته ما برای رسیدن به این هدف باید شرایط لازم را بسنجیم. بودجه سال ۱۴۰۴ به نحوی تدوین و تنظیم شده است که بتواند متناسب با نوسانات اقتصادی، شرایط را کنترل کند بنابراین ما تلاش خواهیم کرد تا ثبات اقتصادی در سال ۱۴۰۴ به وجود بیاید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانوان بوکسور در رینگ کشوری
سرمایه گذاری ۲۰۰ همتی دولت در صنعت آب و برق گلستان
توسعه فضا‌های آموزشی در دزپارت استان خوزستان
دوره تخصصی «نهج‌البلاغه‌پژوهی» برگزار می‌شود
زلزله ۳.۵ ریشتری در حوالی چلگرد
پیشرفت چشمگیر کتابخانه مرکزی مازندران پس از ۱۸ سال
افتتاح فاز یک پروژه پرورش گوسفند داشتی پرتولید در شهرستان مهریز 
دانه‌های برف در همدان، باز هم زینت بخش زمین شد
نقش کلیدی تغذیه و فعالیت بدنی در پیشگیری از تحلیل عضلانی
پرداخت هزار و ۵۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و کارآفرینی در خراسان جنوبی
دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا؛ صدرنشینی میزبان در روز دوم
دهدشت پر بارشترین منطقه استان در بارشهای امروز
عشایر، موتور محرک تولید در استان قزوین 
خوزستان، نائب قهرمان مسابقات کشتی فرنگی نوجوانان کشور
افتتاح طرحهای تقویت پست برق خراسان رضوی با ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار
روزشمار انقلاب اسلامی در اردبیل
حل مسئله محور؛ رویکرد اصلی جایزه ملی «تا ثریا»
واگذاری۱۰ هزار سند بنیاد علوی در کشور
امدادرسانی به ۵۹۵ حادثه دیده برف وکولاک در استان
یک باند کلاهبرداری در شاهرود متلاشی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)