• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۶۶۲۴
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۱
آذربایجان غربی » سیاسی

روز قدس روز دفاع از مظلوم و خروشیدن علیه ظالم است

امام جمعه میاندوآب با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس، گفت: روز قدس روز دفاع از مظلوم و خروشیدن علیه ظالم است.

روز قدس روز دفاع از مظلوم و خروشیدن علیه ظالم است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  حجت الاسلام حسن زاده امام جمعه میاندوآب در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه امروز آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان (روز قدس) در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد همه نمازگران را به رعایت تقوا در تمام امور زندگی توصیه کرد و بی تقوایی را عامل دوری از سپهر الهی ذکر کرد وگفت: تقوا به معنای مراقبت نفس از ارتکاب به پندار، گفتار، رفتار و کردار سوء، سپری در برابر آسیب‌های درونی وبیرونی است و خداوند اهل تقوا را نجات می‌دهد و به همین خاطر نه از بیرون آسیب می‌بینند و نه از درون غصه می‌خورند.
وی در ادامه یاد آور شد: بی تقوایی نه تنها امنیت روحی را از انسان می‌رباید و از میان می‌برد، بلکه فرد را در معرض غم واندوه قرار می‌دهد.

حسن زاده در رابطه با عوامل حال بد انسان عنوان کرد: همان طور که در دعای هر روز ماه مبارک رمضان می‌خوانیم «اللهمم غیر سوء حالنا بحسن حالک» ویا در دعای تحویل سال نو می‌خوانیم «حول حالنا الی احسن الحال» در ابیات قرآن نیز «حسن الحال» در مقابل «سوء الحال بیان شده» است و عوامل متعددی به عنوان زمینه ساز سوء حال و بد حالی معنوی وجود دارد که در قرآن نیز به آن اشاره شده است، که از جمله آنها هوای نفس (ریشه تمام بد حالی‌ها) زنجیر‌های بخل و حسادت و تنگ نظری، بدگمانی به خدای متعال و شک و تردید در وعده‌های الهی، تکرار اشتباهات گذشتگان و عبرت ناپذیری از تاریخ، ولایت طاغوت‌های فرعون صفت، نشناختن دشمن وخدعه‌های او است.

حجت‌الاسلام حسن‌زاده امام جمعه میاندوآب با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس، گفت: روز قدس روز دفاع از مظلوم و خروشیدن علیه ظالم است.

امام‌جمعه میاندوآب افزود: امروز مردم ایران اسلامی و شهرستان میاندوآب نشان دادند که مردم فلسطین تنها نیستند و مسلمانان جهان حامی آنها هستند.

 وی با بیان اینکه روز جهانی قدس، روز مبارزه با استکبار جهانی است، گفت: روز قدس، روز اتحاد و خروش امت اسلام و تمام ملت‌های آزاده دنیا در برابر رژیم صهیونیستی است.

 حسن‌زاده در ادامه با اشاره به جایگاه و قداست مسجدالاقصی، تصریح کرد: قدس جلوه‌گاه موعود بوده و در آیات و احادیث نیز از جایگاه مهمی برخوردار است و در کنار مسجدالحرام و مسجدالنبی (ص) آورده شده است.

 امام‌جمعه میاندوآب با بیان اینکه امروز همه وظیفه دارند تا در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند، اظهار کرد: اگر در کسی عرق مسلمانی و انسانیت باشد در آن صورت نباید در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی که با حمایت و پشتیبانی آمریکای جنایت‌کار انجام می‌شود؛ ساکت بنشیند.

 وی با ابراز تأسف نسبت به رفتار و سکوت سران و برخی کشور‌های مسلمان در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی، افزود: امروز شاهد هستیم که آزادمردان دنیا در کشور‌های اروپایی و آمریکایی بالاتر از انسان‌های بی‌غیرت در کشور‌های عربی بوده و علیه جنایت رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها آمده‌اند.

 حسن‌زاده گفت: از انسان‌های آزادمرد در اروپا و آمریکا صدا بلند شد؛ اما از انسان‌های بی‌غیرت در کشور‌های عرب‌زبان صدایی بلند نشد که هیچ برخی از آنها گاو شیرده شدند.

 امام‌جمعه میاندوآب افزود: سکوت برخی کشور‌های مسلمان و سران آنها در برابر جنایات رژیم صهیونیستی در واقع به مثابه دشمنی با مردم مظلوم فلسطین بوده و این مایه ننگ و تأسف است.

 وی با تأکید بر اتحاد مسلمانان در برابر جنایات رژیم کودک‌کش و منحوس صهیونیستی، تصریح کرد: اگر مسلمانان غیرت داشته باشند در آن صورت دنیا را به دست می‌آوردند؛ ولی اگر غیر از این باشد همان قضیه اندلس تکرار می‌شود که کشور مسلمان آندلس را با ترویج بی‌غیرتی و تفرقه‌افکنی نابود ساختند.

 حسن‌زاده با بیان اینکه کسی که حیا ندارد؛ دین ندارد، اظهار کرد: اگر برخی سران کشور‌های مسلمان عقل داشتند مگر به حرف آمریکا گوش می‌کردند؟ آنها باید بدانند که تنها باید به خدا توکل کرده و در مقابل دشمن ایستادگی و مقاومت کنند.

 امام‌جمعه میاندوآب با اشاره به اینکه ملت ایران اسلامی با اتحاد و همدلی تحت لوای ولایت به راه خود ادامه می‌دهند، افزود: ملت ایران اسلامی؛ تحت لوای مقام عظمای ولایت و با اتحاد همدلی به پیش رفته و پوزه دشمنان را به خاک می‌مالند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)