• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۷۵۷۷
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹
اجتماعی » جامعه و شهری

خدمات رسانی تاکسیرانی و اتوبوسرانی در عید سعید فطر

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از سرویس‌دهی ویژه به نمازگزاران عیدسعید فطر در مسیر‌های منتهی به مصلای بزرگ حضرت امام خمینی (ره) تهران خبر داد.

خدمات رسانی تاکسیرانی و اتوبوسرانی در عید سعید فطر
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سازمان تاکسیرانی شهر تهران، شادی مالکی روز یکشنبه با تبریک فرا رسیدن عیدبندگی گفت: ۴۱۰ دستگاه تاکسی ون از ساعت ۴ بامداد روز عید از مبادی مختلف شهروندان و نمازگزاران را منتقل می‌کنند و این سرویس رسانی تا اتمام مراسم نیز ادامه دارد.
 
وی افزود: سازمان تاکسیرانی شهر تهران با هدف ارائه خدمات تمامی مجموعه‌های خدمات‌رسان شهرداری، تمام تلاش خود را برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر نماز عید سعید فطر در مصلای بزرگ حضرت امام خمینی (ره) شهر تهران بکار می‌گیرد.
 
وی ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و تمهیدات اندیشیده شده امسال تمام تلاش خود را می‌کنیم تا رفت و آمد نمازگزاران و شهروندان عزیز تهرانی با سهولت انجام شود و یکی از با شکوه‌ترین نماز‌های عیدسعید فطر در شهر تهران را شاهد باشیم.
 
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: جهت خدمت رسانی ویژه با نمازگزاران عزیز نیز ۸ دستگاه سواری در اختیار سازمان اورژانس تهران و ۲۵ دستگاه سواری ویژه ستادگمشدگان قرار خواهد گرفت.
 
مالکی مسیر‌های اصلی سرویس دهی تاکسیرانی در روز عید سعید فطر به شرح ذیل اعلام کرد:
 
ایستگاه مترو سهروردی
 
پارکینگ بیهقی
 
پارکینگ بنیاد مستضعفان
 
پل سیدخندان
 
ضلع شمالی بزرگراه شهید سلیمانی
 
پارکینگ حکمت صدرا و گلگشت
 
تونل رسالت تا پل مدرس

خدمات رسانی تاکسیرانی و اتوبوسرانی در عید سعید فطر
 
خدمات رسانی ۸۰۰ دستگاه اتوبوس به نمازگزاران عید فطر
 
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران هم از خدمات رسانی گسترده این شرکت در برگزاری نماز عید سعید فطر خبر داد.
 
احمد قیومی گفت: ۱۳ خط گردشی از ۱۳ نقطه مختلف شهر تهران برای انتقال نمازگزاران به محل برگزاری نماز راه‌اندازی می‌شود علاوه براین حدود ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از شب قبل در محدوده مراسم دپو خواهند شد تا شهروندان را به مبادی اولیه انتقال خواهند داد.
 
وی در تشریح روند خدمت رسانی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران برای عید سعید فطر افزود: تمهیدات و برنامه‌ریزی لازم برای ارائه خدمات حمل و نقلی به شهروندان از تمامی نقاط پایتخت به محل مصلای بزرگ امام خمینی (ره) اندیشیده شده و ناوگان اتوبوسرانی با آمادگی کامل در خدمت نمازگزاران خواهد بود.
 
قیومی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، علاوه بر تقویت خطوط عبوری و منتهی به محل مراسم با اختصاص ناوگان ویژه از تمام ظرفیت چه در بخش خصوصی و چه ملکی برای ارائه خدمات حمل و نقلی استفاده می‌شود.
 
وی افزود: پایانه آزادی - میدان خراسان - پایانه خاوران - شهرک شهید محلاتی - پایانه علم و صنعت - میدان رسالت - میدان راه آهن - میدان ولیعصر (عج) - پایانه مترو صادقیه - میدان صادقیه، مبادی و میادینی هستند که شهروندان می‌توانند از طریق اتوبوس برای اقامه نماز به مصلای تهران عزیمت کنند.
 
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران تاکید کرد: دپو اتوبوس‌های شرکت واحد از شب قبل در محدوده مصلی تهران و برابر جانمایی اعلام شده توسط پلیس راهور انجام خواهد شد. اتوبوس‌هایی به مساجد سطح شهر و سرای محلات بر اساس درخواست شهرداری مناطق اختصاص داده خواهد شد. خطوط منتهی به مترو نیز تقویت خواهند شد تا دسترسی به محل برگزاری نماز آسان‌تر شود.
 
قیومی ادامه داد: از آنجا که در آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) شهرری نیز نماز عید سعید فطر اقامه خواهد شد، همانند سنوات قبل با هماهنگی‌های صورت گرفته از مسیر‌های مختلف منتهی به حرم، خدمات‌رسانی به شهروندان عزیز شهرری نیز انجام می‌شود.
 
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: خودرو‌های امدادی برای پشتیبانی فنی ناوگان پیش‌بینی شده و عمده‌ترین عملیات انتقال نمازگزاران عزیز در صبح عید سعید فطر بر عهده شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خواهد بود.
 
نماز عید سعید فطر به احتمال زیاد روز دوشنبه ۱۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ به امامت رهبر معظم انقلاب در مصلای امام خمینی (ره) تهران اقامه می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
برگزاری همایش ملی حکمرانی جمعیت در تمدن نوین اسلامی در گرگان
آغاز بهره برداری و ساخت ۴۶ طرح افتصادی و عمرانی در شهرستان لنده
دعوت سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی از مردم برای حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن
برگزاری رویداد کارسوق فیزیک در یزد
عمیات والفجر ۸ یک شاهکار اطلاعاتی و عملیاتی
بهره برداری ۴۲۵ طرح در هرمزگان بمناسبت دهه فجر
برپایی جشن بزرگ انقلاب در حسینیه سنندج
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ردیف دانشمندان پراستناد جهان
۲۲ بهمن ۱۳۵۷؛ بزرگترین انقلاب قرن به پیروزی رسید
بمباران رسانه ای شیطان برنسل جوان برای عوض کردن جای جلاد و مظلوم
رد پای قاچاق در بارلوازم آشپزخانه در بندرانزلی
مهاباد، دیار استواری؛ فرزندان شهر در آستانه جشن بزرگ ۲۲ بهمن
افتتاح ۹ طرح با ۸۰۰ میلیاردتومان هزینه در فریمان
لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های مسن در دادسراهای اهواز تا پایان امسال
گزارش پیشرفت کشاورزی در مهاباد در چهار دهه، از وابستگی تا خودکفایی مقطعی
مرحله اول طرح آبرسانی به شهر های دهدشت، چرام، سوق و لنده با ۸۰ درصد پیشرفت کاری
پایان مسابقات کیوکوشین کاراته در شاهرود
تودیع و معارفه فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)