• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۹۵۲۸
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸
کرمان » اقتصادی

استان کرمان مستعد انرژی خورشیدی

استان کرمان با تولیدسه هزار مگاوات انرژی خورشیدی، تلاش برای هدفگذاری پنج هزارمگاواتی و سرمایه گذاری در این زمینه را در دستور کاردارد.

استان کرمان مستعد انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان،با توجه به بحث استفاده از انرژی های پاک در کشور و بروز ناترازی در حوزه برق در چند سال گذشته و نیاز به انرژی های جدید از منبع پاک،انرژی خورشیدی و استفاده از پنلهای خورشیدی در استان کرمان در دستور کار است

استاندار کرمان در این زمینه گفت:تولید ۲ هزار مگاوات انرژی خورشیدی در برنامه بود که اینک با افزایش سه هزار مگاوات دیگر به هدفگذاری پنج هزار رسیده‌ایم که خود به معنای هزاران میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است.
محمد علی طالبی با اشاره به افتتاح طرح‌های استان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر افزود: یک سوم پروژه‌های انرژی خورشیدی کل کشور که مورد بهره‌برداری قرار گرفته، متعلق به استان کرمان بوده است.

وی بیان کرد: ۱۴ پروژه معادل ۷۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری رسید و یکهزار و ۲۶۳ مگاوات پروژه هم کلنگ‌زنی شد.

استاندار کرمان با اشاره به ظرفیت‌هایی جغرافیایی استان کرمان افزود: تعداد زیادی از سرمایه‌گذاران در زمینه انرژی خورشیدی اعلام آمادگی کردند که استان به جهت خطوط شبکه‌ای و پست‌های انتقال برق جوابگوی این سرمایه‌گذاران نیست.

طالبی گفت: با تمهیداتی که اندیشیده شده استد، استان کرمان به اتکای جغرافیای خوبی که دارد در حوزه انرژی خورشیدی به یکی از مراکز اصلی انرژی خورشیدی در منطقه خاورمیانه تبدیل خواهد شد.

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای کرمان نیز گفت: در حال حاضر نیروگاه‌های متصل به شبکه در استان اعم از نیروگاه‌هایی از طریق شرکت‌های توزیع و نیروگاه‌های کوچک مقیاس یک تا هفت مگاوات، نیروگاه ۱۰ مگاواتی که تجربه موفقی در استان بوده به صورت سرجمع ۳۳ نیروگاه با توان تولید پیک ۲۱۷ مگاوات ظرفیت است که از این مقدار ۱۵۷ مگاوات مربوط به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و ۶۰ مگاوات مربوط به صنایع بزرگ مثل گل گهر، صنایع مس و سایر صنایع و به شبکه وصل است.

حمید رضا حبیبی بیان کرد: نیروگاه‌هایی که پروانه و مجوز احداث از ساتبا دارند در استان ۳۴ نیروگاه با ظرفیت هزار و ۵۷۲ مگاوات هستند که بیشترین سهم را دارد و در مرحله بعد واحدهای در حال احداث با مجموع ظرفیت ۶۴۷ مگاوات بوده که در این بخش تمامی موارد از طریق بخش خصوصی است.

وی افزود: علاوه بر اینها یکسری موافقت‌های اولیه داریم و ظرفیت‌هایی است که تخصیص داده شده ولی هنوز به مرحله اخذ پروانه نرسیده و جدید است؛ به طوری که ماه‌های هفته اخیر ۴۷۸ مگاوات به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و صنعت واگذار شده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای کرمان گفت: سرجمع ظرفیتی که در برنامه ریزی استان قرار دارد ۲ هزار و ۹۱۴ مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی که در آینده نزدیک قرار است به شبکه وصل شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای کرمان ادامه داد: نیروگاه‌هایی که به شبکه وصل هستند شامل ۱۰ مگاواتی، نیروگاه‌های بزرگ صنایع مس، نیروگاه‌های ۲۵، ۵ و ۲۰ مگاواتی شرکت گل گهر و حدود ۳۰ مگاوات نیروگاه‌های کوچک مقیاس است، همچنین حدود ۶ نیروگاه ۱۰ مگاواتی در شهرستان‌های بافت، جیرفت، زرند و بخش ماهان متصل به شبکه داریم.

وی تاکید کرد: نیروگاه‌های در حال احداث نیز ۶۴۷ مگاوات با توجه به استعلام از ساتبا در حال احداث است و مراحل ساخت آنها رصد می‌شود، همچنین نیروگاه‌های دارای مجوز پروانه احداث در مرحله اخذ زمین و سایر مجوزها با ظرفیت هزار و ۵۷۲ مگاوات است که سهم زیادی را صنایع بزرگ به خود اختصاص داده‌اند.

حبیبی اظهار داشت: بخش خصوصی دو، سه طرح ۱۰۰ و ۲۰۰ مگاواتی در منطقه راین و زرند دارد که در حال پیگیری و طی مراحل است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)