پخش زنده
امروز: -
نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی گفت: اعتبار مسیر حمیل- ایلام- صالح آباد از ۱۴۰ میلیارد برای سال جاری به ۴۰۰ میلیارد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ فریدون همتی در بازدید از طرح تونل دوم آزادی، محور حمیل-ایلام- صالح آباد اظهار کرد: این طرح، ۱۲۱ کیلومتر است که ۵۷ کیلومتر آن به صورت کامل چهارخطه شده و ۲۴ کیلومتر دیگر طرح در دست اقدام است.
وی افزود: در مسیرطرح حمیل- ایلام- صالح آباد، طرح تونل دوم آزادی به متراژ ۳۲۰۰ متر وجود دارد که به دو قطعه ۱۶۰۰ متر تقسیم شده و به پیمان رفته که پیشرفت آن از سمت ایلام ۷۰۰ متر باز گشایی شده است.
نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی تشریح کرد: با توجه به حساسیت این طرح که شامل چندین بخش، شامل: تونل آزادی که از طرحهای مهم واقع در مسیر ار بعین است و نیز طرح راه آهن ایلام که باید از محل طرحهای خاص تهاتر نفتی و سایر روش ها، تأمین مالی شود؛ گامهای خوبی برداشته شده است که به زودی نتیجه و نوید آن را به مردم استان خواهیم داد.