• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۰۹۷۰
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۶
سیاسی » دولت
آقای پزشکیان:

بنای دولت تلاش مجدانه برای حل مشکلات معیشتی مردم است

رئیس جمهور در دیدار عیدانه با جمعی از مدیران و کارگزاران کشوری و لشکری بر عزم دولت برای حل مشکلات معیشتی مردم تاکید کرد.

بنای دولت تلاش مجدانه برای حل مشکلات معیشتی مردم است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور در دیدار عیدانه با جمعی از مردم، مسئولان، نمایندگان مجلس بر عزم دولت برای حل مشکلات معیشتی مردم تأکید کرد.

رئیس جمهور با اعلام این خبر که دولت برنامه‌های ویژه‌ای برای رفع مشکلات معیشتی مردم دارد، اظهار داشت: در حال ایجاد ساختاری هستیم که طی آن با کمک خیران و مشارکت مردم کاری کنیم که هیچ فردی در ایران گرسنه نماند. با مسجد محور و محله محور کردن برخی خدمات معیشتی می‌توان مشکلات را حل کرد.

آقای پزشکیان در بخشی از این دیدار عیدانه خطاب به مدیران وزارت اقتصاد و امور دارایی تصریح کرد: حال اقتصادی مردم خوب نیست و باید امسال بیشتر از سال قبل در حوزه مولدسازی و بهره‌وری فعالیت کنیم. کشور ما امکانات فراوانی دارد در صورتی که در نگاه‌مان به مسائل و حل آنها تغییر ایجاد کنیم، می‌توان مشکلات را حل کرد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ادعیه ماه رمضان را که نگاه کنیم، می‌بینیم که مهمترین وظیفه اجتماعی ما رسیدگی به معیشت مردم است و آرزو می‌کنم با تغییر نگاه در سال جدید کاری کنیم که در زندگی مردم تغییرات مثبتی ایجاد شود. این موضوع ذهن مرا در ماه رمضان به خود مشغول کرده بود که مضامین دعا‌ها و حتی سوره‌هایی که در ماه رمضان قرائتشان فضیلت دارد، توصیه به حل مشکلات قشرهای مختلف مردم و تزکیه و خودسازی است و جز اینها توصیه‌ای نکرده است.

آقای پزشکیان با اشاره به دعای تحویل سال تصریح کرد: برای تغییر حال خودمان باید اراده و تلاش کنیم تا سال جدید برایمان بهتر شود همه اینها به اراده ما برای تغییر مربوط است. تمامی دستگاه‌ها باید امسال را با هدف تغییر نگاه آغاز کنند اگر نگاهمان به مسائل تغییر کند احتمال حل مشکلات وجود دارد و الا اگر با روال گذشته عمل کنیم، اتفاق جدیدی نخواهد افتاد.

رئیس جمهور با انتقاد از برخی دو قطبی‌های کاذب ایجاد شده در کشور خاطرنشان کرد: برخی همه چیز را در کشور سیاسی کرده‌اند. حتی خدمت به مردم را هم سیاسی می‌بینند در حالی که اگر کسی می‌خواهد مدرسه بسازد و یا اشتغال ایجاد کند به دلیل اختلاف نگاه سیاسی با او مقابله می‌کنند. در حالی که خدمت به مردم اصلا سیاسی نیست. همه باید پشت سر رهبری برای حل مشکلات مردم دست در دست هم دهیم و تلاش کنیم.

آقای پزشکیان ضمن تأکید بر ضرورت راهبرد وفاق و وحدت در کشور، اظهار داشت: اگر ما در داخل دعواهایمان را کنار بگذاریم و وحدت داشته باشیم دشمن به ما طمع نخواهد کرد و مشکلات مردم را هم می‌توانیم حل کنیم. باید دست به دست هم بدهیم و در کنار هم برای حل مشکلات مردم تلاش کنیم.

رئیس جمهور با بیان این که «سال خوب ساختنی است»، تاکید کرد: باید تصمیم بگیریم و سال‌مان را خوب بسازیم و لازمه این کار این است که فکرمان را تغییر دهیم. ما هیچ چیزی کمتر از همسایگانمان نداریم و باید مردم‌مان وضعیتشان از سایرین بهتر باشد.

آقای پزشکیان در ملاقات عیدانه با وزیر علوم و مدیرانش بر حضور پررنگ‌تر دانشگاهیان در نظام تصمیم‌گیری کشور، اظهار داشت: اگر دانشگاهیان به میدان بیایند و برای حل مشکلات راهکار‌های علمی ارائه دهند باور من این است که می‌توانیم مشکلات را حل کنیم.

رئیس جمهور درباره مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی با تأکید بر محوریت تعامل ایران با سایر کشور‌ها در سیاست خارجی گفت: جمهوری اسلامی ایران خواهان گفت‌و‌گو از موضع برابر است؛ نه این که از یک سو ایران را تهدید کنند و از سوی دیگر بخواهند مذاکره کنند. اگر خواهان مذاکره هستید دیگر تهدید برای چیست؟ آمریکا امروز نه تنها ایران، که جهان را تحقیر می‌کند و این رفتار با درخواست مذاکره تناقض دارد. ما اگر در داخل دعوا نکنیم، توطئه‌های خارجی کارساز نخواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مدیران آذربایجان غربی در سامانه سامد برای پاسخگویی به سؤالات مردم
مسابقات کشتی آزاد در شهر اقبالیه
پروژه گازرسانی به دو روستا و چهار واحد تولیدی درکنگاور افتتاح شد
امیر خلیفه اصل: فقط خدا را شاکریم که بازیکنانم مصدوم نشدند
برداشت چغندر قند از ۱۴۰۰ هکتار اراضی کشاورزی
شکست نمایندگان فوتسال استان در لیگ دسته یک باشگاه‌های کشور
واترپلوئیست‌های یزدی در مسیر المپیک ۲۰۳۲
توزیع ۹۵۴ تُن برنج تنظیم بازاری در استان 
تقویت بهداشت عمومی با مسدود سازی چشمه‌های خروجی فاضلاب در دررود
پرداخت ۸۰ درصد مطالبات وزارت بهداشت از طریق نهادهای بیمه ای
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
برگزاری محفل انس با قرآن در پاتاوه
اوسمار ویه‌را: پرسپولیس تیمی است که همه با هم پیشرفت می‌کنند
جبران ناکامی پلیس انگلیس در بازداشت محکومان با گزارش‌های مردمی
برگزاری محفل انس با قران در گچساران
برگزاری دوره تشکل تراز در دانشگاه یاسوج
اختتامیه جشنواره مالک اشتر با معرفی برترین ها در دهدشت
برگزاری نشست هم اندیشی جوانی جمعیت در لنده
شکست خانگی نماینده بسکتبال استان در لیگ برتر
برگزاری همایش دیار عارفان در بسطام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)