• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۱۷۳۱
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۰
بوشهر » اقتصادی

مصرف آب در شهر‌های استان ۲ برابر و در روستا ۳ برابر الگو

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: مصرف آب در شهر‌های استان ۲ برابر و در روستا ۳ برابر الگوی تعیین شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ ابوالحسن عالی افزود: سرانه آب مصرفی در شهر‌های استان هم اکنون ۲۸۰ لیتر به ازاء هرنفردرشبانه روز و در روستا‌ها بیش از ۴۳۰ لیتر به ازاء هرنفر در شبانه روز است. 

وی گفت: الگوی مصرف استان ۱۵۰ لیتر به ازاء هر نفر در شبانه روز است که هم اکنون در شهر‌ها ۲ برابر و در روستا‌ها ۳ برابرالگو مصرف می‌شود.

عالی با اشاره به اینکه سال آبی جاری از مهرماه ۱۴۰۳ آغاز و تا شهریور ۱۴۰۴ ادامه دارد گفت: در استان با ۵۵ درصد خشکسالی مواجه هستیم که به معنی تحقق ۴۵ درصد بارش هااست و در استان‌های همجوار، چون فارس و کهکیلویه و بویراحمد نیز شرایط همین طور است.

وی افزود: ۱۶ درصد منابع آبی استان از چاه‌های درون استان، ۲۰ درصد از کازرون، ۴۵ درصد از خط انتقال کوثر و بقیه از ۱۱ مرکز شیرین سازی آب حاصل می‌شود و دراختیار هم استانی‌ها قرار می‌گیرد، اما وضعیت شاخص‌های بارشی مناسب نبوده است و باید تمهیدات لازم انجام شود که از مهر ۱۴۰۳ اقدامات لازم را را آغاز کرده‌ایم.

عالی اضافه کرد: در تلاش هستیم تاقبل از شروع تابستان اقدامات لازم را برای جبران کاهش بارش و کاهش پتانسیلی که در منابع آبی وجود دارد ایجاد شود و آب لازم در دسترس مردم قرار بگیرد.

وی به اقدامات انجام شده توسط این شرکت اشاره کرد و گفت: افزایش ظرفیت استیصال آب از چاه ها، افزایش ظرفیت تولید آب از طریق آبشیرین کن‌ها که هم اکنون ۴۰۰ هزار مترمکعب درشبانه روز است که با اقدامات جبرانی امیدواریم همین میزان را در تابستان و تیر و مرداد حفظ و به هم استانی‌ها عرضه کنیم البته از سویی میانگین دما در استان امسال یک درجه بالاتر از حد طبیعی و میانگین ۳۰ سال گذشته است که موجب افزایش مصرف ۶ تا ۷ درصد آب می‌شود.

عالی بیان کرد: پیگیری کاهش هدر رفت آب، بازسازی و نوسازی شبکه‌های فرسوده انتقال آب، شناسایی انشعابات غیرمجاز، و انشعابات مجازی که مصارف غیرمجاز دارند از دیگر اقدامات است که از اواخر فروردین تشدید می‌شود و مشترکین پرمصرف پایش می‌شوند که اگر بیش از ۳ برابر الگو و در گام بعد بیش از ۲ برابرمصرف آب داشته باشند به آنها اخطار داده و قطعی موقت خواهند داشت و در مراحل بعدی قطعی طولانی‌تر می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان افزود: هم اکنون ۱۱ سایت شیرین سازی آب به ظرفیت تولید افزون بر ۱۰۰ هزار مترمکعب در شبانه روز داریم و ۷ سایت نیز در حال ساخت است که مجموع سایت‌های درحال ساخت بیش از ۱۲۰ هزار مترمکعب آب در شبانه روز خواهد داشت.

عالی اضافه کرد: شماری از آبشیرین کن‌ها در نیمه اول سال وارد مدار می‌شود و شماری دیگر هم در نیمه دوم، و در نهایت همه آبشیرین کن‌های برنامه ریزی شده در سال ۱۴۰۶ وارد مدار می‌شوند به گونه‌ای که در سال ۱۴۰۶، ۲۲۰ هزار مترمکعب تولید آب از آبشیرین کن‌ها خواهیم داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تکمیل فوری طرح‌های نیمه‌تمام گتوند با تصویب ۲۲ مصوبه در شورای اداری
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
قهرمانی نماینده بدمینتون استان زنجان
دیدار مسئولان استان قم با خانواده شهیدان کاکازاده و طالبی از شهدای اغتشاشات اخیر
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
باخت رعد پدافند زنجان
­ابلاغیه کمیته انضباطی به سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
اعترافات اغتشاشگران فریب خورده شهرستان دورود
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بررسی مسائل و مشکلات مردم با حضور فرماندار ویژه مهاباد
انعقاد تفاهم نامه همکاری هلال احمر و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
بوئین‌زهرا، قطب کشاورزی و شاهراه مواصلاتی با بودجه عمرانی ۱۸۰ میلیارد تومانی
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
روند پرشتاب سالمندی جمعیت در کهگیلویه و بویراحمد
خبر‌هایی از برپایی کارگاه نقاشی در سرخه
ادامه استقبال مردم از طرح کالابرگ الکترونیکی
افتتاحیه مسابقات ورزشی بین مدرسه ای شهرستان فارسان
تارتار: هیچ تیمی مانند سپاهان به گل‌گهر فشار نیاورده بود
بسته ایران جوان ونگاهی به همایش تحلیل‌های اخلاقی حامیان جنین درقم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)