• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۴۹۸۰
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
اقتصادی » صنعت

آغاز به کار نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و سلولزی با حضور ۱۰۰ شرکت خارجی

سی و دومین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزی، با حضور بیش از ۲۴۰ شرکت داخلی و خارجی، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آغاز به کار کرد..

فففف

به گزارش خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما؛  در این نمایشگاه 100 شرکت از 16 کشور"امارات متحده عربی، سوئیس، یونان، هلند، بلژیک، فلاند، انگلستان، آرژانتین، اسپانیا، فرانسه، روسیه، ایتالیا، آلمان، چین، هند و ترکیه" حضور و مشارکت دارند؛ بر این اساس حضور شرکت های خارجی بویژه کشورهای اروپایی در سی و دومین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزی ایران در مقایسه با سال گذشته 15 درصد افزایش داشته است.

 
رئیس ستاد برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزی با بيان اينكه معرفي محصولات جديد يكي از اولويت هاي بر پايي اين نمايشگاه است، گفت: جذب سرمايه گذاري هاي داخلي و خارجي در اين حوزه، كمك به رونق توليد، ايجاد زمينه فعاليت هاي علمي و تحقيقي در مورد ذائقه مصرف كنندگان، رقبا و محصولات جديد آنها، پيش فروش كردن محصولات، شناسايي و انتخاب نمايندگان فروش جديد از مهمترين اهداف سی و دومین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزی است.
 
آقای علی مرادی اطلاع از آخرين استانداردهاي علمي و پژوهشي خارجي، اشتغالزائي، تعامل بين توليد كنندگان و مصرف كنندگان، معرفي توانمندي هاي شركت هاي داخلي و كشف استانداردهاي بالقوه در داخل كشور را نيز از مهمترين اهداف برگزاري سی و دومین نمايشگاه بين المللي مواد شوينده، پاك كننده، بهداشتي، سلولزي و ماشين آلات وابسته عنوان كرد.
 
رئیس ستاد برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزی همچنین با بیان اینکه در حوزه صادرات مواد اولیه صنعت شوینده ها، وضع بهتری را شاهد هستیم گفت: مواد اولیه محصولات پاک کننده، شامپوها، پودرهای شوینده و مایع ظرفشویی و دستشویی و مایعات پاک کننده عمده مواد اولیه صادراتی در این صنعت است، اما با این حال رقم صادراتی ما قابل توجه نیست. 
 
مرادی افزود:  صنعت مواد شوینده آرایشی و بهداشتی در ایران از جایگاه مهمی برخوردار است براساس گزارش ها ظرفیت نصب شده تولید شوینده ها در کشور حدود ۴.۵ میلیون تن در سال است اما تنها ۳۵ تا ۴۰ درصد از این ظرفیت فعال است که معادل تولید حدود ۱.۵ میلیون تن در سال می‌شود، این میزان تولید بیش از دو برابر نیاز مصرف داخلی کشور است.
 
وی گفت: با این میزان ظرفیت نصب شده علاوه بر تامین نیاز داخل، 400 هزار تن به ارزش 250 میلیون دلار محصول شوینده راهی بازارهای صادراتی می‌شود که در مقایسه با ظرفیت نصب شده، صادرات ما بسیار ناچیز است.
 
رئیس ستاد برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزی اضافه کرد: همچنین سالانه 350 میلیون دلار محصولات آرایشی و بهداشتی نیز به دیگر کشورها صادر می شود.
 
مرادی افزود: حدود ۲۵۰ واحد تولید کننده مواد شوینده و هزار و 850 کارخانه های تولیدی محصولات آرایشی و بهداشتی در کشور فعال است.
 
وی گفت: عراق، افغانستان، پاکستان و کشورهای آسیای میانه مهمترین بازارهای صادراتی صنعت شوینده ایران هستند.
 
سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی مواد شوینده، آرایشی، بهداشتی، سلولزی و ماشین‌آلات وابسته، از امروز تا 24 فروردین ماه به مدت چهار روز از ساعت 8 تا 15 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران میزبان علاقه‌مندان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قضاوت نمایندگان هندبال چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ برتر کشور
راهکاری برای بهبود متابولیسم و کنترل پیش‌دیابت در زنان
آمادگی و انسجام عملیاتی، کلید پاسخ سریع به حوادث است
مسجد حجازی اهواز، قدمگاه ۱۳۰ شهید گرانقدر
افتتاح چندین طرح به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر در سیستان وبلوچستان
افتتاح طرح‌های مخابراتی در امیدیه همزمان با دهه فجر+فیلم
اعزام بسیجیان سراب به مناطق عملیاتی جنوب کشور
رشد تولید و توسعه زیر ساخت‌ های کشاورزی نیشابور
پایان مسابقات کشتی خردسالان و نونهالان سمنان
نمایشگاه مستندنگاری« زندگی در جنگ»
همایش بانوان انقلاب در کوهدشت لرستان
عیدی کارکنان دولت ۱۰ میلیون تومان تعیین شد
اجرای پویش ایران همدل در خوزستان+فیلم
بانوی هنرمند محمدیه در نقش کارآفرین
برگزاری جشن انقلاب با حضور دانش آموزان مهابادی
افتتاح ۶۴۹ طرح شهری و دهیاری‌ در لرستان
چهار نشان طلا ارمغان دختران نونهال وزنه بردار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های کشور
پرواز قوی سپید در آسمان انزلی پس از شکست پرسپولیس
تبدیل گاز‌های مشعل به ۱۰۰ میلیون دلار سود در شرکت نفت و گاز مارون
توزیع بیش از ۲ هزار بسته‌های بهداشتی و تشک مواج میان بیماران مددجو در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
سارق باطری‌های خودرو با ۱۵ شاکی به زندان رفت
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)