• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۵۳۶۳
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۷
لرستان » اجتماعی

بازدید معاون استاندار لرستان از جاذبه‌های گردشگری خرم آباد

معاون استاندار لرستان به همراه فرماندار خرم آباد در بازدید از منطقه بیشه و بخش پاپی خرم آباد مشکلات این جاذبه های گردشگری را بررسی کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، رضا آریایی به همراه فرماندار خرم آباد از آبشار بیشه و بخش پاپی شهرستان خرم‌آباد بازدید کرد.

وی، هدف از این بازدید را احصاء و بررسی نواقص و مشکلات این منطقه گردشگری عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم با یک برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند مدت شرایط را برای پذیرش بیشتر مسافران نه تنها در ایام نوروز بلکه در طول سال فراهم کنیم.

آریایی بیان کرد: این منطقه نه تنها در فصول بهار و تابستان بلکه در هنگام برگ‌ریزان پاییز می‌تواند پذیرای گردشگران باشد و ضرورت دارد از توان یک مشاور گردشگری حرفه‌ای برای اجرای طرح گردشگری مطلوب بهره ببریم و نواقص را برطرف کنیم.

وی افزود: با تقویت گردشگری در این منطقه زیبا با طبیعت کم‌نظیر شاهد ایجاد اشتغال پایدار برای ساکنان و حتی مهاجرت معکوس خواهیم بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان اظهار کرد: نیاز است آموزش‌های مهارتی را از محل اعتبارات دهیاری‌ها برای افراد محلی و دهیاری با هدف میزبانی از گردشگران برگزار کنیم تا آنها نیز فرهنگ میزبانی را فراگیرند.

آریایی، گردشگری را یک درآمد پایدار برشمرد و با بیان اینکه نباید از این ظرفیت برای توسعه در لرستان غافل شویم، افزود: سرمایه‌گذاری برای صنعت گردشگری در این منطقه و بخش پاپی علاوه بر تقویت معیشت مردم موجب ایجاد رفاه و اشتغال پایدار برای ساکنان خواهد شد.

وی بر لزوم نظافت منطقه و ساماندهی سرویس‌های بهداشتی، نمازخانه و نصب تابلوی راهنما برای رفاه حال مسافران تأکید کرد و گفت: به دهیاری منطقه توصیه می‌شود چندین نفر از جوانان این منطقه را برای فراگیری مهارت غواصی انتخاب کنند تا در مواقع بحران بتوان از مهارت آنها برای نجات جان افراد استفاده کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: نوروز امسال آبشار بیشه با ۶۲ هزار بازدید، رتبه اول جاذبه گردشگری در استان شد.

آریایی ادامه داد: قلعه تاریخی فلک‌الافلاک خرم‌آباد نیز پربازدیدترین جاذبه تاریخی و باستانی استان شد.

معاون استاندار هدف نهایی را رضایتمندی مسافران و گردشگران و معرفی بهتر جاذبه‌های این منطقه عنوان کرد.

فرماندار خرم آباد هم در جلسه بررسی مشکلات عمده بخش پاپی و آبشار بیشه که در جمع ساکنان و دهیاری این منطقه برگزارشد، گفت: هدف از رونق گردشگری در منطقه بیشه و استفاده از ظرفیت آبشار آن ارتقای معیشت، حفظ کرامت مردم و تقویت پشتوانه اجتماعی است.

نورالدین درمنان درباره ساماندهی آبشار بیشه خرم‌آباد گفت: منطقه سپیدشت و بخش پاپی به تنهایی چندین آبشار بکر و زیبا دارد که بیشه به عنوان یکی از این آبشار‌ها قابلیت مطرح‌شدن در سطح بین‌المللی و جذب گردشگر خارجی را دارد.

وی با بیان اینکه در ایام نوروز معضل ترافیک در چند کیلومتری آبشار بیشه را شاهد بودیم که این امر تذکر معاون استاندار را به همراه داشت، اظهار کرد: نیاز است موضوع ترافیکی این منطقه برطرف شود و علاوه بر آن بهداشت و تنظیف محیط نیز که در سلامت مردم بسیار حائز اهمیت است توسط دهیار، شورا و بخشداری مد نظر قرار گیرد.

فرماندار خرم آباد تصریح کرد: ضرورت دارد یک طرح مطالعاتی در منطقه گردشگری بیشه انجام شود، چون این منطقه فقط شامل آبشار بیشه نیست بلکه روی بقیه اماکن گردشگری آن می‌توان پیوست لحاظ کرد.

درمنان خواستار ایمنی جاده، ساماندهی پارکینگ و مغازه‌های موجود در مسیر دسترسی به آبشار شد و افزود: باید ورودی و خروجی در این منطقه طراحی شود و میزان درآمدی که از گردشگری حاصل شده برای مردم ملموس باشد تا به ارائه خدمات بهتر به گردشگران منتهی شود.

وی با بیان اینکه منطقه سپیدشت نیازمند آب شرب است، اظهار کرد: در این منطقه بین ۱۳ تا ۱۵ میلیارد تومان برای ایجاد تصفیه‌خانه و تأمین آب شرب منطقه هزینه شده ولی به نتیجه نرسیده است.

فرماندار گفت: قرارگاه امام حسن (ع) می‌تواند در تأمین آب شرب ساکنان این منطقه اقدام کند و چنانچه مشکل اجتماعی و معارضی دارد این معضل با حضور بزرگان و ریش‌سفیدان حل شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم
نام نویسی برای سفر نوروزی به عتبات عالیات در گیلان از ۶ اسفند
برد شیرین نفت و گاز گچساران مقابل شهرداری نوشهر
آغاز نیمسال تحصیلی جدید دانشگاه‌های گنبدکاووس
لزوم عرضه کالا‌ها در نمایشگاه بهاره اهواز با حداقل ۱۵ درصد زیر سود متعارف
کاری شو با کارآفرینان زنجانی
اژه‌ای: کمک به آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد، عملی پسندیده است
ورودی شهر یزد، دور از شأن شهر جهانی
تداوم طرح ثبت‌نام کاشت نهال میوه در منازل شهروندان تبریزی
مانور برپایی بیمارستان صحرایی در گرگان
رفع تصرف از اراضی ملی در کالپوش میامی
بیماران نیازمند خون نیازمند همراهی شهروندان
برگزاری آیین جزء خوانی قرآن در گذر فرهنگی چهارباغ
عدالت آموزشی زیربنای توسعه پایدار
مسابقات رباتیک در ابهر
دادوستد بازرگانی میان بندر بوشهر و بندر جبل‌علی امارات در حال انجام است
استمرار شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل در خوزستان
افزایش سرعت توسعه و جهش اقتصادی در اینچه برون با جذب سرمایه گذاران
کشف آرد قاچاق خارج از شبکه توزیع در اهر
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
تولید بیش از هشت هزار تن ماهی در الیگودرز
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)