• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۵۸۲۵
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی

گزیده خطبه های ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد

تاکید بر اجرای سیاست های دولت برای صرفه جویی در مصرف آب، اجرای خواسته ها و منافع ملی در مذاکرات، دستگیری از نیازمندان، ضرورت توجه به جاده ارتباطی دیشموک ـ خوزستان از گزیده های خطبه های ائمه جمعه استان بود.

گزیده خطبه های ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد،اجرای سیاست های دولت برای صرفه جویی در مصرف آب، اجرای خواسته ها و منافع ملی در مذاکرات، دستگیری از نیازمندان، ضرورت توجه به جاده ارتباطی دیشموک ـ خوزستان از گزیده های خطبه های ائمه جمعه استان بود. 

لنده

 حجت الاسلام سید هدایت محمودی اصل گفت :دغدغه‌های زیادی مردم در حوزه مسائل آب دارند که پیامدهای ناشی از آن برای بحث کشاورزی، صنعت و حتی آب شرب است که نیازمند عزم راسخ مسئولان است.
امام جمعه لنده افزود: کم‌آبی پیامدهای فرهنگی، امنیتی، اجتماعی و سیاسی و حتی زیست‌محیطی زیادی در پی خواهد داشت؛ لذا باید مردم در بحث صرفه‌جویی در حوزه آب سیاست‌های دولت را در این زمینه یاری کنند.
محمودی اصل گفت: جمهوری اسلامی ایران مذاکره مستقیم را رد کرده و با مذاکره غیرمستقیم به دنبال اجرای تعهدات آمریکا است و از روز شنبه این مذاکرات اجرایی خواهد شد که بدعهدی امریکایی‌ها درگذشته نیز مسبوق به سابقه است و امریکایی‌ها با طرح این مذاکرات به دنبال اقناع‌سازی جامعه جهانی است؛ ولی غافل از اینکه امریکایی‌ها خودشان همیشه در بحث مذاکرات خیانت کردند.
وی گفت: مسئولان نا نباید مشکلات کشور را به حل مذاکرات گره بزنند؛ بلکه باید به دنبال سرمایه‌گذاری برای تولید و گره‌گشایی از اشتغال و معیشت مردم باشند.
امام‌جمعه لنده گفت: نسخه شفابخش حل مشکلات کشور نگاه به داخل کشور است و باید همه در این راه کمک کنند تا این مشکلات حل شوند.
وی گفت: روز گذشته بازدیدی از پروژه‌های بخش موگرمون داشتیم که کارهای خوبی در حال اجرا است که امیدواریم در حوزه آب، جاده و حتی پل مهم روستای مونه در حال کار است که امیدواریم از شتاب و سرعت بهتری از سوی مسئولان مورد پیگیری قرار گیرد.
وی افزود: در خصوص محور لنده به تشان و بیمارستان لنده تلاش‌های خوبی در سطوح ملی و استانی در حال پیگیری است که امیدواریم این مهم در سال جدید به طور ویژه مورد پیگیری قرار گیرد

لیکک

امام جمعه موقت لیکک در جمع نمازگزاران این شهر با انتقاد از رویکرد جاه طلبانه آمریکا ، خواستار هوشیاری مسئولان و مردم در مقابل دسیسه های آنان شد و گفت: باید در حوادث و مذاکرات پیش رو بر طبق بیانات و دیدگاه های مقام معظم رهبری عمل کنیم تا به مملکت و نطام ما آسیبی وارد نشود.
حجت الاسلام سید عبدالرضا موسوی منش با اشاره به کم بارشی در سال گذشته و کاهش منابع آبی زیر زمینی ، بر رعایت انصاف و صرفه جویی در این نعمت حیاتی تاکید کرد و افزود: یکی از مطالبات به حق مردم بهمئی موضوع تکمیل و به بهره برداری رسیدن طرح آبرسانی سد کوثر به شهر لیکک و حومه است که با وقفه بیش از 13 سال مواجه شده است ، انتظار می رود برای تکمیل این طرح مسئولان همت مضائف داشته باشند.
وی همچنین به برخی از مشکلات شهروندان در زمینه تسهیلات بانکی از جمله وام های اشتغالزایی ، ازدواج و مسکن اشاره کرد و با انتفاد از ضعف بانک ها و روند کند واگذاری تسهیلات به مردم خواستار رفع مشکلات موجود شد.

سرفاریاب

، امام جمعه سرفاریاب با بیان حدیثی از امام حسن عسکری(ع) که فرموده است:" هر کس تقوا و احتیاط اخلاق، بزرگواری و سخاوت عادت و صبر و بردباری برنامه زندگیش باشد، دوستانش زیاد و تعریف کنندگانش بسیار خواهند شد"؛ تقوا را موجب ازدیاد دوستان دانست و خود و‌ همه نمازگزاران و برادران و خواهران دینی را به رعایت تقوا دعوت، توصیه و سفارش کرد.
حجت الاسلام زارعی پور در ادامه موضوع شرایط و ویژگی‌های منتظران و دوران ظهور، جریان جهل اهل تأویل را عنوان کرد و با بیان روایتی از امام صادق (ع) که می فرماید:" زمانی که حضرت مهدی (ع) ظهور می کند با دشواری‌های از طرف مردم مواجه می شود که پیامبر خدا حضرت محمد (ص) از مردم جاهل آن دوران، این سختی ها را نکشید؛ افزود: بسیاری از مردم در دوران ظهور با احتجاج (آوردن حجت و استدلال های متعدد) به مقابله با امام زمان (عج) می پردازند و ادعا می کنند که درک و فهم آنها از آیات قرآن صحیح و از امام عصر (عج) بهتر است که هدایت این افراد از سختی های دوران ظهور است و امروزه نیز برخی افراد با استدلال اشتباه خود و با عنوان اصلاح سعی دارند رواج برخی فسادها و کنار گذاشتن برخی اصول صریح دین را، درست و مطابق با منطق قرآن و دین جلوه دهند.
خطیب جمعه سرفاریاب برخی از اشخاص را به دلیل قرار داشتن در قله ایمان به خدا، جهاد و یاری ولی خدا، مصداق و عینیت برخی آیات قرآن و شاخص تمایز جریان حق و باطل دانست و گفت: حضرت حمزه (ع) که رسول گرامی اسلام (ص) وی را مصداق شهدا نامیده و حضرت عبدالعظیم حسنی امامزاده ای که در امر به معروف و نهی از منکر، رعایت حقوق مردم و جهاد با کفر و طاغوت سرآمد دوران خود بودند از جمله این شخصیت ها می باشند.
حجت السلام زارعی پور با اشاره به اینکه مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا در همه دولت‌ها از اوایل انقلاب تاکنون وجود داشته، مذاکرات روزهای آینده بین ایران و آمریکا در عمان را در همین قالب عنوان کرد و گفت: مردم کشور ما بد عهدهای آمریکا را فراموش نکرده و تسلیم زورگویی و فشار و اجبار قرار نخواهند گرفت.
امام جمعه سرفاریاب همچنین با یادآوری ترویج فرهنگ مولا علی (ع)، دستگیری از نیازمندان و احترام به بزرگترها به عنوان ارزشهای مهم ورزش زورخانه ای و پهلوانی، این ورزش را یکی از محیط های معنوی و فرهنگی عنوان کرد و در پایان نیز خواستار توجه ویژه مسئولین به ورزش در سطح بخش سرفاریاب شد که در همه رشته ها ورزشی بخصوص در زمینه ورزش بانوان دارای کمبود و نیازمندیهای جدی می باشد.

دیشموک

حجه‌الاسلام علی اکبر راوند امام جمعه شهر دیشموک در خطبه‌های امروز نماز جمعه ضمن توصیه مردم به تقوای الهی اظهار کرد: رعایت تقوای الهی یعنی مراقبت از خانواده در خواندن نماز و انجام دادن فریضه‌های الهی است.
وی با اشاره به تعرفه گزاری آمریکا برای کشورهای همسایه عنوان کرد: این تعرفه گذاری آمریکا برای کشورهای همسایه نشان از شکست خوردن امریکا است.
راوند گفت: افزایش هزینه‌ها و بالا بردن قیمت‌ها یکی از سیاست های غلط آمریکا است که با این کار باعث کاهش آرامش و آسایش عمومی مردم است.
وی با اشاره به سفر معاون ریس جمهور به قطب جنوب و تصمیم خوب رئیس جمهور در خصوص عزل وی عنوان کرد و گفت: کار درست ریس جمهور بر عزل این معاون باعث خوش بینی مردم به نظام جمهوری اسلامی است و از بدبینی مردم به نظام جلوگیری کرد.
امام جمعه دیشموک به مذاکرات امریکا با ایران اشاره داشت و گفت: مذاکره با امریکا کار عقلانی نیست چون آمریکا در مذاکرات گذشته خود بی‌اعتمادی خود را نشان داد.
وی گفت: ما با امریکا مذاکره نداشتیم و نداریم و اجرایی شدن مذاکره با آمریکا قبولی امریکا بر خواسته های بحق ایران است در غیر اینصورت مذاکره‌ای وجود ندارد و ایران از تهدیدات آمریکا هراسی ندارد.
راوند گفت: آمریکا با ید عملی مذاکره نماید بعنی به خواسته‌های ایران جامه عمل بپوشاند و به عمل اعتماد خود را نشان دهد.
امام جمعه دیشموک در پایان به جاده ارتباطی خوزستان به دیشموک اشاره کرد و گفت: این راه ارتباطی یک دهنه پل داشته که در سال 98 کلنگ‌زنی شده و همان اوایل کلنگ زنی بعد از مدتی این پروژه تعطیل و نیمه کاره رها شده است.
وی گفت: مسوولان به مردم وعده دروغ ندهند مردم از بدعهدی مسوولان در خصوص جاده تنگ چویل به ستوه آمدند جاده‌ای که مسوولان بارها قول بر آسفالت آن را داده‌اند اما دستخوش بی‌توجهی و بدعهدی مسئوولان شده است.

پاتاوه

حجت الاسلام سیادت درخطبه دوم نمازبه(جنگ تجاری آمریکا با جهان و فرصت بی نظیر ایران)از لسان رهبر معظم انقلاب بیان داشت:با وجود ترامپ عوامل رکود و شکست آمریکا زودترمحقق می شود. رئیس جمهور آمریکا چهارشنبه گذشته،تعرفه پایه ده درصدی را برای کالاهای وارداتی از همه ی کشورها همچنین تعرفه هایی تا پنجاه درصد را برای برخی از کشورها و مناطق خاص اعمال کرد.این تصمیم او یکی از بدترین اشتباه های اقتصادی درتاریخ آمریکا است
وی افزود:اقدام اتحادیه اروپا و چین با اعمال تعرفه بر تمام کالاهای صادراتی آمریکا پاسخ داده شد و این جنگ تجاری ترامپ یک فرصت استراتژیک و منحصر به فرد برای ایران فراهم می کند.
حجت الاسلام سیادت ع

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی پژوهش علوم زمین؛ ضرورت بهره‌گیری عملیاتی از داده‌ها
ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نداجا در مسیر آفریقای جنوبی هستند
شناسایی بیش از ۳۵۰۰ ملک مازاد دولتی برای مولد سازی
کنترل بازار شاهین شهر ومیمه در شب یلدا
حمایت بهزیستی سلماس از فرزندان خانه صبا
نگاهی به برنامه های رادیو صبا
پویش یلدای مهربانی برای خانواده‌های نیازمند در خوزستان
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
تجهیز نبودن خیابان ۳۰ متری فوتبال به چراغ راهنمایی
تاخیر ۲ ساعته در فعالیت مدارس و ادارات
اجرای طرح مدیریت محله‌محور در ۳۵۰ محله شهری و روستایی نقده
پیگیری روند نظارت بر فعالیت دستگاه های اجرایی استان سمنان
دستگیری عامل کلاهبردار چهار هزار میلیارد ریالی
مشارکت مردم در پویش یلدای مهربانی
ضرورت اصلاح رویه‌ها برای اجرای صحیح قانون ثبت رسمی اموال غیرمنقول
ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد سال تغییر کرد
حفظ خاک، رطوبت و حیات طبیعی در سایه آبخیزداری
نظارت بازرسان بر قیمت کالا‌های شب یلدا در گیلان
بوکان مهیای برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)