• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۶۳۱۰
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱
فارس » علمی و فرهنگی
مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما:

ایران در زمره کشور‌های دارای فناوری درمان زخم با فناوری پلاسمای سرد است

مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما درباره بهره‌برداری از سومین کلینیک درمان زخم کشور بر پایه فناوری پلاسما در جهرم گفت: امروز، در آستانه تحولی بزرگ در درمان زخم‌های مزمن در کشور قرار داریم.

ایران در زمره کشور‌های دارای فناوری درمان زخم با فناوری پلاسمای سرد استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، مهدیه بختیاری در آیین بهره‌برداری از کلینیک درمان زخم بر پایه فناوری پلاسما در بیمارستان سیدالشهدا (ع) جهرم گفت: شرکت توسعه فناوری پلاسما به عنوان نخستین مجموعه در کشور با مجوز رسمی سازمان غذا و دارو، تجهیزات و فناوری پلاسما را توسعه داده و با مجوز رسمی این سازمان، فناوری پلاسمای سرد وارد چرخه درمان بیماران شده است.

وی تصریح کرد: پلاسما به عنوان حالت چهارم ماده دارای ویژگی‌های خاص بوده و روش موقت و تسکینی در درمان محسوب نمی‌شود بلکه دارای خاصیت تحریک‌زایی بافت‌های ترمیمی، فعال‌سازی سلول‌های بنیادی و رگ‌زایی می‌شود. این موارد سبب شده تا از فاز مدیریت زخم خارج شویم و به درمان قطعی زخم‌ها دست یابیم.

بختیاری توضیح داد: این فناوری، صرفاً یک درمان موقتی یا تسکینی نیست. پلاسمای سرد با تحریک سلول‌های ترمیمی، فعال‌سازی سلول‌های بنیادی و افزایش خون‌رسانی، باعث بازسازی واقعی بافت آسیب‌دیده می‌شود.

وی ادامه داد: نتیجه این کار، نه فقط منجر به بسته‌شدن زخم می‌شود، بلکه موجب بازگشت عملکرد طبیعی پوست و کاهش چشمگیر احتمال عود مجدد خواهد شد.

بختیاری خاطرنشان کرد: یعنی ما از مدیریت زخم عبور کرده‌ایم و وارد درمان قطعی و احیای بافت شده‌ایم.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما عنوان کرد: ایران، امروز در جایگاهی ایستاده که جزو معدود کشور‌های دارای فناوری درمان زخم با پلاسمای سرد است. در کشور‌های محدودی مانند آلمان و هلند، این فناوری به‌صورت محدود و در مراکز خاص در حال اجراست، اما ما با وجود همه محدودیت‌ها و فشار‌های ناشی از تحریم‌ها، توانستیم این مسیر را به همت متخصصان داخلی، بومی‌سازی و اجرایی کنیم.

وی گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر، به‌دلیل تحریم‌ها، بسیاری از شرکت‌های اروپایی از فروش تجهیزات پزشکی پیشرفته به ایران خودداری کرده‌اند، اما ما نشان دادیم که تحریم‌ها، مانع ما نیست؛ بلکه انگیزه‌ای برای تکیه بر توان داخلی است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما افزود: با یاری خداوند متعال و با تکیه بر توان داخلی، سامانه‌ها و دستگاه‌های مبتنی بر فناوری پلاسما در داخل کشور ساخته شده و اکنون می‌توانیم علاوه بر تامین نیاز‌های داخلی نسبت به صادرات تجهیزات به کشور‌های منطقه نیز اقدام کنیم.

وی تاکید کرد: این فناوری، نمادی از هم‌افزایی علم، صنعت و اراده ملی برای کاهش آلام بیماران و ارتقای جایگاه علمی ایران در منطقه و جهان است؛ البته ما در آغاز راه قرار داریم و انشاالله فناوری پلاسما در سراسر کشور فراگیر خواهد شد.

بختیاری اظهارداشت: پس از استقرار موفق این فناوری در ورامین و البرز، امروز شاهد راه‌اندازی کلینیک زخم با پلاسمای سرد در بیمارستان سیدالشهدا (ع) در شهر جهرم هستیم و ان‌شاءالله در هفته آتی، این فناوری در چهار بیمارستان دیگر در تهران نیز به‌کار گرفته خواهد شد.

صبح امروز (یکشنبه، ۲۳ فروردین) با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور، جمعی از مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، مسوولان استانی فارس سومین کلینیک درمان زخم بر پایه فناوری پلاسما کشور در بیمارستان سیدالشهدا (ع) جهرم افتتاح شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)