• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۶۷۴۴
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۱
مرکزی » سیاسی
منطبق با سیاست‌های ملی؛

آغاز نوشتن برش استانی برنامه هفتم

استاندار مرکزی از آغاز نوشتن برش استانی برنامه هفتم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ استاندار استان مرکزی با بیان اینکه اجرای اقدامات غیربرنامه‌ای در استان مرکزی ممنوع است، از آغاز نوشتن برش استانی برنامه هفتم استان مرکزی خبر داد.

مهدی زندیه‌وکیلی در اولین نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی در سال ۱۴۰۴ گفت: طرح‌ها و اقدامات باید منطبق با سیاست‌های ملی و کارشناسی شده که نتایج قابل پیش بینی داشته باشد.

او انرژی خورشیدی، عدالت آموزشی، آب و مسکن از مهمترین اولویت‌های استان دانست و افزود: همچنین دستگاه‌های اجرایی باید با اجرای درست برنامه‌ها زمان را از دست ندهند.

زندیه وکیلی اجرای یک برنامه کارشناسی شده و کامل را بهتر از تدوین چند برنامه پراکنده با اهداف دست نیافتنی عنوان کرد و افزود: ساماندهی و شفاف‌سازی روند صدور مجوز‌ها یک تکلیف و امری ضروری است و صدور هرگونه مجوز خارج از چارچوب سامانه جامع، نه‌تنها تخلف محسوب می‌شود، بلکه ترک فعل است و دستگاه‌های نظارتی باید به صورت جدی این موضوع را پیگیری کنند.

نوربخش عسکری رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی هم با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه استان با تاکید بر رشد اقتصادی همراه با عدالت است، گفت: اقدامات اولیه از زمستان پارسال شروع شده و با تاکیدات استاندار زودتر از موعد آماده و پس از تصویب در مسیر اجرا قرار می‌گیرد.

او حمایت از کسب و کار‌های دانش‌بنیان، حمایت از سرمایه‌گذاری در تولید و اقتصاد دریامحور را از اولویت‌های برنامه هفتم دانست و افزود: در بخش زیست محیطی، کاهش آلودگی هوا، مدیریت پسماند‌های شهری و روستایی مد نظر است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی گفت: اولویت‌های بخش اجتماعی برش استانی برنامه هفتم توسعه در این استان، ارتقای نظام سلامت، نظام آموزشی، جوانی جمعیت و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

حجت‌الاسلام محمد سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با بیان اینکه تبعات اجتماعی در صدور مجوز‌های کسب و کار با دقت وحساسیت دیده شود تا موجب بروز برخی مشکلات نشود، گفت: بسیاری از طرح‌هایی که مجوز اجرا دارند، جانمایی مناسب ندارند و مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است.

او با اشاره به اینکه مجوز‌های کسب و کار نیازمند تسریع است، افزود: اقدامات خوبی نیز در راستای ناترازی انرژی صورت گرفته، اما نیاز است افزایش یابد.

محمد جلالی نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شده و باید همه ظرفیت‌ها در این راستا به کار گرفته شود.

او افزود: سرمایه‌گذاری اقتصاد دریا محور نیز از تاکیدات رهبر معظم انقلاب است که باید از ظرفیت‌های استان در این راستا نهایت بهره‌گیری را کرد.

جلالی با بیان اینکه اگر ظرفیت‌های استان مرکزی برای تولید جذب شود ارزشمند است، اما نباید منابع استان به جا‌های دیگر برود، گفت: در ارتباط با امور دانش‌بنیان نهادسازی مناسب در مقابل ظرفیت‌های استان صورت نگرفته و جای کار زیاد است.

محمد بیات نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی دیگر سخنران این نشست با بیان اینکه حمایت از تولیدکنندگان یک تکلیف و امری ضروری است، گفت: برخی دستگاه‌ها در راستای مسیر تولید مانع تراشی می‌کنند که این اقدامات در این شرایط به هیچ عنوان پسندیده نیست و باید با آنها برخورد شود.

وی افزود: در راستای مقابله با ناترازی انرژی اقداماتی صورت گرفته، اما باید باید تدابیر خاص‌تری اندیشیده شود و از سویی سهم اعتبارات استان مرکزی از ملی هنوز مشخص نیست و باید این مهم در بخش‌های مختلف اعلام شود.

بیات گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی اقداماتی را در برش استانی برنامه هفتم توسعه اجرا کنند که قابلیت تحقق داشته باشد و به آنچه قابل عملیاتی شدن است، قول و تعهد دهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم بوکس چهارمحال و بختیاری به مسابقات کشوری
افزایش ۷ میلیون متر مکعبی آب سد کوثر گچساران
بن‌بست در شورای سیاسی اهل‌سنت؛ دو نامزد برای ریاست مجلس
اطلاعیه دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت یوم‌الله ۹ دی
دعوت از اساتید دانشگاه‌ها به داوری طرح‌های پژوهشی
آغاز ششمین دوره رقابت‌های نشاط سالمندی در تهران
صدور ۷۷۸ کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل برون شهری در مازندران
دیدار مسئولان سلماسی با خانواده جانباز مسیحی به مناسبت سال نو میلادی
تغییر ساعت بازی تراکتور با ملوان
پیش‌بینی بارش پراکنده باران و کاهش دما برای بوشهر
رویداد «رعنا» زمینه‌ساز پیوند دانش‌بنیان‌ها با نیاز‌های واقعی مردم شد
عرضه ۳۰۰ هزار لیتر بنزین سوپر این هفته در بورس انرژی
تأکید معاون سیاسی استاندار بر نقش مشورتی روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی
ثبت بیش از ۷۰۰ مورد چندقلوزایی در آذربایجان‌غربی
قهرمانی ورزشکار چنارانی در مسابقات جهانی هندوستان
۷۰ درصد منابع آب تهران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود
همکاری بازآفرینی شهری و آموزش فنی‌وحرفه‌ای برای تقویت اشتغال
تداوم طرح حذف گاردریل و نصب نیوجرسی در محورهای پرتردد مازندران
مومنی: انتخابات ۱۴۰۵ خاص‌تر از سایر انتخابات‌ها خواهد بود
تعامل سازمان بورس با مجلس برای پیگیری مطالبات بازار سرمایه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
بیش از ۳۰ ماهواره فضایی در کشور در دست ساخت است
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره ایرانی: گامی دیگر در عرصه فضا  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)