• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۷۲۲۹
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۲
سیاسی » رهبری

دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از فرماندهان و مسئولان نیرو‌های مسلح به مناسبت سال جدید، نیرو‌های مسلح را حصار کشور و پناهگاه ملت در برابر هر عامل متجاوز خواندند و گفتند: پیشرفت‌های کشور باعث عصبانیت و کلافه‌گی بدخواهان ایران شده است.

دیدار جمعی از فرماندهان نیرو‌های مسلح با فرمانده کل قوا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار، آمادگی سخت‌افزاری نیرو‌های مسلح را به معنای تقویت توان تسلیحاتی و ارتقاء سازمانی، تشکیلاتی و معیشتی آن برشمردند و افزودند: در کنار آمادگی‌های سخت‌افزاری، آمادگی نرم‌افزاری یعنی ایمان به هدف و مأموریت خود و یقین به حقانیت مسیر بسیار مهم است که تلاش‌های خصمانه‌ای برای مخدوش کردن آن وجود دارد.

ایشان موجودیت اسلامی و مستقل نظام اسلامی را عامل برانگیختن دشمنی‌ها با آن دانستند و افزودند: آنچه دشمن را حساس می‌کند اسم جمهوری اسلامی نیست بلکه این اراده که کشوری بخواهد مسلمان، مستقل و با هویت باشد و برای عزت خود به دیگران تکیه نکند موجب عصبانیت آنها است.

رهبر انقلاب با اشاره به نمونه‌ای از برخورد‌های دوگانه زورگویان جهانی در مجاز دانستن مجهز بودن خود به شدیدترین و فاجعه‌بارترین انواع تسلیحات و غیرمجاز بودن پیشرفت دفاعی برای دیگران گفتند: یقین، ایمان، اراده، شجاعت و توکل به خدا باید به صورت حداکثری در نیرو‌های مسلح وجود داشته باشد چرا که ارتش‌های پرطمطراقی که در طول تاریخ از این ویژگی‌ها برخوردار نبودند، شکست خورده‌اند.

ایشان حفظ و ارتقای آمادگی‌های نرم‌افزاری در جامعه را نیازمند تلاش بخش‌های مختلف از جمله صداوسیما و دستگاه‌های تبلیغاتی دانستند و افزودند: خوشبختانه امروز کشور نه تنها از جنبه آمادگی‌های سخت‌افزاری بسیار جلوتر از گذشته است بلکه از جنبه نرم‌افزاری نیز بسیار پیشرفته است که نمونه آن اشتیاق وصف‌ناپذیر صد‌ها و هزاران جوان مؤمن و پر انگیزه برای حضور در میدان‌های نیازمند مبارزه است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای علت عصبانیت بدخواهان و جنجال‌های رسانه‌ای آنها را پیشرفت‌های روزافزون ایران خواندند و گفتند: آنها مطالبی را که جزو آرزوهایشان است به عنوان خبر و واقعیت بیان می‌کنند که باید برای این القائات و تبلیغات طراحی و با آنها مقابله کرد.

ایشان با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی از تحرک و پیشرفت خوبی برخوردار است، افزودند: البته برخی گرفتاری‌های محسوس اقتصادی نیز وجود دارد که باید آنها را حل کرد، اما نباید با مخلوط کردن مسائل، پیشرفت‌های شگفت‌آوری را که حتی باعث تحسین دشمنان شده است، نادیده گرفت.

رهبر انقلاب همچنین با تبریک سال نو به همه نیرو‌های مسلح و خانواده‌های آنان از نقش ارزشمند همسران و خانواده‌ها در همراهی با نیرو‌ها برای تحقق مأموریت‌ها قدردانی کردند.

در ابتدای این دیدار سردار سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به حوادث سال ۱۴۰۳ در ایران و منطقه، از بیداری جهانی در مسئله فلسطین و ایستادگی تاریخی مردم غزه و لبنان در برابر جنایات رژیم صهیونیستی به عنوان قله‌هایی افتخارآمیز در مبارزه با ظلم یاد کرد و خاطره مجاهدان و فرماندهان شهید مقاومت را گرامی داشت.

سردار باقری، تقویت توان دفاعی و بازدارندگی، تولید تجهیزات و تسلیحات پیشرفته، برگزاری رزمایش‌های متعدد و با کیفیت، هماهنگی کامل بین نیرو‌های مسلح، کمک به پیشرفت و سازندگی کشور، هم‌افزایی کامل میدان و دیپلماسی و همکاری با دولت برای تحقق شعار سال را از برنامه‌ها و اقدامات نیرو‌های مسلح برشمرد و با تشکر از رئیس‌جمهور محترم بخاطر اهتمام در پشتیبانی از بخش دفاعی کشور گفت: نیرو‌های مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند و حسرت دستیابی به اهداف شوم را بر دل دشمنان ایران خواهند گذاشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)