• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۸۳۲۰
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷
خراسان رضوی » اجتماعی

بررسی بیش از ۱۰ مشکل اساسی روستای ظاهرآباد بردسکن

برنامه ده گردشی فرماندار بردسکن با حضور مسئولان شهرستان در روستای ظاهرآباد برگزار شد.

بررسی بیش از ۱۰ مشکل اساسی روستای ظاهرآباد بردسکن

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرماندار بردسکن گفت: یکی از برنامه‌های نماینده عالی دولت در سال جاری حضور مسئولان در قالب برنامه ده گردشی به صورت تخصصی با هماهنگی بخشداران می‌باشد.

محمد جواد صفرنژاد افزود: تمامی مشکلات روستا‌ها توسط دهیاران و شورا‌های اسلامی به بخشداری‌های تابعه احصاء شده است و در یک برنامه زمان بندی شده با حضور مسئولان مربوطه به صورت میدانی مشکلات مورد بررسی و نسبت به رفع آن اقدام می‌شود.

وی ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد مشکلات در حوزه شهرستان قابل حل است و ۱۰ درصد باقیمانده نیاز به پیگیری مسئولان از طریق ادارات کل می‌باشد. 

فرماندار بردسکن گفت: حل مشکلات نیازمند یک کار گروهی می‌باشد و خوشبختانه این مهم در حوزه شهرستان بردسکن با تعامل و همدلی که وجود دارد بسیاری از مشکلات و مطالبات مردمی بررسی و مرتفع شده است.

وی افزود: روسای ادارات برای حل مشکلات مردم زمان نشناسند و از طریق مدیران کل مدافع حقوق شهرستان باشند و هرجا که کوتاهی صورت بگیرد از هیچ مدیری پذیرفته نیست و نباید با برخی کم کاری‌ها اقدامات دولت را به کام مردم تلخ کنیم.

وی از اقدام بسیار خوب بسیج سازندگی با مشارکت شرکت آب و فاضلاب در احداث مخزن ۱۰۰۰ متر مکعبی در روستای ظاهرآباد قدردانی کرد ادامه داد: مدیریت امور آب و فاضلاب نسبت به تامین برق این پروژه مهم و ارزشمند ظرف ۱۰ روز آینده تعیین تکلیف و اقدام لازم را انجام دهد.

صفرنژاد گفت: از مدیر بنیاد مسکن می خواهم با توجه به آماده سازی بیش از ۱۷ هزار متر مربع از معابر روستای ظاهرآباد به صورت غیر مصرفی نسبت آسفالت معابر این روستا را در اولویت قرار دهد.

وی افزود: روسای ادارات برق، آموزش و پرورش، شبکه بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی، اداره تبلیغات اسلامی و مخابرات تذکر می دهم نسبت به مشکلات مطرح شده توسط شورای اسلامی و دهیار این روستا مبنی بر تامین روشنایی، مرمت و بهسازی فضا‌های آموزشی، ساخت پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای، سهمیه نهاد‌های کشاورزی و مشخص شدن سهمیه آرد، پروژه ساخت خانه عالم و تقویت آنتن دهی تلفن همراه اهتمام جدی و مکاتبات انجام شده را به فرمانداری اعلام کنند.

او ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیایی روستای ظاهرآباد ساخت یک سالن بحران مورد تاکید است امیدواریم بتوانیم با پیگیری‌های انجام شده اعتبار لازم را برای ساخت این سالن بحران جذب کنیم.

فرماندار بردسکن گفت: با توجه به اجرای پروژه پل روستای کوشه به عنوان یک راه ارتباطی چندین روستا از رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خواست ظرف ۱۰ روز آینده با تکمیل بخشی از این پروژه نسبت به بازگشایی این جاده روستایی اقدام کند. 

صفر نژاد افزود: یکی دیگر از مطالبات مردم روستای ظاهرآباد را افزایش محدوده ضلع جنوبی روستا است در این رابطه طرح ترافیکی تهیه و در کمیسیون مربوطه در استانداری این مهم مطرح و پس از تایید و تصویب این مورد نیز تعیین تکلیف خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گازرسانی به ۶۷ واحد صنعتی و تولیدی گیلان همزمان با دهه فجر ۱۴۰۴
هوای بارانی تهران
لذت لبخند در بلده
افزایش ۸ درصدی شمار مشترکان خوش‌مصرف‌ آب در تهران
تجدید میثاق کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمان‌های امام خمینی (ره)
اعزام نخستین گروه راهیان نور دانشجویان مازندران 
بازنگری در شیوه انتقال ارزش‌ها به نسل جدید، امری ضروری است
المپیاد ورزشی مدارس سما
بزرگداشت استاد برجسته مصری
جام پنجم به پیکان بندر دیر رسید
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
اعزام کاروان راهیان نور ملکان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
راه اندازی نخستین مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان
عرضه ۲۰ درصد سهام بورس بین الملل از طریق پذیره‌نویسی به مردم
انتشار کتاب «ایرانیوم» در ارومیه
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد
ستاد بررسی حوادث دی به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد
ایران، قهرمان کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)