• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۸۸۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

برنامه های جذاب و مفرح از شبکه رادیویی صبا

روایت زندگی رضیه غبیشی در برنامه «به قلم بانو» ، سفر به روستای افین پایتخت زرشک ایران ، «بیمارستان صبا» با محوریت معده درد  و برنامه «عصر صبا» از شبکه رادیویی صبا روانه پخش می شوند.

برنامه های جذاب و مفرح از شبکه رادیویی صبا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، برنامه «به قلم بانو» روز چهارشنبه ۲۷ فروردین با معرفی کتاب «ملا صالح» اثر رضیه غبیشی به آنتن می‌رود. 

این کتاب به سرگذشت شگفت‌انگیز «ملا صالح قاری»، مترجم اسیران ایرانی در عراق می‌پردازد.

«ملا صالح» داستان زندگی «ملا صالح قاری» را روایت می‌کند که متولد ۱۳۲۸ در آبادان است، او نه تنها یک زندانی سیاسی در ایران قبل و بعد از انقلاب اسلامی بود، بلکه در جریان جنگ ایران و عراق به عنوان یک اسیر جنگی در عراق نیز به سر برد. ملا صالح از مبارزان علیه حکومت پهلوی بود و به مدت ۸ سال در زندان‌های ساواک زندانی شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ، او در حین امدادرسانی به رزمندگان ایران در آب‌های خلیج فارس به اسارت قوای عراق درآمد.

عراقی‌ها که به تسلط او بر زبان‌های عربی و فارسی پی بردند، او را به عنوان مترجم به کار گرفتند. این کتاب با نثری زیبا و جذاب، به بررسی چالش‌ها و تجربیات این شخصیت پرداخته و خواننده را به تفکر در مورد مسائل انسانی و اجتماعی دعوت می‌کند.

برنامه «به قلم بانو» در روز‌های شنبه، دوشنبه، چهارشنبه و جمعه‌ها ساعت ۲۳ به تهیه‌کنندگی هدیه درویش و گویندگی زهرا مدبر به مخاطبان تقدیم می‌شود. این برنامه فرصتی برای آشنایی با آثار ارزشمند نویسندگان زن ایرانی و سفر به دنیای ادبیات زنانه است.

برنامه های جذاب و مفرح از شبکه رادیویی صبا

برنامه «روستا دوستا»

در برنامه این هفته «روستا دوستا»، شنوندگان به سفری شنیداری به روستای افین در قاین می‌روند؛ جایی که ترکیب شگفت‌انگیز طبیعت و دست‌ساز‌های انسانی، این روستا را به یکی از مقاصد گردشگری برتر خراسان جنوبی تبدیل کرده است.

برنامه «روستا دوستا» در روز چهارشنبه ۲۷ فروردین با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری روستای افین در قاین به روی آنتن می‌رود.

این برنامه به صورت یک سفر شنیداری جذاب طراحی شده است که در آن شنوندگان با تاریخچه و زیبایی‌های طبیعی و فرهنگی روستای افین آشنا خواهند شد.

روستای افین با ترکیب فضا‌های طبیعی و دست‌ساز، چشم‌انداز بسیار زیبایی پدید آورده است که همزیستی طبیعت و انسان را به نمایش می‌گذارد.

به همین دلیل، این روستا در سال ۱۳۸۴ به‌عنوان یکی از پنج روستای هدف گردشگری و جا‌های دیدنی استان خراسان جنوبی معرفی شده است.

در این قسمت، مخاطبان با جاذبه‌های گردشگری افین آشنا خواهند شد؛ از جمله این جاذبه‌ها می‌توان به قلعه، مسجد، آسیاب، مزار چهار گنبد و باغ‌های زرشک اشاره کرد.

افین همچنین به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز تولید زرشک در کشور شناخته می‌شود و باغ‌های زرشک این دیار خود به یک جاذبه گردشگری تبدیل شده‌اند.

برنامه «روستا دوستا» از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۵ به تهیه‌کنندگی رضا عزتی و اجرای مهدی پر به صورت زنده پخش می‌شود و هدف آن ترویج گردشگری داخلی و معرفی جاذبه‌های کمتر شناخته شده است.

این برنامه فرصتی است برای شنوندگان تا با زیبایی‌های پنهان روستا‌های ایران آشنا شوند و به دنیای طبیعت و فرهنگ محلی سفر کنند.

برنامه های جذاب و مفرح از شبکه رادیویی صبا

برنامه «بیمارستان صبا» 

رادیو صبا در برنامه «بیمارستان صبا» با نگاهی طنز به موضوع اهمیت سلامت معده می‌پردازد.

 برنامه «بیمارستان صبا» در روز چهارشنبه ۲۷ فروردین با موضوع «معده درد» به شنوندگان ارائه می‌شود.

این برنامه با رویکردی طنز و سرگرم‌کننده به بررسی علل و عواقب معده درد و چالش‌های مرتبط با آن می‌پردازد.

در این قسمت، شخصیت‌های کمدی و جذاب برنامه با گفت‌و‌گو‌های خنده‌دار و داستان‌های جالب، به تحلیل عادات غذایی و رفتار‌های روزمره‌ای که ممکن است منجر به بروز معده درد شوند، می‌پردازند.

این برنامه به شیوه‌ای آموزنده و سرگرم‌کننده، مخاطبان را با نکات بهداشتی و تغذیه‌ای آشنا می‌کند و به آنها یادآوری می‌کند که با رعایت نکات ساده، می‌توانند از بروز این مشکل جلوگیری کنند.

شخصیت‌های برنامه هر کدام داستان‌ها و تجربیات منحصر به فردی در زمینه معده درد دارند که به جذابیت و سرگرمی برنامه می‌افزاید.

با استفاده از طنز و شوخی‌های هوشمندانه، «بیمارستان صبا» تلاش می‌کند تا به مخاطبان نشان دهد که معده درد نه تنها می‌تواند به مشکلات جسمی منجر شود، بلکه بر روی روحیه و کیفیت زندگی فرد نیز تأثیرگذار است.

این برنامه همچنین به شنوندگان یادآوری می‌کند که در دنیای امروز، توجه به سلامت جسمی و روانی از اهمیت بالایی برخوردار است و باید به این موضوعات توجه ویژه‌ای داشته باشند.

«بیمارستان صبا» هر دوشنبه و چهارشنبه ساعت ۱۲:۴۵ به تهیه‌کنندگی و اجرای وحید کمالی‌زاده به شنوندگان تقدیم می‌شود.

برنامه های جذاب و مفرح از شبکه رادیویی صبا

 برنامه «عصر صبا»

برنامه «عصر صبا» روز سه‌شنبه ۲۶ فروردین با موضوع توجه به محصولات تولیدی مردم محور و حمایت از آن به آنتن می‌رود.

این برنامه در فضایی شاد و مفرح به بررسی ظرفیت‌های تولیدی در مناطق مختلف کشور می‌پردازد.

 برنامه «عصر صبا» به عنوان یک مجله رادیویی عصرگاهی، در فضایی شاد و مفرح به بررسی موضوعات مختلف اجتماعی و فرهنگی می‌پردازد. این برنامه هر روز با نگاهی طنزآمیز به یکی از چالش‌های روز جامعه می‌نگرد و در بخش‌های نمایشی، تعامل با مخاطبان و گفت‌و‌گو‌های ویژه، به تحلیل و بررسی این موضوعات می‌پردازد.

در قسمت روز سه‌شنبه ۲۶ فروردین، «عصر صبا» به موضوع توجه به محصولات تولیدی مردم محور و حمایت از آن خواهد پرداخت.

این برنامه به بررسی ظرفیت‌های تولیدی در مناطق مختلف کشور و اهمیت حمایت از تولیدات محلی می‌پردازد.

افزایش آگاهی عمومی درباره نقش محصولات محلی در توسعه اقتصادی و اجتماعی از مهم‌ترین اهداف این برنامه است.

«عصر صبا» در فضایی شاد به تحلیل چالش‌های موجود در این زمینه و ارائه راهکار‌های عملی برای حمایت از تولیدات مردم محور می‌پردازد.

این برنامه به صورت روزانه از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۷ به تهیه‌کنندگی محمد حسین خسروجردی تقدیم مخاطبان رادیو صبا می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلنگ‌زنی خط تغذیه ۱۷هزار متری گازرسانی به روستا‌هایی بیرگان در دهه فجر
ثبت رکورد‌های جدید در تولید نفت و گاز در دولت چهاردهم
جشنواره ورزش های زمستانی در بام خلخال
بهره برداری همزمان صد‌ها طرح در خراسان جنوبی در هشتمین روز از دهه مبارک فجر
توقیف ۴ خودری شوتی و کشف ۳ هزار و ۷۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهبندان
انتشار دو فراخوان ملی برای همکاری و سنجش صلاحیت مربیان فنی‌وحرفه‌ای کشور
افزایش ۰.۲۵ درصدی شاخص کل بورس
افتتاح ۱۱ پروژه گردشگری در استان فارس
حفظ سلامت فرهنگی جامعه، بالاترین خدمت به بشر است
معرفی نمایندگان ایران در مسابقه‌های قرآن «الصادق‌الأمین» لبنان
خرم‌آباد رکورددار مقاوم‌سازی مسکن روستایی در کشور
افزایش تعداد استاندارد‌های خودرو همچنان روی کاغذ
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۹ بهمن
حذف ۲۱ قلم سم از در بخش کشاورزی 
رونق عرضه در بازار فیزیکی بورس انرژی در نوزدهم بهمن
همسان سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی در کشور
کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی؛ پیروزی مهمدی و علیزاده در مبارزه نخست
گروه‌های جهادی باید مرجع حل مشکلات مردم شوند
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مادر شهید والامقام احمد لیاقتی راد دزفول آسمانی شد
سمپوزیوم بین‌المللی گیاهان دارویی و معطر با حضور پژوهشگران ایرانی برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)