• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۹۰۷۷
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۰
بین الملل » غرب آسیا
تحولات فلسطین؛

غزه با بدترین بحران انسانی از زمان شروع جنگ روبروست

سازمان ملل هشدار داد غزه با وخیم‌ترین بحران انسانی از زمان شروع دور تازه درگیری‌ها و حملات رژیم صهیونیستی به غزه روبروست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، استفان دوریچ سخنگوی دبیر کل سازمان ملل هشدار داد غزه در حل حاضر بدترین بحران انسانی را از زمان شروع تازه ترین دور از درگیری ها از اکتبر دو هزار و بیست و سه به این سو را تجربه می کند؛ اتفاقی که عامل آن اسرائیل است که با مسدود کردن مسیر و نقض قوانین بین المللی این موقعیت را پدید آورده است.
در نشست خبری که روز دوشنبه برگزار شده بود, سازمان ملل با انتشار هشداری شدید اللحن درباره فاجعه انسانی جاری در غزه تاکید کرده این وضعیت به وخیم ترین شکل خود از زمان شروع جنگ در هجده ماه اخیر رسیده است.  
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

استفان دوریچ سخنگوی دبیر کل سازمان ملل: دفتر هماهنگ کننده امور انسانی (OCHA) هشدار داده است که وضعیت انسانی در حال حاضر بدترین وضعیت را در هجده ماه اخیر و از زمان شروع درگیری ها دارد. در حال حاضر یک ماه و نیم است که آخرین محموله ها اجازه ورود به نوار غزه را یافته اند که با فاصله ای بسیار, طولانی ترین مدت زمان این تاخیر تا این زمان به شمار می آید. کمک های انساندوستانه باید امری فراتر از هر تصمیم گیری سیاسی باشد و به نظرم قطعنامه شورای امنیت نیز با روشنی و صراحت کامل درباره این مساله که کمک های انساندوستانه باید آزادانه به هر جایی که نیاز است دسترسی داشته باشد, تاکید کرده است.   
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

استفان دوریچ سخنگوی دبیرکل سازمان ملل: براساس قوانین بین المللی, اسرائیل بعنوان قدرت اشغالگر مسئولیت هایی دارد, اینکه باید خدمات اولیه و کمک های انساندوستانه را به مردم غزه ارائه کند. این اتفاق روی نداده است. از نگاه ما این وضعیت نقض قوانین بین المللی به شمار می آید. 
به گفته نیروهای میدانی سازمان ملل, حملات اسرائیل در غزه در روزهای اخیر تشدید و باعث افزایش تلفات غیرنظامیان و آسیب هر چه بیشتر به زیرساخت های نحیف و ضعیف غزه شده است. بیش از نیمی از چاه های غزه در حال حاضر غیرعملیاتی هستند و با دستور جدید ارتش اسرائیل, برای بیش از هفتاد درصد از مساحت آن دستور تخلیه صادر شده, یا مناطق پرخطر نامگذاری شده اند.
حتی تاسیسات متعلق به سازمان ملل نیز از حملات اسرائیل مصون نمانده است. انبارها و مراکز توزیع غذا در غزه که به وسیله سازمان ملل فعالیت می کردند بارها هدف حمله اسرائیل قرار گرفته اند.
 
 
تاکید مصر وقطر بر ضرورت آتش بس در نوار غزه
بیانیه مشترک پس از دیدار رهبران مصر و قطر بر ضرورت برقراری آتش بس در نوار غزه و ورود کمک ها به این منطقه با هف جلوگیری از برز فاجعه انسانی و حمایت از مردم فلسطین تاکید دارد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
مجلس پاکستان سکوت جامعه جهانی را در برابر جنایات صهیونیست ها محکوم کرد
مجلس ملی پاکستان با تصویب قطعنامه ای رسمی، جنایات جنگی رژیم صهیونیستی را در نوار غزه محکوم و با نکوهش سکوت جامعه جهانی در قبال فاجعه انسانی در غزه بر حمایت کامل از مردم فلسطین تاکید کرد. 
به نقل از سایت خبری «اکسپرس نیوز»، در ادامه موج بزرگ محکومیت مردمی جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه، نمایندگان مجلس ملی پاکستان نیز قطعنامه که را با اجماع آرا تصویب کرده و توقف فوری جنایات جنگی در سرزمین های اشغالی و خروج کامل نظامیان اسرائیلی از غزه را خواستار شدند.
این قطعنامه که توسط «اعظم نذیر تارر» وزیر قانون پاکستان در صحن علنی مجلس این کشور مطرح شد، ضمن اشاره به افزایش تلفات غیرنظامیان فلسطینی از تاریخ ۱۸ مارس تاکنون از آنچه «بی‌عملی و سکوت نگران‌کننده جامعه بین‌المللی» خوانده شد شدیدا انتقاد کرد.
در متن قطعنامه آمده است: «مجلس ملی پاکستان همبستگی کامل خود را با مردم فلسطین اعلام می‌کند و سکوت نهادهای جهانی را در برابر نقض مداوم حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی محکوم می‌نماید».
پارلمان پاکستان همچنین خواستار به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین به‌عنوان عضو کامل سازمان ملل متحد شد و از کشورهای تأثیرگذار خواست برای توقف خشونت‌ها و تسهیل راه‌حل سیاسی مبتنی بر حقوق مشروع مردم فلسطین، اقدام عمل فوری و جامع صورت دهند.
عطاالله تارر وزیر اطلاع رسانی پاکستان نیز در این اجلاس با تاکید بر موضع تغییر ناپذیر دولت پاکستان مبنی بر عدم به‌رسمیت‌شناختن اسرائیل از نقش شبکه خبری الجزیره در پوشش تحولات غزه و اقدام قضایی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری به نیابت از مردم پاکستان قدردانی کرد.
 
تظاهرات در تونس در حمایت از غزه
صفحه «فلسطین آنلاین» در شبکه اجتماعی ایکس با انتشار ویدیویی از تظاهرات و تجمع مردمی در تونس در حمایت از غزه خبر داد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)