• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۹۲۹۵
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۷
سیاسی » دولت
پزشکیان در نشست طرح ملی GNAF:

ناترازی‌ها درصورت دسترسی به داده‌های به‌روز حل شدنی است

رئیس جمهور دستیابی به اطلاعات دقیق را پیش‌شرط هرگونه اقدام مؤثر در حوزه معیشت و رفع ناترازی ها دانست و تصریح کرد: اطلاع از نیازهای بهداشتی، آموزشی و معیشتی جامعه تنها در سایه دسترسی به داده‌های دقیق و جامع میسر خواهد بود.

بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای مردمی در تسریع و جمع‌آوری داده‌ها ضروریست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس‌جمهور صبح امروز (سه‌شنبه) با حضور در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ضمن شرکت در جلسه شورای معاونان این وزارتخانه، در جریان روند اجرای طرح ملی GNAF (طرح هویت‌بخشی به مکان‌ها) قرار گرفت و پس از استماع گزارش عملکرد شش‌ماهه و نقشه راه این طرح، بر لزوم تسریع در روند اجرا با بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای مردمی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور در این نشست با قدردانی از اقدامات انجام‌شده در وزارت ارتباطات پیرامون این طرح، روند فعلی را کند ارزیابی کرد و اظهار داشت: زحمات صورت‌گرفته قابل تقدیر است، اما زمان‌بندی یک‌سال و نیمه برای پیاده‌سازی این طرح بسیار طولانی بوده و تحقق اهداف دولت را با چالش مواجه خواهد ساخت.

پزشکیان با تأکید بر نقش‌آفرینی نهادهای محلی و مردمی در تسریع روند جمع‌آوری اطلاعات، پیشنهاد کرد: مساجد، مدارس، پایگاه‌های سلامت و شهرداری‌ها با توجه به گستردگی و پوشش مناسب در محلات کشور، می‌توانند در جمع‌آوری داده‌های مورد نیاز طرح مشارکت مؤثری داشته باشند.

رئیس جمهور افزود: تشکیل تیم‌هایی در پایگاه‌های محلی و تقسیم‌بندی مناطق جغرافیایی با ارائه الگو و روش علمی از سوی وزارت ارتباطات، فرآیند جمع‌آوری داده‌ها را به‌مراتب تسهیل و تسریع خواهد کرد. روش‌های موجود و ساختار اداری فعلی کشور زمان‌بر است و بهره‌گیری از ظرفیت مردم ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

 پزشکیان همچنین هشدار داد: هر دستگاه اجرایی که در ارائه اطلاعات مورد نیاز این طرح همکاری نکند، مورد بازخواست قرار خواهد گرفت و در صورت لزوم با آن برخورد خواهد شد. در صورت نیاز به اصلاح قوانین یا تدوین آیین‌نامه‌های جدید، دولت آمادگی کامل برای اقدام دارد.

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت مدیریت یکپارچه داده‌ها در کشور گفت: باید به سطحی از مدیریت اطلاعات برسیم که با یک کلیک بتوان تمام داده‌های مورد نیاز از هویت افراد تا اطلاعات اماکن، صنوف و انبارها را استخراج کرد؛ امری که تحقق آن می‌تواند سد محکمی در برابر فساد، رانت و سرقت‌های ساختاری ایجاد کند.

رئیس جمهور دستیابی به اطلاعات دقیق را پیش‌شرط هرگونه اقدام مؤثر در حوزه معیشت مردم دانست و تصریح کرد: اطلاع از نیازهای بهداشتی، آموزشی و معیشتی جامعه، تنها در سایه دسترسی به داده‌های دقیق و جامع میسر خواهد بود و بی‌تردید، هرگونه خدمت‌رسانی باکیفیت و هدفمند منوط به شناخت صحیح از نیازهای واقعی مردم است.

 پزشکیان افزود: برای تحقق این اهداف فرصت زیادی در اختیار نداریم و باید هرچه سریع‌تر فرآیند جمع‌آوری اطلاعات به پایان برسد. حل بسیاری از مسایل کشور، به‌ویژه ناترازی‌ها و ناکارآمدی‌ها، در گرو دسترسی به داده‌های به‌روز و قابل اتکاست.

رئیس‌جمهور همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از تجارب موفق جهانی در اجرای این پروژه تأکید کرد و از تجمیع و ادغام کانون‌های متعدد تصمیم‌گیری در حوزه آمار و اطلاعات در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۳۰ بهمن پایان مهلت ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
کاهش ۱۳ درصدی سرقت در لرستان
یک مادر زندانی طعم آزادی را چشید
فردا مراسم چهلم شهید جهاد تبیین در روستای بالا جاده کردکوی
ساخت چرخ‌دنده‌های نیروگاهی ایران با صرفه‌جویی ارزی ۶ میلیون دلاری
مساجد محلی برای وفاق، وحدت و همفکری
از میدان جنگ تا خیابان
برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم پزشکی سمنان
برنامه‌های شبکه افق در ماه رحمت
تأکید بر توسعه نظام‌های هوشمند خدمت رسانی و کاهش مراجعات حضوری
سقف و سابقه از رویه واردات در مقابل صادرات حذف شد
نوسازی ماشین‌آلات صنعتی در گرو تأمین مالی
مستندسازی تجارب ایران در مقابله با بیابان‌زایی
مدارس ابتدایی خراسان رضوی «مدرسه تراز» می‌ شوند
باز طراحی مأموریت‌های تعلیم و تربیت با تدوین «طرح تربیت هوشمند» در فارس
واگذاری زمین به ۴۹۰ گچسارانی متقاضی در طرح جوانی جمعیت
پایان دو جشنواره دفاع مقدس در شیراز
لزوم آمادگی بخش کشاورزی آذربایجان شرقی برای مقابله با موج سرما
امضای تفاهم نامه وزارت نفت ، دانشگاه صنعتی شیراز و موسسه استنادی
نمایشگاه شهر کتاب در دوگنبدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
برگزاری مراسم چهلم شهدای مقاومت ملی در مرودشت
عراقچی با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
دعوت ستادکل نیروهای مسلح از مردم برای حضور در گرامیداشت شهدای فتنه آمریکایی - صهیونی
اهدای عضو یک خانم ۴۵ ساله در قم
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۷ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۵ نظر)
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)