• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۹۹۵۳
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
سیاسی » دولت

قدردانی پزشکیان از رهنمود‌های حکیمانه رهبر انقلاب

رئیس جمهور در نشست صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت، ضمن قدردانی از رهنمود‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: روند مذاکرات به شکل عادی و معمولی ادامه دارد و امور کشور نیز در مسیر طبیعی خود در گردش است و برای ثانیه‌ای معطل نخواهد ماند.

قدردانی رئیس جمهور از رهنمود‌ها و سخنان حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، رئیس جمهوردر نشست صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت، ضمن قدردانی از رهنمود‌ها و سخنان حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: روند مذاکرات به شکل عادی و معمولی جریان دارد و امور کشور نیز در مسیر طبیعی خود در حال اجرا و پیگیری بوده و به هیچ وجه حتی برای ثانیه‌ای معطل این مباحث و مسائل نمی‌شود؛ البته به طور طبیعی از اینکه توافقی صورت بگیرد، استقبال می‌کنیم.

رئیس جمهور همچنین پس از گزارش وزیر نیرو از آخرین وضعیت بازگشت تعدادی از نیروگاه‌ها به مدار که به خاطر تعمیرات از شبکه خارج شده بودند، گفت: اولین محموله صفحه های خورشیدی تامین شده از خارج تا چند روز آینده وارد کشور می‌شود و باید کار نصب و راه‌اندازی آنها در ادارات دولتی با سرعت آغاز و انجام شود.

آقای پزشکیان همچنین با خیرمقدم به «محسن اسماعیلی» معاون جدید راهبردی و امور پارلمانی، از زحمات و تلاش‌های آقایان ظریف ودبیری قدردانی و اظهار امیدواری کرد که همچنان از توان و ظرفیت‌های آقای ظریف بهره لازم گرفته شود.

در ادامه جلسه معاون اول رئیس جمهور نیز در سخنانی ضمن قدردانی از فرصت دیدار روز گذشته با مقام معظم رهبری تصریح کرد: مواردی که مورد تاکید معظم له هستند، به طور جدی مورد توجه قرار گرفته و برای پیگیری و اجرای آنها اقدام جدی صورت خواهد گرفت.

در جلسه امروز هیئت دولت همچنین وزیر امور خارجه گزارشی از آخرین وضعیت و روند مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا و نیز مباحث مربوط به مذاکرات شنبه آتی ارائه کرد.

رئیس کل بانک مرکزی نیز از چگونگی و اقدامات دولت برای حفظ ارزش پول ملی و الزامات آن گزارش مبسوطی ارائه داد.

در این جلسه تعدادی از آیین‌نامه‌های اجرایی برنامه ۵ ساله هفتم توسعه و پیشرفت، تعدادی از آیین‌نامه اجرایی بودجه ۱۴۰۴، موضوع افزایش مدت لغو روادید میان ایران و قزاقستان از ۱۴ به ۳۰ روز و امضای موقت موافقت‌نامه همکاری‌های امنیتی و انتظامی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان به تصویب اعضای دولت رسید.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران نیز در جلسه امروز گزارش مفصلی از برگزاری نمایشگاه اکسپو به عنوان بزرگترین رویداد اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، هم‌زمان با برگزاری اجلاس همکاری‌های اقتصادی با آفریقا ارائه کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جزئیات برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم و دوره تابستان دانشگاه آزاد
معرفی برترین‌های لیگ جهانی والیبال از «روی تور» شبکه ورزش
ممنوعیت آتش‌زدن کاه و کلش در مزارع برنج بابل
ادامه مبارزه با آفات بیولوژیک در مجموعه تاریخی بسطام
برداشت سیب زمینی تابستانه شهرستان بهار
مشارکت نوعدوستانه در کلاردشت؛ اهدای ۱۸۰۰۰ سی‌سی خون به نیازمندان
ثبت نام طلاب در دانشکده علوم قرآنی تهران
مهلت ثبت‌نام آزمون زبان MSRT تمدید شد
روایت ناگفته‌ها از سردار شهید حاجی‌زاده در «ملازمان حرم»
پذیرایی از زائران اربعین در ۶۳ موکب آذربایجان‌غربی
برداشت بیش از ۱۲ هزار تن انبه در سیستان و بلوچستان
اعلام زمان قرعه کشی لیگ برتر فوتبال
آتش‌زدن کاه و کلش مزارع برنج ممنوع است
طراحی و ساخت دستگاه هم‌زمان‌سازی تحریک الکتریکی متناوب فراجمجمه‌ای
افتتاح اولین مرکز توانبخشی بیماران روانی مزمن در البرز
تاب‌آوری بنگاه‌های اقتصادی نیازمند توجه جدی و حمایت مستمر
زلزله شاهرود آسیبی به بنا‌های تاریخی وارد نکرد
پارچه‌های قاچاق در یزد توقیف شد
برگزاری مراسم چهلم شهدای حمله صهیونیستها، در سرخس
دریافت خدمات درمانی ۳۶ هزار مهاجر افغان حین خروج از کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)