• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۰۰۰۷
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

هشدار سازمان بازرسی به وزارت راه و شهرسازی در راستای حمایت از مستاجران

معاون امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در نامه‌ای هشداری به وزیر راه و شهرسازی بر لزوم اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها تاکید کرد و خواستار ساماندهی وضعیت اجاره بها در فصول پیش رو به ویژه بهار و تابستان شد.

هشدار سازمان بازرسی به وزارت راه و شهرسازی در راستای حمایت از مستاجران
 
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در نامه‌ای هشداری به وزیر راه و شهرسازی بر لزوم اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها تاکید کرد و خواستار ساماندهی وضعیت اجاره بها در فصول پیش رو به ویژه بهار و تابستان شد.
 
وی در این نامه به ماده (۸) قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بهاء در راستای مدیریت بازار اجاره ­بهای مسکن اشاره کرده که بر اساس آن وزارت راه مکلف گردیده با همکاری وزارت کشور، شهرداری­ ها، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سازمان امور مالیاتی ظرف شش ماه از لازم ­الاجرا شدن این قانون، با بهره­ گیری از ظرفیت سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور و با اولویت استفاده از فناوری‌های نوین و در نظر گرفتن ملاک­‌هایی مختلف از جمله موقعیت جغرافیایی، سن بنا، طبقه و ... اقدام به کشف بازه قیمت و اجاره بهاء به صورت منطقه‌ای با اولویت کاربری مسکونی در کلان شهر‌ها نماید.
 
در بخش دیگری از این نامه، معاون سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرده است: همچنین در قانون مذکور آمده، این اطلاعات باید به صورت برخط و رایگان در اختیار عموم مردم قرارگرفته و آیین‌نامه اجرائی ماده (۸) قانون مذکور مشتمل بر چهارچوب مشارکت دستگاه­های همکار ظرف سه ماه توسط وزارت راه و شهرسازی تهیه و به تصویب هیأت وزیران برسد.
 
معاون تولیدی سازمان بازرسی به ماده (۹) قانون فوق اشاره و تصریح کرده است که در راستای حمایت از مستأجرین آسیب پذیر، بانک مرکزی موظف است؛ در صورت تصویب شورای عالی مسکن، از طریق بانک­های عامل نسبت به پرداخت تسهیلات کمک ودیعه به گروه ­های جمعیتی آسیب پذیر در حوزه مسکن بر اساس اولویت­ بندی که ظرف یک ماه به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تصویب شورای عالی مسکن می‌رسد، اقدام کند. 
 
در بخش دیگری از این تاکید شده است: علی‌رغم گذشت بیش از ۹ ماه از تاریخ لازم ­الاجرا شدن این قانون و اتمام مهلت‌های قانونی، تاکنون هیچ یک از تکالیف فوق محقق نشده؛ در حالی که اجرای صحیح و به موقع وظایف می‌تواند نقش بسزایی در مدیریت و کنترل بازار اجاره بهای مسکن و حمایت از مستأجرین آسیب­ پذیر داشته باشد.
 
معاون نظارت و بازرسی سازمان بازرسی در پایان با توجه به اهمیت ساماندهی بازار اجاره بهای مسکن علی‌الخصوص در فصول بهار و تابستان تاکید کرده است که اقدامات لازم در راستای اجرا و تحقق تکالیف قانونی فوق‌الذکر انجام و نتیجه به سازمان بازرسی کل کشور اعلام شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)