دستگیری متهمان سرقت احشام در زبرخان
متهمان سرقت احشام در شهرستان زبرخان دستگیر شدند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرمانده انتظامی شهرستان زبرخان گفت: ماموران کلانتری ۱۱ شهر قدمگاه در حین گشت زنی در حوزه استحفاظی، به یک دستگاه خودرو وانت نیسان که حامل یک اسب بود، مشکوک شدند و خودرو را به همراه سرنشینان برای بررسی بیشتر به کلانتری هدایت کردند.
سرهنگ رضا علیزاده افزود: ماموران انتظامی پس از بررسی و تحقیقات اولیه متوجه شدند سه سرنشین به همراه راننده اقدام به سرقت یک راس اسب و دو راس گوساله به ارزش بیش از ۳۰۰ میلیون تومان کردهاند.
وی ادامه داد: متهمان پس از اعتراف به سه فقره سرقت و تشکیل پرونده، به مراجع قضایی در شهرستان زبرخان معرفی شدند.
شهرستان زبرخان با چهار شهر قدمگاه، دررود، خرو واسحاق آباد و ۵۲ روستا و ۷۰ هزار نفر جمعیت به مرکزیت قدمگاه رضوی، در مسیر جاده ارتباطی مشهد به نیشابور قرار دارد.