• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۲۱۸۵
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
بین الملل » غرب آسیا
آخرین تحولات گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا؛

گفت‌و‌گو‌های متمرکز برمنافع ایران بدون توجه به حاشیه سازی رسانه‌ها

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: با تمرکز روی کار و بدون توجه به حاشیه سازی‌های برخی رسانه‌ها، متمرکز بر تامین منافع ملت ایران هستیم.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در خصوص آخرین وضعیت این گفتگوها گفت : گفتگوهای غیر مستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا حدود یک ساعتی است که شروع شده در اقامتگاه سفیر عمان با حضور وزیر خارجه عمان. قبل از آن آقای عراقچی دیداری داشتند با همتای ایتالیایی خودشان در محل وزارت خارجه ایتالیا در آن دیدار در مورد روابط دو جانبه تحولات منطقه و بین المللی صحبت شد . قدردانی خودمان را از ایتالیا اعلام کردیم برای هماهنگی و همکاری با عمان برای برگزاری دور دوم مذاکرات غیر مستقیم در رم و البته طرف ایتالیایی هم تشکر کردند از این فرصتی که در اختیار ایتالیا گذاشته شده برای میزبانی چنین نشست مهمی. انجام مذاکرات، نحوه انجام مذاکرات کماکان مثل دور نخست است دو هیئت در سالن های مجزا مستقر هستند می توانم بگویم که امروز وزیرامورخارجه عمان بسیار روز پرمشغله ای داشتند مدام بین دو هیئت بین وزیرامورخارجه جمهوری اسلامی ایران و طرف امریکایی درحال رفت و آمد هستند برای انتقال پیام ها و مواضع. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سخنگوی وزارت خارجه افزود : قبل از شروع گفتگوهای غیرمستقیم به سبک همیشه دیداری داشتیم با وزیرامورخارجه عمان ؛ در مورد نحوه انجام کار صحبت شد و گفتگوها  کاملا مشابه دوره نخست توسط عمان به صورت غیرمستقیم وساطت می شود. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما از سخنگوی وزارت خارجه پرسید : این دور از گفتگوها نسبتا شلوغ است رم، خبرنگاران زیادی آمدند از رسانه های مختلف و  خبرها بیشتر ضد و نقیض است. می دیدم که العربیه خبری را منتشر کرده که گفتگوها در یک اتاق دارد انجام می شود درباره این فضاسازی های رسانه ای هم بگویید.  

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

اسماعیل بقایی در پاسخ گفت: غیرطبیعی نیست. با تولید انواع و اقسام اخبار جعلی و روایت های نادرست قبلا هم مواجه بوده ایم. مهم این است که اولا ما وظیفه خودمان را به عنوان وزارت امورخارجه و به عنوان اهالی رسانه کشور به درستی انجام بدهیم بتوانیم به موقع اطلاع رسانی کنیم و دو این که رسانه های ما هم توجه داشته باشند به این اخبار و این روایت ها ضریب ندهند اخبار دقیق را از رسانه های خودمان و از وزارت امورخارجه دنبال کنند همه این مواردی که گفته شده نادرست است. فکر می کنم این ها بخشی از روند حاشیه سازی است برای این مذاکرات، مهم این است که ما تصمیمان این است که با تمرکز روی کار و بدون توجه به این حاشیه سازی ها متمرکز باشیم بر تامین منافع ملت ایران. 

دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ایتالیا
  
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در دومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران- آمریکا به رم سفر کرده است، صبح امروز با آنتونیو تایانی وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با تبریک عید پاک به مردم ایتالیا و قدردانی از همتای ایتالیایی به‌خاطر تمهیدات پیش‌بینی‌شده با هماهنگی عمان برای برگزاری این دور از گفتگوها در شهر رم - که همچون دور نخست با واسطه وزیر امور خارجه عمان و در یکی از اماکن دیپلماتیک این کشور در رم انجام خواهد شد -  راجع به آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات بین‌المللی بحث و تبادل نظر کرد.

گفت‌و‌گو‌های متمرکز برمنافع ایران بدون توجه به حاشیه سازی رسانه‌ها گفت‌و‌گو‌های متمرکز برمنافع ایران بدون توجه به حاشیه سازی رسانه‌ها گفت‌و‌گو‌های متمرکز برمنافع ایران بدون توجه به حاشیه سازی رسانه‌ها گفت‌و‌گو‌های متمرکز برمنافع ایران بدون توجه به حاشیه سازی رسانه‌ها گفت‌و‌گو‌های متمرکز برمنافع ایران بدون توجه به حاشیه سازی رسانه‌ها

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تعهد ایران به دیپلماسی و سابقه طولانی تعامل جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورها در مورد موضوع هسته‌ای، ضرورت بهره‌گیری همه طرف‌ها از فرصت پیش‌آمده برای حصول به یک تفاهم منطقی و معقول، که ضمن رعایت حقوق مشروع جمهوری اسلامی ایران و رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی، از طریق اعتمادسازی داوطلبانه هرگونه شبهه‌ای راجع به برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را مرتفع کند، یادآور شد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران و مردود دانستن سلاح‌های کشتار جمعی طبق ارزش‌های دینی و ملی ایرانیان و وفق دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران، تنها مانع بر سر تحقق خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای را رژیم صهیونیستی دانست که همزمان با نسل‌کشی، قانون‌شکنی و تجاوز علیه کشورهای منطقه در صدد ایران‌هراسی و تشدید ناامنی در خاورمیانه است که لازم است اروپا و جامعه جهانی به دور از کلیشه‌های تحمیلی، موضع مسئولانه‌ای در قبال آن اتخاذ نماید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آنتونیو تایانی وزیر امور خارجه ضمن خوش‌آمدگویی به وزیرامور خارجه کشورمان و هیئت همراه، میزبانی این گفتگوها را برای ایتالیا بسیار ارزشمند دانست و با یادآوری تاریخ طولانی روابط میان ایران و ایتالیا که پیشینه‌ای دیرینه دارد، علاقه مندی ایتالیا برای تقویت روابط دو کشور را یادآور شد و بر عزم این کشور برای هرگونه مساعدت جهت موفقیت گفتگوها فیمابین ایران-آمریکا تاکید کرد.

گفتگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری صدا و سیما از رم 

خانم شبیری خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در گفتگوی اختصاصی با شبکه خبر در خصوص آخرین وزیر مذاکرات غیر مستقیم ایران و امریکا در رم گفت: مهمترین خبر این است که گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در جریان است و در واقع از ساعات گذشته آغاز شده همانطور که آقای بقایی هم در خبر نیمروزی اعلام کردند تقریباً حدود یک ساعت الی بیشتر است که این گفتگوها در جریان است اما حاشیه سازی‌ها درباره این گفتگوها زیاد است در حدی که برای مثال عرض می‌کنم اگر هیئت ایرانی برای خواندن نماز هم ترک کنند این گفتگوها را در واقع اتاقی که متعلق است به هیئت ایرانی؛  خبر توقف حالا ممکن است منتشر شود و یا حاشیه‌هایی از این دست ولی آن چیزی که با قاطعیت می‌شود گفت از یکی از نزدیک‌ترین محل‌ها به این گفتگوهای غیرمستقیم این است که در جریان است به صورت کامل؛ هر سه هیئت یعنی ایرانی‌ها، عمانی‌ها و آمریکایی‌ها حاضر هستند. گفتگوها در جریان هست درباره برنامه هسته‌ای ایران و وزیر امور خارجه کشورمان هم به عنوان نماینده عالی جمهوری اسلامی ایران در این گفتگوها حضور دارند و نقش خودشان را دارند ایفا می‌کنند به همراه معاونانشان دستیارانشان و فضاسازی رسانه‌ها با توجه به گستردگی تعداد خبرنگاران و خبرنگاران ضد ایرانی که اینجا هستند زیاد است اما به نظر من خللی در هیئت گفتگو کننده و عملکرد هیئت گفتگو کننده ایجاد نمی‌کند و این گفتگوها پرقدرت ادامه دارد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)