• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۲۷۱۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴
اقتصادی » آب و انرژی

پارس جنوبی مقصدی جذاب برای سرمایه‌گذاران صنعت نفت

مدیر توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس، سرمایه‌گذاری در طرح‌های نفت و گاز، صنایع تبدیلی و پایین‌دست پتروشیمی را جذاب توصیف کرد و گفت: با تکمیل شدن زیرساخت‌ها و صنایع تبدیلی، فرصت‌های شغلی زیادی در منطقه ایجاد می‌شود.

*** پارس جنوبی مقصدی جذاب برای سرمایه‌گذاران صنعت نفت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مدیر توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس با اشاره به اینکه رویداد تحول در سرمایه‌گذاری و توسعه نفت و گاز ایران همسو با تحقق شعار سال برگزار می‌شود، اظهار کرد: افزون بر اینکه سازمان منطقه ویژه ۱۲ مورد از طرح‌های صنعتی، رفاهی و زیربنایی منطقه را به سرمایه‌گذاران معرفی می‌کند، شرکت نفت و گاز پارس نیز طرح‌های مهم توسعه‌ای خود در میدان‌های گازی و نفتی را که در مناطق سه‌گانه ویژه اقتصادی انرژی پارس قرار دارند، معرفی خواهد کرد.

محمود شیخ‌ممو، سرمایه‌گذاری در طرح‌های نفت و گاز، صنایع تبدیلی و پایین‌دست پتروشیمی در منطقه ویژه انرژی پارس را جذاب و نیاز بازار داخلی و جهانی توصیف کرد و گفت: با تکمیل شدن زیرساخت‌ها و صنایع تبدیلی، فرصت‌های شغلی زیادی در منطقه ایجاد می‌شود.

مدیر توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس ابراز امیدواری کرد:در سال ۱۴۰۴ فرصت‌های اقتصادی منطقه ویژه انرژی پارس تبدیل به رویداد اقتصادی شود.

محمود شیخ‌ممو با بیان اینکه در سال سرمایه‌گذاری برای تولید، حداکثر تلاش خود را برای حمایت و تشویق سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه پارس به‌عنوان قطب انرژی کشور انجام خواهیم داد، افزود: سرمایه‌گذاران می‌توانند از طریق سامانه الکترونیکی فرآیند‌های کسب‌وکار سازمان منطقه ویژه به آدرس BPMS.PSEEZ.IR نسبت به ثبت‌نام و ارائه طرح سرمایه‌گذاری خود اقدام کنند. معافیت گمرکی واردات کالا و تجهیزات، معافیت مالیاتی بلندمدت محصولات تولیدی منطقه و وجود مواد اولیه پتروشیمیایی متنوع و فراوان از مزایای سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی پارس است.

مدیر توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس اظهار کرد: معافیت از مالیات بر ارزش افزوده یکی دیگر از مزایای مناطق ویژه بود که در سال‌های اخیر حذف شده است و پیگیری‌های زیادی برای برقراری مجدد این معافیت یا حداقل بخشی از آن، از طریق مراجع ذی‌ربط از جمله دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد صنعتی – ویژه اقتصادی انجام شده است.

محمود شیخ‌ممو به توان تخصصی و سرمایه‌ای بخش خصوصی در داخل کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در یک دهه گذشته قوانین و مقررات لازم برای تأمین مالی و اجرای پروژه‌های حوزه‌های مختلف از طریق مشارکت عمومی خصوصی فراهم شده است، امکان اجرای طرح‌های زیرساختی این منطقه از طریق مشارکت بخش خصوصی و در قالب قرارداد‌های مشارکت عمومی خصوصی (PPP) وجود دارد. هم‌اکنون نیز تعدادی از پروژه‌های صنعتی و خدماتی منطقه به این روش در حال انجام است.

مدیر توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس با بیان اینکه مناطق ویژه اقتصادی با هدف ارتباط آسان‌تر با بازار‌های جهانی تعریف می‌شوند، ابراز امیدواری کرد: با بهبود شرایط و حذف کامل یا کاهش تحریم‌ها، امکان حضور و مشارکت سرمایه‌گذاران بین‌المللی در منطقه فراهم شود و رونق اقتصادی و اشتغال در منطقه افزایش یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقش بانوان مبلغ در حفظ حیات جنین
یلدا به رنگ همدلی؛ دیدار صمیمانه استاندار کرمان با خانواده‌های مددجوی کمیته امداد
لزوم فعال سازی رمز اول پویا برای جلوگیری از کلاهبرداری
توضیحات دادستان کردستان در خصوص پروژه تقاطع کمال الملک
وزیر کشور سوئیس: با ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان موافقم!
فرار درآمد‌های ارزی با کارت‌های بازرگانی یک بار مصرف
فاکتور‌های کاغذی از فردا اول دی اعتبار ندارد
توافق استانداران کرمان و یزد برای توسعه اقتصاد منطقه‌ای
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
ادامه پیروزی‌های بارسلونا در لیگا
هدف نهایی جهاد تبیین، تربیت سرباز تراز نظام مقدس اسلامی
آیین دانش آموختگی پاسداران جوان
انتصاب رئیس جدید هیئت دوچرخه سواری خوزستان
تلاش برای وصل برق ۶٠ روستای ساردوئیه
ساماندهی غرفه‌های فروش گلزار شهدای کرمان آغاز شد
ذخیره‌سازی بیش از ۱۰۰ هزار تن کیوی در سردخانه‌های گیلان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان از اول دیماه
خبر‌هایی از مصوبات شورای امر به معروف در شاهرود
حزب‌الله لبنان: تسلیم‌پذیری در قاموس ما جایی ندارد
بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آمادگاه ملخ صحرایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)