• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۶۳۶۸
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱
اقتصادی » مسکن

شهرک‌سازی؛ راهکار وزارت راه و شهرسازی برای توسعه مسکن

وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر توجه به بهره‌برداری و شهرک‌سازی، خواستار همراهی تشکل‌های حرفه‌ای در اصلاح رویه‌ها و تسهیل فرآیند‌های حوزه مسکن شد.


شهرک‌سازی؛ راهکار وزارت راه و شهرسازی برای توسعه مسکنبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست هم‌اندیشی تشکل‌های حرفه‌ای بخش مسکن و ساختمان با حضور فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، و معاونان این وزارتخانه برگزار شد. در این نشست، رؤسای انجمن‌های انبوه‌سازی استان‌ها، دغدغه‌ها و مشکلات حوزه مسکن و ساختمان را مطرح کردند.

مسائلی از جمله تخصیص اراضی، ضوابط شهرسازی، نوسازی بافت فرسوده، مشکلات تأمین مالی و پرداخت تسهیلات بانکی، طراحی بهینه ساختمان و کمبود نیروی انسانی حرفه‌ای از جمله موضوعاتی بود که توسط نمایندگان تشکل‌ها مطرح شد.

فرزانه صادق پس از شنیدن این موارد، با اشاره به «دستورالعمل طراحی، ساخت و بهره‌برداری»، بر لزوم توجه جدی به بخش بهره‌برداری تأکید کرد و از حاضران خواست با ارائه نظرهای خود، وزارت راه و شهرسازی را در اصلاح رویه‌های گذشته یاری دهند.

وی همچنین با تشریح ابعاد توسعه شهری از منظر انبوه‌سازی در ارتفاع و سطح، بازآفرینی بافت فرسوده و ارائه مشوق‌ها، به موضوع افزایش محدوده شهری برای تنظیم بازار زمین اشاره کرد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به دستورالعمل‌ها و مصوبات اخیر در حوزه شهرک‌سازی و بلندمرتبه‌سازی در استان‌های مختلف از جمله استان‌های شمالی، این سیاست را راهکاری زودبازده برای تحقق اهداف تعیین‌شده دانست. وی همچنین از تنظیم مصوبه شهرک‌های تخصصی برای ارائه خدمات ویژه به مردم خبر داد.

وی با اعلام آماده بودن دستورالعمل مشارکت مدنی، از تشکل‌های حرفه‌ای خواست با ارائه پیشنهاد، وزارتخانه را در تسهیل فرآیندها همراهی کنند. او همچنین هدف از تصویب بسته استیجار در شورای‌عالی مسکن را ایجاد بستر اجاره‌داری حرفه‌ای از سوی دولت برای تنظیم‌گری و تسهیل‌گری بازار اجاره عنوان کرد.

در ادامه نشست، حبیب‌الله طاهرخانی، معاون مسکن و ساختمان، از تشکیل کارگروه رفع موانع تولید مسکن خبر داد و با تأکید بر تدوین چارچوب‌های قانونی و مقرراتی، خواستار هم‌سویی دیدگاه بخش خصوصی و دولت برای حل چالش‌های این حوزه شد.

همچنین ایرج رهبر، رئیس انجمن صنفی کارفرمایی انبوه‌سازان مسکن و ساختمان استان تهران، با اشاره به لزوم ساخت «صنعت‌شهرها» توسط کارخانه‌ها برای تأمین مسکن کارکنان، خواستار مشارکت سایر وزارتخانه‌ها در حوزه مسکن و استفاده از ظرفیت ساخت‌وساز برای اشتغال‌زایی و جلوگیری از مهاجرت شد.

در ادامه، پژمان جوزی، رئیس انجمن صنعت ساختمان، راهکارهای برون‌رفت از مشکلات این حوزه را شامل روان‌سازی سرمایه‌گذاری، شناخت توسعه‌گر و اصلاح قوانین دانست. وی شرط روان‌سازی را تدوین مشوق‌های سرمایه‌گذاری، نبود رقابت دولت با بخش خصوصی، و تسهیل آغاز طرح ها عنوان کرد.

در پایان این نشست، وزیر راه و شهرسازی ابراز امیدواری کرد که با همکاری و مشارکت فعال تشکل‌های حرفه‌ای، توسعه واقعی در بخش مسکن و ساختمان کشور محقق شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)