• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۶۹۹۷
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۳
بین الملل » اروپا
وزیر خزانه داری انگلیس؛

نا امیدی از اقتصاد سبب به قدرت رسیدن ترامپ شده است

ریچل ریوز وزیر خزانه داری انگلیس گفت: ناامیدی رأی‌دهندگان از اقتصاد در ایالات متحده و بریتانیا سبب به قدرت رسیدن دولت‌های جدید در این دو کشور شده است.

وزیر خزانه داری انگلیس؛ نا امیدی از اقتصاد سبب به قدرت رسیدن ترامپ شده است

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، وزیر خزانه داری انگلیس که برای شرکت در نشست بهاره صندوق بین المللی پول و نیز گفت‌و‌گو بر سر برقراری روابط بازرگانی ویژه میان انگلیس و آمریکا در این کشور به سر می‌برد پیش از مذاکره با اسکات بنت همتای آمریکایی خود گفت: درک می‌کند که رئیس جمهور [دونالد]ترامپ با تعرفه‌هایش می‌خواهد به چه چیزی دست یابد.

وی با تاکید بر اینکه برای دستیابی به یک توافق تجاری با ایالات متحده تلاش می‌کند افزود: بریتانیا می‌تواند تعرفه‌های واردات خودرو‌های آمریکایی را از ۱۰ درصد فعلی به ۲.۵ درصد به عنوان بخشی از یک توافق گسترده‌تر کاهش دهد. (ترامپ تعرفه‌های ۲۵ درصدی را بر تمام واردات خودرو به ایالات متحده، از جمله از انگلیس، اعمال کرده، تصمیمی که در پی آن صنعت خودرو در انگلیس با چالش بزرگ مواجه شده است).

وزیر خزانه داری انگلیس با اشاره به پیامد‌های تعرفه‌های آمریکا گفت: "همه ما با پیامد‌های تعرفه‌ها دست و پنجه نرم می‌کنیم، اما فکر می‌کنم درک متقابلی وجود دارد که چرا رئیس‌جمهور ترامپ می‌خواهد برخی از بی تعادل‌های جهانی موجود را برطرف کند. "

وی در ادامه با بیان جملاتی که امیدواری زیادی را برای غلبه بر چالش‌های اقتصادی موجود انگلیس با آمریکا به ارمغان نیاورده است افزود: نزدیک شدن به اتحادیه اروپا در زمینه تجارت اولویت بزرگتری دارد، زیرا آنها نزدیکترین همسایگان و شرکای تجاری ما هستند.

ریوز گفت: "بریتانیا در تلاش برای "تنظیم مجدد" روابط با اتحادیه اروپا، خود را برای نشست ویژه اقتصادی با اتحادیه اروپا در ماه مه آماده می‌کند.

وی با مهم دانستن بازسازی روابط بازرگانی با نزدیکترین همسایگان انگلیس در اروپا افزود: "ما این کار را به روشی انجام خواهیم داد که برای مشاغل و مصرف‌کنندگان بریتانیایی خوب باشد. "

دولت جدید انگلیس از حزب کارگر به رهبری کایر استارمر و دولت جدید آمریکا به ریاست ترامپ هر دو چند ماه و به تازگی قدرت را در دو کشور در دست گرفته‌اند.

البته حمایت اعضای حزب حاکم انگلیس از کامالا هریس رقیب انتخاباتی ترامپ در کارزار انتخاباتی اش، وی را نسبت به دولت جدید انگلیس خشمگین یا دست کم بد بین کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)