پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل از دستگيری دو نفر برهم زننده آرامش عمومی در عمليات مقتدرانه مأموران کلانتری ۱۲ فلسطين خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل سرهنگ سعید یوسفی فعال گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اخلال در نظم عمومی و برهمزدن امنیت و آرامش مردم در خیابان فلسطین شهر اردبیل، بلافاصله مأموران کلانتری ۱۲ فلسطین به محل اعزام شدند.
وی افزود: درعملیات مقتدرانه پلیسی دو نفر که امنیت و آرامش مردم را برهم زده و اقدام به ایجاد مزاحمت برای شهروندان، اخلال در نظم، امنیت و آرامش مردم کرده بوند، دستگیر و زمینگیر شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل گفت: خودروهای دستگیر شدگان توقیف و پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند.
یوسفی فعال تأکید کرد: امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس بوده و پلیس با هرگونه رفتار مجرمانه که سلب کننده آرامش فردی و اجتماعی باشد، به شدت و منطبق با قانون برخورد خواهد کرد.