• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۱۳۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱
بین الملل » اروپا

تعیین مجازات زندان برای روسای متخلف شرکت‌های آب و فاضلاب در انگلیس

بحران آلودگی آب‌های انگلیس ناشی از رها سازی فاضلاب تصفیه نشده به آنها و اعتراض فزاینده افکار عمومی و نهاد‌های محیط زیستی سبب شد مجازات آلوده سازی آب‌ها در انگلیس افزایش یافته است و مجازات زندان نیز بر مجازات‌های قبلی افزود شد.

تعیین مجازات زندان برای روسای متخلف شرکت‌های آب و فاضلاب در انگلیس

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، با افزایش مجازات آلوده کنندگان آب‌ها در انگلیس از این پس روسای شرکت‌های آب و فاضلاب در انگلیس که از همکاری یا بازرسان در بررسی نشت فاضلاب خودداری و در این مسیر مانع ایجاد کنند، علاوه بر جرایم نقدی و برخی محرومیت ها، مجازات تا دو سال زندان در انتظارشان خواهد بود.

دولت انگلیس می‌گوید مجازات‌های شدیدتر به عنوان یک "عامل بازدارنده قدرتمند" عمل خواهد کرد.

مردم و نهادی‌های حفاظت از محیط زیست در انگلیس می‌گویند شرکت‌های آب و فاضلاب در این کشوردر حالی با بهانه‌های مختلف و به صورت غیر قانونی مبادرت به رها سازی فاضلاب تصفیه نشده به رودخانه‌ها و آب‌های جاری می‌کنند که مبالغ زیادی بابت تصفیه فاضلاب بر روی قبوض مشترکان درج و از آنان دریافت می‌کنند.

آلودگی آب در انگلستان در سال‌های اخیر به یک بحران زیست‌محیطی جدی تبدیل شده است. گزارش‌ها نشان می‌دهند که بسیاری از رودخانه‌ها و منابع آبی این کشور با مشکلاتی مانند ورود فاضلاب خام، آلودگی‌های کشاورزی و صنعتی مواجه هستند.

براساس گزارش‌های منتشر شده در انگلیس ۸۳ درصد از رودخانه‌های انگلیس دارای سطوح بالای فسفات هستند که عمدتاً ناشی از ورود فاضلاب و روان‌آب‌های کشاورزی است.

بر اساس این گزارش‌ها در بیش از نود درصد از مناطق شنا در انگلیس حداقل استاندارد‌های کیفیت آب را دارا هستند که بالاترین میزان آلودگی در بیش از یک دهه اخیر است.

حامیان محیط زیست می‌گویند سال ۲۰۲۳ شرکت‌های فاضلاب بیش از سه میلیون و ششصد هزار ساعت فاضلاب تصفیه نشده را در رودخانه‌ها و دریا‌ها تخلیه کردند که دو برابر سال پیش از آن بود.

دفتر حسابرسی ملی انگلیس با اعلام اینکه اعتماد مصرف‌کنندگان به "پایین‌ترین سطح خود" رسیده است، نهاد‌های نظارتی، از جمله اف وات (Ofwat)، آژانس محیط زیست و بازرسی آب آشامیدنی، و همچنین وزارت محیط زیست، غذا و امور روستایی (Defra) را به علت بی توجهی به مسئولیت‌ها هدف انتقاد قرار داد.

شرکت‌ها متهم به پرداخت سود سهام به سهامداران و پاداش به مدیران شده‌اند، در حالی که پول کافی را در زیرساخت‌های صنعت آب برای مقابله با جمعیت رو به رشد و آب و هوای شدیدتر سرمایه‌گذاری نکرده‌اند.

وزیر محیط زیست با دفاع از تشدید مجازات آلوده کنندگان آب‌های رودخانه‌ها و دریاچه‌ها در این کشور، مقررات پیشین را "ضعیف و بی‌اثر" دانست که هیچ گونه پاسخگویی در آن وجود نداشت.

استیو رید، گفت: «تکان‌دهنده است که با وجود قانون شکنی گسترده، حتی یک مدیر اجرایی آب هم جریمه نشده، چه برسد به زندان.»

حامیان محیط زیست با استقبال از افزایش مجازات شرکت‌های آلوده کننده آب‌ها تاکید کردند افزایش مجازات‌ها در صورتی بازدارنده خواهد بود که اجرایی شود در غیر این صورت همچون قوانین گذشته راه به جایی نخواهد برد.

جیمز والاس، از حامیان محیط زیست در انگلیس می‌گوید: «بدون صدور احکام زندان واقعی، این فقط یک نمایش است. اگر دولت جدی است، بیایید شاهد زندان واقعی باشیم، نه فقط تیتر خبرها.»

وی با بیان اینکه مصرف‌کنندگان در حال حاضر «بهای شکست نظارتی و طمع شرکت‌ها را می‌پردازند» می‌افزاید: به «آزمایش شکست‌خورده خصوصی‌سازی» در این صنعت پایان داده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)