دستگیری قاتل کمتر از ۲ ساعت بعداز ارتکاب قتل در جم
فرمانده انتظامی استان از شناسایی و دستگیری قاتل در کمتر از ۲ ساعت بعد از ارتکاب قتل در شهرستان جم خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، سردار حیدر سوسنی گفت: در پی وقوع یک فقره نزاع و درگیری منجر به قتل یکی از شهروندان در شهرستان جم رسیدگی به این موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: در بررسیهای تخصصی پلیس مشخص شد که متهم با یک قبضه سلاح سرد در بنگاه معاملاتی املاک به مقتول ضربه وارد نموده که فرد مضروب پس از اعزام به بیمارستان به دلیل شدت جراحات فوت مینماید.
فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه ماموران در کمتر از دو ساعت متهم را شناسایی و طی هماهنگی قضایی در مخفیگاهش دستگیر نمودند تصریح کرد: متهم علت قتل را اختلافات شخصی با مقتول بیان کرده است که پرونده تشکیل و در حال رسیدگی میباشد.