پخش زنده
امروز: -
بیستوهفتمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان قم با تجلیل از خیرین در مجتمع آموزشی هندویان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ استاندار قم، در این آئین که جمعی از مسئولان، نمایندگان مجلس و جمعی از خیرین نیکاندیش حضور داشتند با تأکید بر نقش موثر خیرین در توسعه استان گفت: خیرین، موتور محرک توسعه در عرصه آموزش و پرورش به شمار میروند.
اکبر بهنامجو مدرسهسازی را صدقه جاریه دانست که اثرش سالها باقی میماند.
وی به نیاز جدی استان به فضاهای آموزشی و کمبود ۲۷۱ مدرسه اشاره کرد و افزود: خیران تاکنون ساخت ۱۰۰ مدرسه را تعهد کردهاند که عملیات اجرایی ۲۰ مدرسه آغاز شده و بزودی به ۶۰ مدرسه خواهد رسید.
استاندار تأکید کرد: دولت نیز در کنار خیران است تا زیرساختهایی همچون آب، برق و گاز را برای مدارس در حال احداث فراهم کند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی هم با تمجید از روحیه ایثار خیرین، آنها را مجاهدان گمنام عرصه پیشرفت کشور دانست و گفت: خیرین، بذر علم و اخلاق را در دل آیندهسازان ایران میکارند.
حجتالاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنوری افزود: ثمره کار خیرین را تربیت نسلی اثرگذار و مؤمن دانست.
در این مراسم، از برخی خیرین فعال با اهدای لوح سپاس و تندیس ویژه تجلیل شد.