پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تقویت صنعت گردشگری در استان تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، عباس صوفی در مراسم تجلیل از پیشکسوتان اصناف و بازاریان همدان با اشاره به اینکه بازاریان دارالمومنین همدان از دیرباز به دینداری و ایمان شهره هستند، گفت: بازاریان همدان در محضر آیت الله آخوند، مکاسب میخواندند.
او با تاکید بر آسیب شناسی علل ضعف اقتصاد و بازار همدان، افزود: همدان با توجه به اینکه مرکز و شاهراه اقتصادی غرب کشور است، باید همه مسئولان استان تلاش کنند تا در پویایی بازار و اقتصاد همدان نقش داشته باشند.
صوفی همچنین با اشاره به اینکه با تلاش مجمع نمایندگان استان همدان، از افزایش پایه مالیاتی استان همدان پیشگیری کردیم، تأکید کرد: باید صنایع استان از جمله صنعت گردشگری را تقویت کنیم.
نماینده مردم همدان و فامنین در خانه ملت از اخذ کد کمرگی برای منطقه ویژه اقتصادی ۲ هزار هکتاری جهان آباد فامنین و برنامه ریزی برای ایجاد خط آهن برای این منطقه خبر داد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان هم با اشاره به نقش بزرگان بازار در رفع مشکلات اجتماعی، گفت: بازار همدان در آرامش این شهر نقش موثری دارد.
احمد شانیان از فعالیت ۳۰ هزار نفر در اصناف مختلف بازار همدان خبر داد.