• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۴۴۰۶
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
آذربایجان غربی » اقتصادی

تاکیدنماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی بر حمایت قضایی از سرمایه گذاران

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی در نخستین نشست فصلی مدیران قضایی استان گفت: حمایت قضایی از تولید کنندگان و سرمایه گذاران وظیفه مهم دستگاه قضایی است.

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در نخستین نشست فصلی مدیران قضایی استان با اشاره به شعار سال و موضوع مهم سرمایه گذاری برای تولید گفت: هرکسی در هر مسئولیتی که قرار دارد باید در جهت جامه عمل پوشاندن به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اقدامات لازم را انجام دهد که مسئولان قضایی وظیفه خطیری در این باب بر عهده دارند.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی ادامه داد: مسئولان قضایی در موضوع سرمایه گذاری برای تولید می‌توانند تسهیل گری‌های لازم را انجام داده و با دستورات قضایی در جهت حمایت از تولید و سرمایه گذاری گام بردارند.
وی افزود: مسئله خودسازی و تربیت نفس یک موضوع بسیار مهمی است که باید همه خصوصا مسئولان دستگاه قضایی سرلوحه زندگی خود قرار دهند.
امام جمعه ارومیه با اشاره به کسب نمره قبولی دستگاه قضا از ریاست قوه قضاییه در سفر سال گذشته به استان خاطرنشان کرد: مردم در مجموع از عملکرد دستگاه قضا رضایت دارند و این یک موضوع و سرمایه بسیار مهمی برای دادگستری استان است.


رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه حمایت قضایی حداکثری از سرمایه گذاری برای تحقق فرمان رهبر معظم انقلاب را یکی از اولویت‌های مهم دستگاه قضایی استان در سال جاری دانست و گفت: باید در این راستا برای تحقق برنامه‌ها و اهداف دولت گام برداریم.
آقای عتباتی با بیان اهمیت افزایش تلاش‌ها برای ارایه خدمات مطلوب دستگاه قضایی به مردم بر برخورد قاطع و جدی با رفتار‌های مخل نظم و امنیت در حوزه‌های قضایی تاکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت حفظ حقوق بیت المال و صیانت از حقوق عامه خاطرنشان کرد: توسعه صلح و سازش و استفاده از ظرفیت‌های مردمی در این زمینه دیگر موضوعی است که در دستگاه قضایی استان مورد تاکید قرار می‌گیرد.
رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی همچنین با اشاره به این که دادگستری استان در راه اندازی دادگاه‌های صلح یکی از استان‌های موفق در سال گذشته بود گفت: باید با یک نگاه کارشناسانه درصدد تقویت نقاط قوت سال ۱۴۰۳ و رفع نقاط ضعف آن باشیم.
آقای عتباتی از تدوین و ارائه کتابچه برنامه دادگستری استان به مدیران دستگاه‌های قضایی برای پنجمین سال متوالی خبر داد و افزود: تدوین برنامه ده درصد کار بوده و اجرای آن نود درصد بقیه است و بر این اساس عملکرد‌ها و حرکت‌های قضایی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
وی با تاکید بر این که در حوزه‌های مختلف قضایی باید برنامه محور حرکت کنیم خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مسائلی که در برنامه امسال باید مورد توجه قرار گیرد جلوگیری از تحمیل کار غیر ضروری بر بدنه تشکیلات قضایی است.
رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی گفت: در کنار زحمات دستگاه‌های امنیتی، نظامی و انتظامی نقش پر رنگ تشکیلات قضایی در تولید و استقرار امنیت در استان بی بدیل بوده و همه اینها با همپوشانی و اتحاد دستگاه‌های مختلف مربوطه امکان پذیر است.
آقای مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه با اشاره به این که جذب نیروی انسانی قضایی برای استان را یک اولویت مهم دانست و گفت: باید در حوزه‌های قضایی آسیب شناسی‌های دقیقی انجام شود و در دقت نظر پرونده‌ها و موضوعات مهم شهرستان اقدامات لازم انجام شود.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام مجلس دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به مناسبت دهه فجر
توقیف خودرو و کشف تریاک جاساز شده در ساک لباس
نقشه‌های آلودگی سواحل مکران نهایی شد
پایان مسابقات آزاد تیراندازی بانوان
وقتی حل مسئله جای توقف طرح‌ها را می‌گیرد
شکست سه بر دو مهرگان نور برابر صدرنشین لیگ والیبال
محدودیت ترافیکی تعطیلات یوم الله ۲۲ بهمن در گیلان
شاخص کل حدود یک درصد کاهش یافت
عرضه گاز مایع صادراتی تا عرضه داخلی پساب در بورس
اجرای محدودیت طرح ترافیکی راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شیراز
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان یزد
سند ملی صنعت فرهنگی اسباب‌بازی ابلاغ شد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن قزل‌آلا در ماهنشان
بهره‌برداری مرحله اول سکوی هوش مصنوعی سازمان حفاظت محیط زیست
کلنگ‌زنی ناحیه صنعتی حصاروئیه با سرمایه‌گذاری ۳۰۰۰ میلیارد ریال
همه با هم در جشن تولد پیروزی انقلاب اسلامی 
قرآن نمی‌سوزد
پیروزی شهداب بر حریف شمالی
طنین الله اکبر در مساجد
تایید صلاحیت ۹۲ درصد داوطلبان شوراهای شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)