پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه گفت: در ساعات ابتدایی بامداد دوشنبه (۱۵ اردیبهشت ماه) تعداد ۳۴ مورد آبگرفتگی اماکن توسط تیمهای سازمان آتش نشانی در سطح شهر رفع شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، سعید قادری گفت: از ساعت ۲:۳۰ بامداد و همزمان با درخواست کمک شهروندان در خصوص آبگرفتگی اماکن مسکونی و تجاری سطح شهر، امدادگران سازمان آتش نشانی همراه با خودروهای امدادی و پمپهای آبکش به محلههای نقلیه، خیام، بهار و سایر نقاط درگیر اعزام و مشغول خدمات رسانی به شهروندان شدند.
قادری اضافه کرد: در بارندگی شب گذشته و با توجه به ریزش شدید باران، ۳۴ مورد آب گرفتگی اماکن و همچنین تعداد ۴ مورد سقوط درخت در سطح شهر به سازمان آتش نشانی اعلام شد که با کمک پرسنل شهرداری رفع خطر درختان نیز انجام شد.