• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۵۳۵۳
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
همدان » اقتصادی

کسب رتبه دوم همدان در سرمایه‌گذاری خارجی کشور

استان همدان با صدور مجوز ۲۱۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی، پس از خراسان رضوی، در رتبه دوم کشور قرار دارد.

کسب رتبه دوم همدان در سرمایه‌گذاری خارجی کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در آیین معارفه مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان همدان گفت: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، همدان رتبه دوم سرمایه‌گذاری خارجی کشور را دارد و در مدت سه سال گذشته ۲۱۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در استان به ثمر نشست.

سید مجتبی حسینی با اشاره به اینکه استان همدان در سرمایه‌گذاری صنعتی نیز از رتبه ۲۸ به رتبه ۱۵ کشور ارتقاء یافته است افزود: استان همدان در تورم نیز، رتبه ۲۷ کشور را دارد که جایگاه بسیار خوبی در حوزه تورم است و در حوزه اشتعال نیز رتبه خوبی نسبت به میانگین کشوری دارد.

او با بیان اینکه مدیرکل پیشین اداره کل صمت استان، زحمات زیادی را برای ارتقاء جایگاه صنعت، معدن و تجارت استان همدان کشید تاکیدکرد: این اداره کل، می‌تواند با ارتقای تعاملات با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور، استان را به سمت توسعه اقتصادی پیش ببرد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت یکی از دستگاه‌های اثرگذار در اقتصاد و معیشت مردم است که باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان، به سمت تحقق رشد ۸ درصدی مطابق برنامه توسعه هفتم کشور حرکت کنیم.

عباس صوفی همچنین افزود: همدان دروازه غرب کشور است و باید از این موقعیت بهره‌برداری اقتصادی کنیم، احداث کنارگذری در فاصله ۲۵ کیلومتری از همدان، این شهر را به بن‌بست می‌کشاند، در حالی‌که تنها نیاز ترافیکی ما یک کمربندی مناسب است.

او همچنین بر اهمیت فعال‌بودن فرودگاه همدان به عنوان زیرساختی کلیدی در توسعه استان تأکید کرد.

مدیرکل جدید صنعت معدن و تجارت استان همدان نیز گفت: این اداره کل حوزه‌های مهمی در بخش صنعت، بازار، تولید و به ویژه معدن دارد که زمینه‌های رونق اقتصادی استان را فراهم می‌کند.

محمدعلی محمدی افزود: وضعیت اقتصادی جامعه طوری شده است که قیمت ارز ارزش همه چیز را تعیین می‌کند و در این شرایط باید همه در کنار یکدیگر باشیم و با گفتمان دولت چهاردهم با عنوان وفاق ملی مسائل را حل کنیم.

او با بیان اینکه همدان زیستگاه بزرگی برای صنایع تبدیلی و خام فروشی معضل بزرگی برای آن است افزود: تولید ناخالص ملی استان همدان در بخش معدن قابل دفاع نیست و با وجود ۳۳ ماده معدنی و سنگ قیمتی، می‌توان آینده اقتصادی استان را درخشان کرد.

محمدی با تاکید بر اینکه ظرفیت ارزشمند بازار همدان در غرب کشور منحصر‌به‌فرد است و با وجود ۱۴۷ اتحادیه، ۱۰ اتاق اصناف و بیش از ۸۰ هزار واحد صنفی ارزش بالایی دارد افزود: مسوولیت پذیری رویکرد اصلی ما در صنعت، معدن و تجارت است و شورای گفت و گوی دولت و اتاق‌های اصناف راه‌اندازی می‌شود.

در این آیین محمدعلی محمدی به عنوان مدیرکل جدید صمت استان همدان معرفی و از تلاش‌های احمد شانیان مدیر کل پیشین قدردانی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور بوکسور‌های چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
تصویب برنامه مقابله با پدیده گرد و غبار در منطقه سراجه قم
ارسالی‌های شما به با مخاطبان
شدت گرما در جنوب وشرق کرمان
آغاز عملیات نورپردازی ایوان کاخ چهلستون اصفهان
معرفی برترین های مسابقات شنای پسران و دختران جام چهلستون
حفظ سنگر تولید به همت تولیدکنندگان قمی
آغاز مرمت گنبد تاج الملک مسجد جامع اصفهان
کرمان آماده پذیرایی از زائران عبوری استان های همجوار و کشورهای همسایه
ملاقات مردمی فرماندار ویژه بروجرد با شهروندان
آغاز ثبت‌نام دوره‌های آموزشی صنایع‌دستی در اصفهان
افزایش ۲۰ درصدی حقوق مستمری‌بگیران صندوق بیمه روستائیان و عشایر 
کشف ۱۴۶ رأس دام قاچاق در آباده
بدرقه ای دیگر به پاس قدرشناسی
پشت پرده خاموشی های بی سابقه در یزد چه می گذرد؟
گلایه مردم از خاموشی‌های بدون اطلاع قبلی برق قم
پایان مرحله نخست اردوی تیم ملی کاراته رده‌های پایه در بندرانزلی
سومین فروریزش خط اصلی انتقال فاضلاب در بهارستان شرقی
خبر‌هایی از هماهنگی برپایی مواکب اربعین
فعالیت مراکز خرید تضمینی گندم تا پایان شهریور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
برخورد قاطع با گرانفروشان و محتکران برنج در دستور کار تعزیرات
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)