• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۵۴۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

صالحی‌امیری: روابط گردشگری ایران و مصر گسترش می‌یابد

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران گفت: روابط ایران و مصر در عرصه گردشگری، وارد مرحله‌ای نوین و پرظرفیتی شده است.

افق جدیدی از همکاری‌های استراتژیک ایران و مصر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران، امروز در گفتگو با خبرنگاران در قاهره ، به تشریح ابعاد جدیدی از همکاری‌های ایران و مصر در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی پرداخت و گفت : توسعه روابط دو کشور در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و به‌ویژه گردشگری، در دستور کار دولت ایران قرار دارد.

سید رضا صالحی‌امیری افزود: هدف اصلی ما از این سفر، گسترش همکاری‌ها در حوزه‌هایی است که بتوانند به شکلی تخصصی و استراتژیک، منافع دو ملت را تأمین کرده و افق‌های جدیدی از همکاری‌ها را بگشایند.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به دیدار رئیس‌جمهوری ایران با رئیس‌جمهوری مصر، گفت : پس از دیدار سال گذشته، فصل جدیدی در روابط ایران و مصر آغاز شده است که این روابط، مخصوصاً در حوزه گردشگری، افق‌های جدیدی را در تعاملات دو کشور باز خواهد کرد. ظرفیت‌های گسترده‌ای در این زمینه وجود دارد که می‌تواند فرصت‌های بی‌نظیری برای همکاری‌های مشترک فراهم کند . 

وی با اشاره به اهمیت تبادل فرهنگی و تمدنی میان دو کشور گفت: مصر به‌عنوان یکی از کشور‌های پیشگام در تاریخ تمدن اسلامی و دنیای عرب، دارای ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی بسیاری است که می‌تواند برای مردم ایران جذابیت فراوانی داشته باشد. مردم ایران مشتاقانه منتظر هستند تا از نزدیک با میراث تمدنی و دینی مصر آشنا شوند و این، فرصت مغتنمی برای تقویت روابط فرهنگی و گردشگری میان دو کشور خواهد بود.

صالحی‌امیری همچنین به غنای میراث‌فرهنگی ایران و آثار بی‌نظیر این سرزمین اشاره کرد و گفت: ایران نیز از ظرفیت‌های گسترده‌ای برخوردار است که می‌تواند برای گردشگران مصری جذاب باشد. ما آثار تاریخی بسیار زیاد ثبت‌شده‌ای در یونسکو داریم که نشان از غنای فرهنگی و تاریخی ایران دارد و می‌تواند در افزایش تبادل گردشگر و تقویت روابط دو کشور مؤثر واقع شود.

وزیر میراث‌فرهنگی با تأکید بر اهمیت بهره‌برداری از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی و ترویج جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی دو کشور، افزود :  باید از رسانه‌های ملی و شبکه‌های اجتماعی به‌طور مؤثر بهره‌برداری کنیم. از طریق رسانه‌ها و نخبگان علمی و فرهنگی دو کشور، می‌توانیم ظرفیت‌های گردشگری ایران و مصر را به مردم معرفی کنیم و زمینه جذب گردشگر از هر دو کشور را فراهم آوریم.

وی به موضوع دیپلماسی فرهنگی و گردشگری اشاره کرد و افزود: دولت ایران با حمایت‌های جدی، به‌ویژه از سوی رئیس‌جمهوری، برنامه‌ریزی‌هایی برای توسعه روابط گردشگری با کشور‌های مختلف، به‌ویژه مصر، در دستور کار قرار داده است. با اراده‌ای که در سطح عالی دولت وجود دارد، ما به‌دنبال بهره‌برداری از تمام ظرفیت‌ها برای ایجاد همکاری‌های پایدار در حوزه گردشگری هستیم.

صالحی‌امیری گفت : روابط ایران و مصر در دوره جدید از چشم‌اندازی بسیار مثبت و با توجه به اشتراکات فرهنگی و تاریخی فراوان میان دو کشور، می‌تواند به الگویی برای همکاری‌های موفق میان کشور‌های جهان اسلام تبدیل شود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران در ادامه سفر خود به قاهره، در جلسات مختلفی با مقامات کشور‌های ترکیه، آذربایجان و مصر شرکت خواهد کرد تا ضمن گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های گردشگری و صنایع‌دستی، به‌ویژه در چارچوب سازمان دی‌هشت، زمینه‌های جدیدی برای تعاملات اقتصادی و فرهنگی میان این کشور‌ها فراهم کند.

صالحی امیری امروز برای شرکت در چهارمین نشست وزرای گردشگری دی‌هشت وارد قاهره شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴)
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۰ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)