• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۶۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
ورزشی » فوتبال و فوتسال

سخنگوی استقلال: تست گیری رده‌های پایه در استقلال رایگان است

ساعده سیما گفت: هیات مدیره جدید پاسخگویی و شفافیت را در برنامه‌های کاری خود قرار داده است و به همین دلیل تصمیم گرفتند یک سخنگو داشته باشند.

سخنگوی استقلال: تست گیری رده‌های پایه در استقلال رایگان است
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، ساعده سیما سخنگوی جدید باشگاه استقلال امروز (سه شنبه) در یک نشست خبری با حضور اصحاب رسانه اظهار کرد: هیات مدیره جدید پاسخگویی و شفافیت را در برنامه‌های کاری خود قرار داده است و به همین دلیل تصمیم گرفتند یک سخنگو داشته باشند. به عنوان سخنگوی باشگاه برای خودم سه وظیفه را قائل هستم؛ اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع در مورد مسائل باشگاه، ایجاد ارتباط مستمر با هواداران و اصحاب رسانه و پاسخگویی صادقانه.

او ادامه داد: وظیفه دارم صدای رسمی باشگاه باشم، مواضع، برنامه‌ها، مصوبات هیات مدیره و هر چه که لازم باشد را اطلاع‌رسانی کنم، گوش شنوایی برای هواداران باشم. پل ارتباطی برای شنیدن هواداران باشم و خواسته‌ها، نظرات و پیشنهادات سازنده‌شان را به مدیران باشگاه منتقل کنم. سعی می‌کنم در کمال صداقت با رسانه‌ها و افکار عمومی تعامل داشته باشم.

سخنگوی باشگاه استقلال با بیان اینکه نگاه ما در کوتاه‌مدت به قهرمانی در جام حذفی است، تاکید کرد: امیدواریم با شیرینی قهرمانی در جام حذفی تلخی فصلی که سپری کردیم را برای هوادارانمان شیرین کنیم. در میان مدت هیات مدیره محترم در نظر دارد از تیمداری به سمت باشگاه‌داری حرفه‌ای حرکت کند.

او ادامه داد: در اینکه تیم فوتبال مردان ما مهمترین بخش باشگاه است، تردیدی نیست، اما امیدواریم در کنار این تیم بتوانیم برای مسابقات دیگر هم تیم‌هایی در ورزش‌های انفرادی و گروهی داشته باشیم. برای بلندمدت هم ساختارسازی و انجام اقدامات زیربنایی در دستورکار هیات مدیره قرار دارد. اگر قرار است باشگاهی به بزرگی نام استقلال داشته باشیم باید بزرگ فکر کنیم و بزرگ برنامه‌ریزی کنیم.

سیما به برنامه خود برای گفت‌وگوی دوره‌ای و مستمر با اصحاب رسانه اشاره و بیان کرد: در ابتدای هر نشست توضیحاتی در مورد یکسری از مسائل باشگاه خواهم داد و بعد از آن پاسخگوی شما خواهم بود.

در مورد آکادمی استقلال گفت: حدود ۶ هزار نفر برای تست‌گیری در چهار رده نونهالان، نوجونان، امیدان و تیم امید تست دادند و از میان آنها در هر رده ۳۰ نفر انتخاب شدند. برای اولین بار در تاریخ باشگاه قرار است به صورت هفتگی تا زمان مسابقات تست‌گیری در آکادمی ادامه داشته باشد. تست‌گیری در آکامی استقلال در هر چهار رده رایگان است. این را اعلام می‌کنم تا تیر افراد سودجو به سنگ بخورد.

تیم‌داری باشگاه استقلال در ۳ رشته ورزش بانوان

سخنگوی باشگاه استقلال در مورد تشکیل تیم‌های بانوان این باشگاه بیان کرد: کمیته‌های زنان باشگاه شکل گرفته و به زودی تشکیل جلسه می‌دهد. برای تیم‌های بانوان در سه رشته فوتبال، فوتسال و بسکتبال تیم‌هایی خواهیم داشت. تیم فوتبال در سال گذشته از دسته دو به دسته یک صعود کرد و در دسته یک ادامه خواهد داد، اما برای فوتسال و بسکتبال امتیاز لیگ برتر خریداری شده است.

ساعده سیما به مجمع عمومی پیشکسوتان هم اشاره کرد و گفت: این مجمع قرار است هفته آینده تشکیل جلسه بدهد. با توجه به مصوبات هیات مدیره محترم قرار شده این مجمع عمومی به صورت هیات امنایی اداره شود. ۱۵ نفر از بزرگان باشگاه با انتخاب هیات مدیره به عنوان هیات امنا انتخاب می‌شوند. کار اصلی این مجمع نظارت بر فعالیت‌های کمیته‌ها و بازوی مشورتی برای هیات مدیره است.

سیما در واکنش به صحبت‌های اخیر اسدی رئیس آکادمی استقلال و احتمال اخراج او بیان کرد: آقای اسدی در هیات مدیره باشگاه حضور خواهند داشت. آنچه که از زبان ایشان مطرح و ویسی که منتشر شد، بی‌اخلاقی بود. کسی که ویس را ضبط کرده بود، کار حرفه‌ای انجام نداده بود. آقای اسدی اظهارنظر شخصی کرده بودند و هر کسی حق اظهار نظر دارد. در مورد ادامه فعالیت ایشان در باشگاه و آکادمی تغییری رخ نخواهد داد و ایشان همچنان مسئول آکادمی خواهند بود.

سخنگوی استقلال در پاسخ به این سوال که پیش از این بیشتر در حوزه سیاسی فعالیت داشته‌اید و اکنون شرایط شما در حوزه ورزشی چگونه است، بیان کرد: انتخاب من برای این جایگاه به مجموعه‌ای از مهارت‌ها و تجاربی که پیش از این داشته‌ام، مربوط می‌شود؛ فعالیت‌های حوزه رسانه، مدیریت رسانه، روابط عمومی و ارتباطات در انتخاب مدیران نقش داشته است. وظیفه سخنگویی نیاز به توانمندی‌هایی برای ارتباط موثر با هواداران، اصحاب رسانه، نهاد‌های مختلف و البته دقیق‌تر رساندن پیام باشگاه و شفاف صحبت کردن در مورد مسائل باشگاه دارد که با توجه به سوابقم حضورم در این جایگاه قابل قبول است.

­سیما در مورد وجود اختلاف بین اعضای هیات‌میره گفت: اختلاف نظر با اختلاف داشتن، خیلی متفاوت است. همین الان از جلسه هیات مدیره می‌آیم، همه دور یک میز نشسته بودیم و صحبت می‌کردیم. اختلاف خاصی وجود ندارد. اختلاف سلیقه و نظر در مورد مسائل باشگاه در هر یک از اعضای هیات مدیره وجود دارد و آنچه که در باشگاه اتفاق می‌افتد یک نظر جمعی است که خروجی هیات مدیره خواهد بود.

او در مورد احتمال همکاری با ماتزاری به عنوان سرمربی فصل آینده این تیم گفت: در مورد حضور سرمربی مخصوصا سرمربی خارجی با دو، سه مربی خارجی صحبت شده است. آقای ماتزاری یکی از این گزینه‌هاست. ما می‌خواهیم در کمال آرامش، به دور از هیاهوی رسانه‌ای و جو و شرایطی که ممکن است هواداران در آن قرار بگیرند و با توجه به تجربه‌ای که از قرارداد‌های قبلی مربیان خارجی داشته‌ایم، قرارداد کامل و محکمی را ببندیم. منتظر جواب کسی نیستیم و برنامه‌ها همزمان پیش می‌رود.

سیما افزود: قبل از اینکه به سرمربی برسیم، هیات مدیره در این دوره قرار است مثل باشگاه‌های حرفه‌ای، یک مدیر ورزشی داشته باشیم. ترجیح هیات مدیره این است که مدیر ورزشی را قبل از انتخاب سرمربی تعیین کنند که مذاکرات با مدیر ورزشی هم همزمان در حال انجام است. ابتدا مدیر ورزشی و بعد سرمربی تعیین خواهد شد.

وی در مورد جذب بازیکنان جدید خاطرنشان کرد: ما منتظر پایان حضور تیم در جام حذفی و انتخاب سرمربی جدید هستیم، اما مذاکراتی هم با چند بازیکن داشتیم که بعداز انتخاب سرمربی و روشن شدن تکلیف جام حذفی بازیکنان رو معرفی می‌کنیم

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)