پخش زنده
امروز: -
برداشت انبه نارس از دو هزار و ۸۰۰ هکتار از باغهای هرمزگان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد: امسال ۱۷ هزار تن انبه نارس از باغهای هرمزگان برداشت میشود.
محمدرضا شیخ زاده افزود: ۷۰ درصد از انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت و در واحدهای تولیدی به ترشی تبدیل میشود.
وی گفت: در هرمزگان ۶ واحد تولیدی ترشیجات انبه با ظرفیت تولید سالانه ۱۱ هزار تن محصول فعال است.
وی افزود: این محصولات علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر میشود.
بیشتر بخوانید: برداشت انبه نارس در میناب
برداشت انبه نارس تا نیمه خرداد ادامه دارد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: مهمترین ارقام انبه در هرمزگان لانگرا، سندری، آلفونسو و ارقام محلی آل مهتری، کلک سرخ و هلیلی است.
محمدرضا شیخ زاده افزود:شهرستانهای بندرعباس، میناب و رودان مهمترین مناطق کشت این محصول در هرمزگان است.
وی گفت: هرمزگان با دو هزار و ۸۰۰ هکتار سطح زیر کشت و تولید سالانه ۲۸ هزار تن انبه مهمترین منطقه کشت و تولید این محصول در کشور است.
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ، بی و سی، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئین ها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است و به سلطان میوهها شهرت دارد.
عالی.... ترشیش خیلی خوشمزه میشه. ولی میگن خیلی نباید خورد.